Jump to content

Ce ati alege ?

Gyxu

Ce ai Alege ?  

309 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

ca design exterior, la audi au umblat doar la grila fata, acum la A4 au umblat si la spate, in rest sunt toate la fel.

eu unul votez pentru BMW, E60 chiar imi place, farurile ii dau un aspect agresiv, daca mai este si cu pachet M si mai bine. iar noua serie 7, este limuzina din carti, este asa cum ar trebui sa fie o limuzina adevarata.

am vazut ieri noul seria 7 la AB ... wow.

referitor la A8 care am observat ca place la multa lume .. nu ii vad rostul. A6 are deja tot ce ii trebuie pt o limuzina mare. A8-ul mi se pare inutil. si nu imi place deloc spatele la A8

Q7 e demodat. au inceput sa fie mai putine in Bucuresti iar aceasi fitosi care si-au luat gip gip acuma isi iau x6 sau x5.

A5-ul e primul audi care imi place si mie

in rest toate seamana intre ele. nu vad cum sa-ti placa un audi la nebunie. poate sa-ti placa dar doar atat.

Am votat pentru BMW .

Nu sunt critic si nici ironic , BMW e adevarata placere de a conduce , Mercedes e masina care se conduce singura , iar Audi e masina pe care un sofer electronic nu te lasa sa o conduci .

Cred ca BMW si Mercedes raman referinte , iar Audi incearca sa imbine tot ceea ce e mai bun la cele 2 rivale traditionale , insa ..... rivalii nu tin pasul pe loc .

Prin 2004 , la o emisiune Tuca Show , Tiriac la intrebat pe M Tuca : Ce masina conduci ? M Tuca ia raspuns : Audi A4 , iar Tiriac ia replicat : abia peste 15 ani iti vei da seama de ce Tiriac apreciaza Mercedes . Oare ce o fi vrut sa spuna ..... ?

• 10 months later...

La primul nu pot sa aleg Audi-urile arata toate le fel. Nu au fata si nu au spate. Niste "chiftelute" cum spun eu. Insa e60 e pt mine cel mai urat seria 5 din toate timpurile. Asa ca la prima nu pot sa aleg nimic.

La seria7 vs A8 e iar greu avand in vedere ca si seria 7 e pt pensionari. Totusi acolo tind sa merg pe seria 7 parca arata mai bine. Oricum noul seria 7 arata destul de bine.Da tot este mare si greoi.

Era buna si optiunea "nici una" la ambele intrebari. Asa cred ca votam.