Jump to content

Dealeri BMW

exxe

Recommended Posts

Mai intai si intai am fost la dealerul meu local (din Pitesti). Am vorbit cu el vreo 5 minute, omul nu prea avea niciun chef de clienti (chiar daca era pustiu pe acolo) si a fost cam laconic. I-am spus ca intentionez sa cumpar un 335 si ca doresc un test-drive cu un motor cat de cat asemanator. Momentan nu era nimic disponibil pentru test si i-am lasat un numar de telefon sa ma sune cat mai curand posibil. De atunci a trecut cam 1 luna, nu m-a sunat :twoup:

Vazand ca dealerul din Pitesti are asa un chef nebun sa vanda masini, am trimis un email celor de la MHS, din Militari. Neprimind niciun raspuns timp de 4-5 zile, le-am mai trimis un al 2-lea email, de la un cont de Yahoo (primul email a fost trimis cu formularul lor web). Imediat dupa ce l-am trimis pe al 2-lea, am fost sunat de directorul de la MHS care mi-a transmis ca voi fi contactat in scurt timp etc. etc. etc. Apoi o domnisoara m-a contactat, am fost Sambata asta la Bucuresti, am configurat masina, ne-am inteles, am facut si un test-drive. Totul fein si frumos, eram pregatit sa comand masina si sa platesc 10%, dar nu a putut sa imi spuna in cat timp va fi gata. A spus ca va afla Luni (adica astazi) si ca imi va trimite hartiile pe email. De asemenea, tot astazi urma sa fiu contactat de cineva de la departamentul lor de leasing, pentru a stabili detallile de plata. Ei bine, uite ca ziua de Luni a trecut, nu am primit niciun email si niciun telefon :twoup:

Acum chiar imi vine sa comand un Audi S5. Ma gandesc ca daca asa de greu e sa comand un BMW, cand voi avea vreo problema de service va fi muuult mai dificil... De obicei dealerii nu stiu cum sa te mai ademeneasca, dar la BMW se pare ca e altfel.

Mda, trebuie sa te obisnuiesti cu astfel de comportament, am inteles ca si la service e la fel, ce daca e pe banii tai, ce daca indirect ei iau salariile de la tine, ce daca nu iti convine, ei sunt vanzatori de BMW (sau de alte firme, cred ca cu mici difderente e la fel peste tot) dragul meu , sunt fiinte superioare noua muritorilor de rand, o tara de rahat de aici pleaca totul. Si faza e ca pleaca incet de tot, motivul fiind evident - lipsa autostrazilor ... :twoup:

Mda, trebuie sa te obisnuiesti cu astfel de comportament, am inteles ca si la service e la fel, ce daca e pe banii tai, ce daca indirect ei iau salariile de la tine, ce daca nu iti convine, ei sunt vanzatori de BMW (sau de alte firme, cred ca cu mici difderente e la fel peste tot) dragul meu , sunt fiinte superioare noua muritorilor de rand, o tara de rahat de aici pleaca totul. Si faza e ca pleaca incet de tot, motivul fiind evident - lipsa autostrazilor ... :twoup:

Sa stii ca nu e la fel peste tot. Cei de la Toyota trageau de mine sa-mi dea un Lexus IS (am facut si un test-drive), la Audi sunt plini de solicitudine... m-au si sunat cu cateva zile in urma sa-mi spuna ca voi putea vedea un S5 curand... Nu imi place sa fiu periat, vreau doar ca vanzatorii sa fie prompti si sa nu fie nevoie sa trag eu de ei.

Zi mai pe indelete, nu cred ca este evident chiar pentru toti ! Ce legatura are lipsa autostrazilor cu lehamitea unora de la vanzari :twoup: ?

Era o glumita, "de aici pleaca totul si pleaca si incet" era fraza initiala, adica si raul are lehamitesi el in el in tara asta, si ca sa fac o legatura cu o situatie reala dar fara sa ma leg neaparat de subiect am facut legatura ca raul pleaca chiar si el incet in tara asta pt ca nu avem autostrazi.

Mi-am dat seama ca nu am fost neaparat inspirat, dar ma uitam la tv la momentul ala si incercam sa compun un topic de ce suntem noi romanii cum suntem, dupa care dupa cateva tentative am renuntat la idee pt ca era prea mult de scris . :D

LE : imi place si mie mult 335 pacat ca nu te lasa sa iti iei :D

La banii aia ar trebui sa te perieze indiferent ca vrei sau nu :twoup:

Edited by Remus Ratiu

Nu-ti lua Audi!

S5 e very low!

