Jump to content

Din nou carute pe DN

Romulus

Recommended Posts

Mare porcarie. Parca disparusera. Acum o sa apara iar. Cica au voie doar intre anumite ore, de parca are carutasul ceas si ar avea cine sa constate contraventia.

da pe naiba... :twoup: pai am avut eu nefericirea sa nimeresc pe drumul sibiu-medias-sighisoara acum vreo 2 luni. atatea carute n-am vazut in viata mea. erau mai multe decat masinile.

ma indoiesc. oricum nu vad de ce as fi sunat la politie. oamenii faceau ceva munci agricole specifice sezonului .. nu stiu exact ce nu ma pricep. asta este dezvoltarea agricola in romania. nu oamenii aceea sunt vinovati, ei trebuie sa traiasca cumva. si sunt convins ca si daca ar fi venit politia i-ar fi lasat in pace. Edited by Sini

Daca cititi cu atentie si nu in diagonala, "Acestea se vor putea deplasa ĂŽn afara localitĂŁĂžilor, ĂŽn zonele montane Âşi submontane unde, din cauza condiĂžiilor geografice, nu pot fi realizate drumuri laterale." In restul cazurilor, ramane ca si pana acum.

Nu conteaza ce citim noi, ci carutasul. Crezi ca o sa-i pese aluia ca nu este drum submontan sau ca exista drumuri laterale ? Hai sa fim seriosi. Si cand era complet interzisa circulatia carutelor se pare ca se mai trezea cate unul s-o ia pe DN, cu atat mai periculos va fi acuma. Trebuie tinut cont ca in afara faptului ca formularea este ambigua, nici nu are cine sa aplice legea. Politailor li se rupe-n paiÂşpe. Trece ditamai turma de oi pe autostrada, ce mai conteaza o caruta-n plus !

Guest poleposition
nu numai ca nu au ce cauta pe drum national dar din punctul meu de vedere ar trebui sa se duca dracu toti carutasii astia obositi... mai sunt si nesimtiti imputitii, blocheaza drumul, nu se dau la o parte etc. Era sa mi-o fur din cauza astora, i-as impusca ca in vestul salbatic. Cand ii vad mi se varsa bila si imi vine sa vomit, jigodiile...

Nu conteaza ce citim noi, ci carutasul. Crezi ca o sa-i pese aluia ca nu este drum submontan sau ca exista drumuri laterale ? Hai sa fim seriosi. Si cand era complet interzisa circulatia carutelor se pare ca se mai trezea cate unul s-o ia pe DN, cu atat mai periculos va fi acuma. Trebuie tinut cont ca in afara faptului ca formularea este ambigua, nici nu are cine sa aplice legea. Politailor li se rupe-n paiÂşpe. Trece ditamai turma de oi pe autostrada, ce mai conteaza o caruta-n plus !

Iti dau dreptate, Paul, de aceea am si scris "ramane ca si pana acum". Legi avem, nu are insa cine sa le aplice sau sa monitorizeze aplicarea acestora.

Ce bine ca au dat legea asta :D , o alta masura foarte buna a legislativului din Romania, era necesara asta, fara legea asta nu vedeti ca si economia merge prost, numai accidente peste tot, desi probabil a fost foarte greu pentru cei care au reusit sa scoata legea asta, ma bucur ca au reusit ( pana la urma lucrurile bune tot ies la suprafata chiar si in Romania), ma astept la cel putin injumatatirea accidentelor, de obicei carutasii nu sunt in stare de ebrietate, sunt foarte atenti, se asigura tot timpul, mai mult decat atat, ajuta si pe ceilalti participanti in trafic cu sfaturi, chiar si cu brosuri despre condusul preventiv, ei fiind experti ... ca sa nu vorbim despre industrie si agricultura, acum ca au liber si se pot deplasa o sa creasca asa mult agricultura in tara incat o sa vedeti ca se va ajunge sa primim paine pe gratis la toamna, cei de pe la granite veti putea inclusiv sa va ajutati cu cei din tara vecina decat sa aruncati.

Acum ca au voie nici nu ne mai trebuie autostrazi pt ca s-a rezolvat problema traficului din romania, ce ma bucur, buna lege . :)

:twoup: :twoup: :D :D