Jump to content

Opinia mea ... Diesel vs Otto

duxter

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

domnu' agricultor ma primiti si pe mine cu tantarul in brazda? aduc canistra de benzina de acasa daca ma primiti...

Noi primim pe toata lumea, daca nu sunteti deranjat de zgomotul infernal si intepator cu care o sa va intampinam.

hmmmmm... cu zgomotul sunt obisnuit pt ca mai merg si cu bitzicla prin "ogorul" asta de bucuresti.

count me in.

offfffffffffff... cu plictiseala asta se imprietenesc si nemtii cu germanii ce mai tura vura picatura de... diesel sau otto :twoup:

si inchideti dom'le topicul asta odata ca se consuma serverul si nu merge pe diesel, asta merge pe din aia de avioane, ECSPENSIV

Uzina BMW a inceput sa faca motoare diesel, ca asta e trendul. Daca n-ar fi facut, multi cumparatori as orienta la alte marci, iar scopul producatorului este sa vinde cati mai multi unitati. Si este piata pentru BMW-urile diesel, ca sunt multi care merg mai mult de 50K km intr-un an. Dar nu in Romania. Asta se vade, ca un diesel din de 4 ani adus din Germania este aproape la 200K km, iar aici se vinde dupa 8 ani cu 280K km (cu odometrul la 163.000) :twoup:

Voi, care sunteti mandri de tractorase, cat mergeti intr-un an?

poate ca unii isi dau si ultimu leu sa aibe un amarat de 320d si voi asa spuneti despre masinile diesel ?

Daca nu ai bani, de ce sa cumperi masina premium? To show off? Iar apoi agonizeaza aicea, ca s-a stricat ceva, si trebuie sa-si repare cu piese SH, si piese Lucas, Depo, Valeo. Lucas pe un BMW?

Si cel mai tare ca se simt jigniti, cand un proprietar i spune ceva despre d. Pe mine nu ma jigniti cand spuneti, ca masina

mea consuma 30. Nici cand citesc ca cu banii altora cumpar benzina, ca nimeni nu sre de unde sa stie. :twoup:

Nu a zis nimeni, adica eu, ceva de BMW diesel, pur si simplu mi-am lasat niste pareri/opinii cu sau fara sens. In mare parte poate fara sens. Nu are rost acum sa dramatizam. Nu am fost abuzat de parinti, nu am bulina rosie pe buletin, ca urmare am si permis de conducere.... Accept cu mare drag criticile insa nu accept unele remarci total deplasate.

@Lifestyle nu a inteles absolut nimic din ce am vrut sa zic pe acest topic, la fel si dl. kretzu precum si Sini si inca cativa pe care nu ii mai amintesc.

Rugamintea mea este sa nu transformam acest topic intr-o revolta, o rascoala intre ambele tabere. Repet tema este simpla, primul post reflecta o parere personala, poate buna poate rea insa orice om care are un pic de bun simt o va respecta.

Multumesc.

Edited by duxter

Uzina BMW a inceput sa faca motoare diesel, ca asta e trendul. Daca n-ar fi facut, multi cumparatori as orienta la alte marci, iar scopul producatorului este sa vinde cati mai multi unitati. Si este piata pentru BMW-urile diesel, ca sunt multi care merg mai mult de 50K km intr-un an. Dar nu in Romania. Asta se vade, ca un diesel din de 4 ani adus din Germania este aproape la 200K km, iar aici se vinde dupa 8 ani cu 280K km (cu odometrul la 163.000) :twoup:

Voi, care sunteti mandri de tractorase, cat mergeti intr-un an?

poate ca unii isi dau si ultimu leu sa aibe un amarat de 320d si voi asa spuneti despre masinile diesel ?

Daca nu ai bani, de ce sa cumperi masina premium? To show off? Iar apoi agonizeaza aicea, ca s-a stricat ceva, si trebuie sa-si repare cu piese SH, si piese Lucas, Depo, Valeo. Lucas pe un BMW?

Si cel mai tare ca se simt jigniti, cand un proprietar i spune ceva despre d. Pe mine nu ma jigniti cand spuneti, ca masina

mea consuma 30. Nici cand citesc ca cu banii altora cumpar benzina, ca nimeni nu sre de unde sa stie. :D

si daca ai bani , de ce sa cumperi masina premium ? to show off ? crezi ca aia care isi cumpara 335d sau 745d il cumpara pentru consum si autonomie ?...vorbim degeaba iti zic eu :twoup:

e problema fiecaruia cum isi repara masina si cu ce , nu suntem noi in masura sa comentam asta , cum nu suntem in masura sa comentam de unu ca are diesel si ala are benzina "e mai jmecher"...sa fim seriosi :D

normal ca nu te simti jignit nici nu ai avea de ce , te bucuri de ea , de sound-ul ei , de performante s.a.m.d , dar pe banii altora , noroc cu parintii sau cu furatu` , ca altfel ?...

Nu a zis nimeni, adica eu, ceva de BMW diesel, pur si simplu mi-am lasat niste pareri/opinii cu sau fara sens. In mare parte poate fara sens. Nu are rost acum sa dramatizam. Nu am fost abuzat de parinti, nu am bulina rosie pe buletin, ca urmare am si permis de conducere.... Accept cu mare drag criticile insa nu accept unele remarci total deplasate.

si eu as putea duxter sa fac acum un topic sa zic ca nu-mi place domne benzina , ca are consum mare , sau alte minusuri , ca se pot gasi destule.dar nu o fac , pentru ca si benzina si diesel-ul sunt folosite foarte mult , in ultimul timp mai ales motorina - toata lumea cumpara masini pe motorina si sa nu uitam cat costa un litru de motorina acuma , in comparatie cu unul de benzina.

urmatorul meu bmw va fi ori unul biturbo diesel , ori un benzinar motor 2997 maxim :twoup: , iar la technologia care este acum , cred ca as alege diesel-ul :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.