Jump to content

Sunet E46.

Recommended Posts

Salut vreau si eu parerea voastra in legatura cu ce urmeaza sa achizitionez. Incep cu HU care e 2DIN http://www.audioland.cz/Clarion/Clarion-DU...8RMP_g2926.html. Prima problema e ca nu stiu daca a montat cineva pe e46 asa ceva :twoup: . Bineinteles rama/bezel de pe ebay. Dupa care vreau niste difuzoare (dar as prefera sa fie "kit") adica sa fie si tweeter - ele incluse... Astept sugestii :D . Pentru usi e clar o sa cumpar inele MDF si un flex :D si Dynamat pentru ca altfel nici o sansa.

Ultimul lucru care trebuie stabilit sunt difuzoarele din spate pe care daca le schimb nu obtin nimic pentru ca nu e incinta ok si aici intervine o noua intrebare - a facut cineva o incinta pentru ele? Si daca da, vreau si eu niste dimensiuni sau un DIY daca se poate :twoup: . Masina e un 320CI.

PS - stiu ca trebuie sa decupez in spate la HU, mai bine zis in spatele climei

stiu ca ar arata mai bine un 2 DIN 16:9 dar nu ma uit la filme in masina = bani aruncati - plus ca display - ul la HU are 768 culori (am de unde alege, contrastul va fi o problema)

La ce pret ai gasit rama adaptoare?

Salut 109 euro + transport dar pachetul contine si suporti metalici pentru unitate. Rama simpla din cate am vazut este 59 euro + transport. Un pret decent zic eu, inainte era chiar hotie cu 250 euro.

Hint - ebay.de "search" e46 bezel.

Edited by polbrand

Nu vad de ce ai pune dublu din daca vrei sa montezi un HU normal ......Doar pt Un divx merita pus dublu din ..mai vezi un clip ..Nu neaparat filme ..

Ideea este ca HU -ul e 2DIN dar nu are LCD. Orice 1 DIN nu arata bine chiar daca este centrat (parerea mea). Din cate am cautat eu nimeni nu are asa ceva pe e46 (adica 2 din fara display). Oricum diseara daca o sa am timp ma bag in photoshop sa imi fac o idee. Sa te uiti un pic la linkul din primul post si ai sa vezi exact modelul.

Edited by polbrand

Nu vad de ce ai pune dublu din daca vrei sa montezi un HU normal ......Doar pt Un divx merita pus dublu din ..mai vezi un clip ..Nu neaparat filme ..

Ideea este ca HU -ul e 2DIN dar nu are LCD. Orice 1 DIN nu arata bine chiar daca este centrat (parerea mea). Din cate am cautat eu nimeni nu are asa ceva pe e46 (adica 2 din fara display). Oricum diseara daca o sa am timp ma bag in photoshop sa imi fac o idee. Sa te uiti un pic la linkul din primul post si ai sa vezi exact modelul.

astept cu interes sa vad la ce rezultat ajungi :twoup:

-pioneer FH-P80BT

Da e ok modelul arata chiar foarte bine, dar are un mare minus display - ul e albastru si din cate am vazut eu in specificatii nu se poate schimba :twoup: . Eu chiar vreau clarion pentru ca am avut si pe fosta masina si ma multumeste 100 % :twoup: . Nu am reusit inca sa ma "joc" in photo shop dar cand o sa ma apuc o sa adaug si modelul asta. Intre timp vreau sa va urez Paste Fericit si Hristos a Inviat!

Salut 109 euro + transport dar pachetul contine si suporti metalici pentru unitate. Rama simpla din cate am vazut este 59 euro + transport. Un pret decent zic eu, inainte era chiar hotie cu 250 euro.

ai comandat rama?

ma intereseaza si pe mine

ai comandat rama?

ma intereseaza si pe mine

Salut, inca nu am dat comanda, o sa dau comanda doar dupa 10 mai (o sa fie aici in 3 sau 4 zile), de aici vreau sa o iau http://www.bezelking.de/shop/installation-...-units-p-6.html. Avantajul e ca au si instructiuni si ceva componente

pentru decuparea in spatele climei (valabila pentru orice 2 DIN montat) pe langa asta mai au si rama pentru clima (pentru cand va fi relocata). Promit sa pun poze cu pachetul si sa fac si un DIY.

