Jump to content

ASC+ABS!

Recommended Posts

Am si eu o mare nedumerire, poate la unii o sa vi se para amuzant dar eu nu stiu ce sa mai cred ......azi vara imi stateau aprinse simultan ASC + ABS asta pana o calcam pe la 60 km/h dupa care se stingeau, a venit iarna si nimic totul functiona perfect am si uitat de ele, asta pana acum cateva zile cand din nou aceeasi poveste ASC + ABS. ma gendesc sa schimb placutele de frana ca sunt trecute cam de jum. dar nu stiu daca o sa scap de problema??Stiu ca cel mai sigur lucru ce pot sa il fac acum este testerul dar totusi daca aveti niste parareri de abia le astept..........multumesc!!

• 2 months later...
Am si eu o mare nedumerire, poate la unii o sa vi se para amuzant dar eu nu stiu ce sa mai cred ......azi vara imi stateau aprinse simultan ASC + ABS asta pana o calcam pe la 60 km/h dupa care se stingeau, a venit iarna si nimic totul functiona perfect am si uitat de ele, asta pana acum cateva zile cand din nou aceeasi poveste ASC + ABS. ma gendesc sa schimb placutele de frana ca sunt trecute cam de jum. dar nu stiu daca o sa scap de problema??Stiu ca cel mai sigur lucru ce pot sa il fac acum este testerul dar totusi daca aveti niste parareri de abia le astept..........multumesc!!

aceeasi problema si la mine...vara trecuta becurile ba se arpindeau ba se stingeau...iarna nimic...acum ca veni iar vara, aceeashi problema care logica?:twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.