Jump to content

Ce ati alege ?

Gyxu

Ce ai Alege ?  

309 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

bmw are, dupa mine, motoare mai performate decat audi, dar la design unele modele de la audi sunt peste bmw, nu toate doar unele, reiterez ca dintre A6 si E60, aleg E60 -ul din toate punctele de vedere, design, motorizari, etc, dar dintre A8 si seria 7, aleg A8 din aceleasi considerente ;i pur si simplu mi se pare mai misto.

Din moment ce motoarele bmw au cam toate award-urile posibile iti dai seama :twoup:

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu as alege e60 decat un a6 care nu are nici un aspect,ii lung ,merge prost ,si ii o marca de tarani.

''bade Ioane''sau toti ,imi place audi,audi marca buna

iar dintre seria 7 si a8

clar ca as alege seria 7

a8=o masina urata,parca ii un tanc,proasta,+marca de tarani

iar cu designul bmw ii cu cel putin 2-3 clase audi,si cu 1clasa mai jos decat Mercedes

va dau ex la audi:

vecinul meu :audi a4 nou an fabr 2008 februarie motor 2.0,s-a rupt cureaua de transmisie 4.000km facuti

un prieten:audi q7 an fabr 2007 motor 3.0,gata cutia de viteze 12.000km facuti

eu as alege e60 decat un a6 care nu are nici un aspect,ii lung ,merge prost ,si ii o marca de tarani.

''bade Ioane''sau toti ,imi place audi,audi marca buna

iar dintre seria 7 si a8

clar ca as alege seria 7

a8=o masina urata,parca ii un tanc,proasta,+marca de tarani

iar cu designul bmw ii cu cel putin 2-3 clase audi,si cu 1clasa mai jos decat Mercedes

va dau ex la audi:

vecinul meu :audi a4 nou an fabr 2008 februarie motor 2.0,s-a rupt cureaua de transmisie 4.000km facuti

un prieten:audi q7 an fabr 2007 motor 3.0,gata cutia de viteze 12.000km facuti

Exact cum am si votat....E60 si A8 :twoup:

mai zicea cineva mai sus, vorba nemtilor: daca vrei masina, iei mercedes. daca vrei avion, iei bmw. audi e lasat deoparte

aceeasi branza si cu: mercedes pt batrani, bmw pentru tineri, restul imitatii.

sa nu uitam ca audi abia acu de cateva zeci de ani face masini de "lux" inainte avea alta categorie, facea masini ieftine si etc.

distributia la ele era tot pe curele cand majoritatea producatorilor au trecut pe lant, si faptul ca se potrivesc o gramada de chestii de la vw pe ele da clar semne ca iti iei un vw la costum.

sa fiu offtopic:ce va place mai mult la a8 decat la seria7,sau ce va place mai mult la seria 7 decat a8

mi se pare ca a8 are un design mai firesc si mai proportional decat 7;de ex. la seria 7 actual partea spate se termina aproape brusc;prea scurt spatele,parca ar duce spre un model compact urias;la a8 chiar imi place conceptul space frame design;dezvoltand un pic,as mentiona ca in segmentul clasei mari,5-ul e60(cel putin exterior)mi se pare mult mai frumos decat e-class,sa nu mai vorbim de a6 care mi se pare incredibil de banal(exceptand partea frontala).

mecanicii in Germania spun ca: La noi sunt 2 marci (inafara de Porsche) , Mercedes si Bmw ...

Audi ... :twoup:

stii din cat m-am plimbat eu prin germania si prieteni de familie si etc. nu am auzit 'vorba' asta la nimeni. audi e o marca foarte respectata (si) acolo.

A8 la egalitate de voturi cu seria 7, pe un forum BMW... cred ca e destul de clar care ar castiga intr-un esantion de oameni obiectivi :twoup:

mecanicii in Germania spun ca: La noi sunt 2 marci (inafara de Porsche) , Mercedes si Bmw ...

stii din cat m-am plimbat eu prin germania si prieteni de familie si etc. nu am auzit 'vorba' asta la nimeni. audi e o marca foarte respectata (si) acolo.

A8 la egalitate de voturi cu seria 7, pe un forum BMW... cred ca e destul de clar care ar castiga intr-un esantion de oameni obiectivi :twoup:

Audi este o marca care s-a evidentiat in ultimii ani printr-un marketing foarte bun.

Chiar asa cum se poate pe un forum BMW, Audi sa fie la egalitate cu BMW???!!!

Audi este o marca care s-a evidentiat in ultimii ani printr-un marketing foarte bun.

poate ti-au atras tie atentia 'in ultimii ani'... s-au evidentiat in lumea auto de zeci de ani cu tehnologii inovative si masini premium. au costat cam la fel ca BMW-urile dintotdeuna... si dintotdeauna au fost cam la acelasi nivel...

http://www.audi.com/audi/com/en2/audi_brand.html

poate ti-au atras tie atentia 'in ultimii ani'... s-au evidentiat in lumea auto de zeci de ani cu tehnologii inovative si masini premium. au costat cam la fel ca BMW-urile dintotdeuna... si dintotdeauna au fost cam la acelasi nivel...

http://www.audi.com/audi/com/en2/audi_brand.html

zeci de ani??!! .... auto union a fost odata ...s-au evidentiat in '81 in rallyuri cu quattro si tot prin '80 cu o caroserie cu un cx f. bun ( 100 CD parca) ... in seria Le Mans au castigat de multe ori in ultimii ani, pentru ca sunt singuri fara o concurenta pe masura (apropos anul asta cred ca vor pierde pt. ca a venit Peugeot cu o masina pe masura) in DTM sunt cu succes pe locul 2 dupa Mercedes... in formula 1 e greu...si gata cu realizarile.

Are Citroen mai multe inventii si nu se bate atat cu caramida in piept.

Poate au costat cam la fel ca BMW-urile dar la acelasi nivel nu au fost NICIODATA. Audi e un VW scump.

Audi face profit, bravo lor!

Si inca o bila alba pt. Audi, e asociat cu Porsche :D

neah, in afara faptului ca sunt mai conservatoare nu stiu care-i chestia cu VW-ul scump... compara seria 1 cu A3, seria 3 cu A4, seria 3 coupe cu A5, A6 cu seria 5 si A8 cu seria 7.. si cum ar fi? R8 cu seria 6? parca nu tzine... Q7 cu X5... nu stiu la ce ' nu se compara '. mi se pare o prostie..