Jump to content

E90 320d

Gully

Recommended Posts

E46 320d 110kw sunt limitate? la ce? viteza maxima!?

sau e vorba de turatii

Nu are limitator de viteza 320 D, are numai limitator la turatie, pt. protejarea motorului....

pai asa ma gandeam si io

dar in filmulet se accelereaza pana la 4000 si doar in a 5-a intra pe rosu.....

cred ca oricum motoru ala a suportat un remap ori altceva

se duce prea grav...

ar fi fost interesant sa vedem si turatiile, eu am mers cu a mea la autostrada Soarelui cu 200 km/h pe GPS, nu pe bord si aveam cam pana in 3000 ture in a 6-a, daca imi aduc bine aminte. totusi nu se aude nici un zgomot de motor turat sa mearga cu 245 km/h. este ceva suspect, parerea mea.

Nu mai bine faceati un topic "Top Speeds" ? :twoup:

Acum Ontopic: eu personal i-am dat 220 la 5000rpm si in certificat scrie 229km/h deci banuiesc ca pana la 5500rpm la cat scrie pe net ca se obtin cei 170cp am 230 deci viteza din talon.

In schimb pana la 6500rpm mai este si totusi masina mai accelereaza... Am o cunostinta care s-a dus pe bord cu 523i-ul (mai obosit ca al meu) cu 250....- chiar si cu acea "eroare" tot avea peste viteza din talon. :twoup:

Treaba ca nu mai accelereaza dupa turatia de putere maxima e de MythBuste(d)rs.

Edited by duxter

• 2 weeks later...
Si eu am 320d e46 si nu accelereaza asa ca ala de la 0-100km/h nici pe departe....ala ori este 330d ori 320d modificat rau de tot nu doar limitatorul....si apropo am fost cu a mea 230 pe ceas si era chiar ok compartamentul...precizez am suspensia sport din fabrica si 6 trepte!!!

• 2 months later...

Cu E90 320d din 2007 (motorul de 163 CP) am mers pe autostrada in Ungaria cu 230-235 km/h (nu mi-am dat seama exact, pe bord e greu sa distingi). Masina se simtea bine in viteza a 6-a si cred ca mai mergea un pic daca nu eram nevoit sa franez din cauza celor din fata mea. Intr-adevar exista limitator la turatie, peste 4500 tpm taie alimentarea (dupa parerea mea cam brusc...). La 235 km/h nu ajunsesem cu turatia la limita admisa.

Masina are 12.000 km, este standard (fara modificari ulterioare) cu anvelope de 225/45/17 din fabrica.