Tien, tu esti extremist :D De ce exagerezi?

Mah,nu exagerez, am vrut sa imi iau eu....stiu ce vorbesc,,,inainte de masina actuala, si ghici ce: un tip de acolo, de la PBV :twoup: :D mi-a zis( dupa ce ne-am cunsocut putin si am stat de vorba): Frate, nu iti lua, ca avem numai probleme cu el, ia-ti mai bine un RS4 sau un M de la BMW.....

Vroia sa spuna ca are garda la sol mica, altfel ar fi fost doar un alt post monosilabic si offtopic, asa cum ne-am obisnuit.

Lasa aprecierile la dresa mea si citeste mai bine ce am spus! :twoup:

Edited by Tien

Nu-ti lua Audi!

S5 e very low!

Tien, tu esti extremist :D De ce exagerezi?

Mah,nu exagerez, am vrut sa imi iau eu....stiu ce vorbesc,,,inainte de masina actuala, si ghici ce: un tip de acolo, de la PBV :twoup: :twoup: mi-a zis( dupa ce ne-am cunsocut putin si am stat de vorba): Frate, nu iti lua, ca avem numai probleme cu el, ia-ti mai bine un RS4 sau un M de la BMW.....

Cu cat timp in urma a fost asta si ce probleme au avut? Poate or fi avut probleme cu un S5, n-or fi toate la fel. Asa si la BMW sunt belele, chiar in 10,000KM (vezi postul recent cu X5-ul).

Bine, ma dau batut, ia-ti S5! :twoup: :twoup: :D
Merci :) Cand vei vedea un S5 care te ia pe DN1, sa stii ca-s eu :D

Mai astept 1 zi, cel mult 2... poate ma suna si iau totusi 335-ul. Si daca mi se strica, cu toate ca nu e "very low", vin la tine sa mi-l repari :D

Mah,nu exagerez, am vrut sa imi iau eu....stiu ce vorbesc,,,inainte de masina actuala, si ghici ce: un tip de acolo, de la PBV :twoup: :twoup: mi-a zis( dupa ce ne-am cunsocut putin si am stat de vorba): Frate, nu iti lua, ca avem numai probleme cu el, ia-ti mai bine un RS4 sau un M de la BMW.....

poate pur si simplu nu au timp, chef si bani sa repare masini pe garantie. In orice caz, subscriu la ce spune nony mai sus.

Guest poleposition
si eu tot la MHS astept de 2 luni o evaluare la e60-ul actual si un raspuns privind configurarea unui 645i sau 530i ca nu m-am hotarat... mi-au spus de 2 ori ca ma suna, canci nu m-a sunat nimeni.

si eu tot la MHS astept de 2 luni o evaluare la e60-ul actual si un raspuns privind configurarea unui 645i sau 530i ca nu m-am hotarat... mi-au spus de 2 ori ca ma suna, canci nu m-a sunat nimeni.
Tu macar erai nehotarat, la tine nu era chiar sigura comanda... dar eu eram pregatit sa platesc avansul. Sincer, nu prea ii inteleg pe cei de la MHS. Cat am stat acolo Sambata, nu era deloc aglomeratie, deci nu au clienti "fara numar" carora sa nu le poate face fata...

La alti dealeri e la fel? La cel din Baneasa, de exemplu?

Guest poleposition

@exxe, presupun ca ai vorbit cu o ametita bruneta, cum intri (La MHS) are biroul pe stanga... are numa' haos in cap. Aia se ocupa de evaluarea si configurarea la mine cica.

Sunt foarte dezorganizati acolo chiar daca este muuult mai liber decat la alte service-uri. Singurul atu este ca au fost intotdeauna foarte amabili, spre deosebire de aia de la Bavaria de exemplu.

Guest poleposition

pai mha, eu am comnadat un modul nenorocit care m-a costat 38 de milioane (o tampenie pt ca nu imi tine minte posturile de radio)... in fine, eu il comand si joi si imi spun ca ma suna cand ajunge.

Eu plec intre timp din Bucuresti, ma iau cu alte treburi si dupa aproape 2 sptamani imi amintesc ca am facut comanda asta, asa ca ii sun: " a ajuns modulul ?" ; "aaa, da de vreo saptamana asa..."; "pai bine ba, nu trebuia sa ma suni ?"; "eee, a uitat baiatu' de la piese probabil".

De fiecare data cand las masina la ei, eu sun sa vad daca e gata, pana acum nu m-au sunat ei sa ma anunte... cred ca daca nu sun 3 luni, nu ma suna nimeni...