Jump to content

Ce ati alege ?

Gyxu

Ce ai Alege ?  

309 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poleposition
Nu mai sunt deloc agresive BMW-urile, mie personal imi place noua grila de la Audi, e altceva.

La E60 cred ca puteau sa faca grilele mai altfel, mai pronuntate, oricum dar nu cum sunt acum.

Da, urmatorul model de 5 ar trebui sa fie ceva gen Mad Max.

Seria 7 e visul meu asa ca nici nu incape vorba de A8 iar la A6 vs E60 tind catre A6 .Imi aduc aminte ca Romulus a schimbat setul motor parca la 80k km nu mai stiu cine zicea de casetele de directie si lista poate continua.In schimb am un prieten care a avut A6 si era foarte multumit de el.Totul tine de noroc de aceea am votat BMW la ambele poll-uri :twoup:

Guest poleposition
Seria 7 e visul meu asa ca nici nu incape vorba de A8 iar la A6 vs E60 tind catre A6 .Imi aduc aminte ca Romulus a schimbat setul motor parca la 80k km nu mai stiu cine zicea de casetele de directie si lista poate continua.In schimb am un prieten care a avut A6 si era foarte multumit de el.Totul tine de noroc de aceea am votat BMW la ambele poll-uri :twoup:

eu am schimbat caseta recent...

dar acum 1 saptamana l-am vazut pe unu cu A6-le stricat pe Magheru, il impingea in afara carosabilului si injura de mama focului. Nu, nu ramasese fara benzina, ii crapase masina pur si simplu, am auzit cat stateam in trafic comentariile cu nevasta-sa.

Guest poleposition
Crezi ca A6 era un cazan ? Se intampla oricui.

exact, sunt la fel de putin fiabile precum bmw-urile. Nasului meu, i-a picat cutia tot pe un A6 la 10.000 de km, a mai avut si alte probleme si acum a trecut la E60 530i. Momentan nu are probleme.

Am sa il intreb si pe vecinul meu, ca tot A6 are.

bmw are, dupa mine, motoare mai performate decat audi, dar la design unele modele de la audi sunt peste bmw, nu toate doar unele, reiterez ca dintre A6 si E60, aleg E60 -ul din toate punctele de vedere, design, motorizari, etc, dar dintre A8 si seria 7, aleg A8 din aceleasi considerente ;i pur si simplu mi se pare mai misto.