Au mai mult ca sigur. E foarte tare HU - ul ales. Cred ca pana la urma o sa dau comanda maine :twoup: (de bezel si plasticuri). Intre timp gratar :twoup: .

pana la urma in afara de rama propriu zisa-bezel ce mai trebuie? cadrul ala metalic din interior pe care se fixeaza HU? Trebuie cumparat si Climate control relocation unit 2Din Relocator BMW E46?

sa'mi spui cat costa kit complet

pioneer avic d3 mi'a placut cel mai mult.nu stiu exact cum o sa fac cu navigatia,daca se pot rula hartile europei si in special romania,dar cred ca exista solutii :D

Au mai mult ca sigur. E foarte tare HU - ul ales. Cred ca pana la urma o sa dau comanda maine :twoup: (de bezel si plasticuri). Intre timp gratar :twoup: .

pana la urma in afara de rama propriu zisa-bezel ce mai trebuie? cadrul ala metalic din interior pe care se fixeaza HU? Trebuie cumparat si Climate control relocation unit 2Din Relocator BMW E46?

pioneer avic d3 mi'a placut cel mai mult.nu stiu exact cum o sa fac cu navigatia,daca se pot rula hartile europei si in special romania,dar cred ca exista solutii :D

Da armin, trebuie si aia. M-am interesat eu de cca 2 luni , am vorbit cu un vanzator de pe ebay ( care face si montajul pentru cei din zona ). Si eu am gasit in SUA mult mai ieftin ca in Europa insa nu stiu cum va fi la vama , daca ma vor taxa pentru asta. Initial am vrut sa iau unul ieftin (pe la vreo 300 $) sa vad cum e cu vama , dupa care sa-l vand si sa-mi iau unul mai bun. In Australia (pe ebay ) am gasit multe care au transportul gratis. Mai ramane problema cu navigatia. Aici sunt nedumerit tare. Cu ce harti va merge respectivul HU , mai ales ca 50% din dorinta schimbarii HU-ului e pentru navigatie nu pentru divertisment ( filme ,tv , videoclipuri ).

Da armin, trebuie si aia. M-am interesat eu de cca 2 luni , am vorbit cu un vanzator de pe ebay ( care face si montajul pentru cei din zona ). Si eu am gasit in SUA mult mai ieftin ca in Europa insa nu stiu cum va fi la vama , daca ma vor taxa pentru asta. Initial am vrut sa iau unul ieftin (pe la vreo 300 $) sa vad cum e cu vama , dupa care sa-l vand si sa-mi iau unul mai bun. In Australia (pe ebay ) am gasit multe care au transportul gratis. Mai ramane problema cu navigatia. Aici sunt nedumerit tare. Cu ce harti va merge respectivul HU , mai ales ca 50% din dorinta schimbarii HU-ului e pentru navigatie nu pentru divertisment ( filme ,tv , videoclipuri ).

eu cu vama ma descurc :D ...always

am cumparat ieri avic'ul de pe ebay.com dar nu imi trimite vanzatorul shipping rate,am vazut ca este o problema cu trimisul in romania.am mai intrebat si pe alti vanzatori,dar nu vor sa trimita...

scuze de off topic :D ...totusi,ma gandesc ca este folositor si pentru altii

eu cu vama ma descurc :D ...always

am cumparat ieri avic'ul de pe ebay.com dar nu imi trimite vanzatorul shipping rate,am vazut ca este o problema cu trimisul in romania.am mai intrebat si pe alti vanzatori,dar nu vor sa trimita...

scuze de off topic :D ...totusi,ma gandesc ca este folositor si pentru altii

costa 85 dolari transportul din Los Angeles...ok,zic eu...

acum caut solutia cea mai convenabila pt rama adaptoare si rama in care mut clima jos.in state doar rama costa 250+30 transport.

va tin la curent

• 2 weeks later...
Eu nu am renuntat la proiect dar am o mare dilema, vreau http://www.audioland.cz/Panasonic/Panasoni...kce-_g1617.html pentru ca are un pret destul de bun acum. O sa va tin la curent. Azi sau maine incep cu comenzile (sa vad cum am timp).

ar fi bine sa te interesezi daca exista interfata pt pastrarea comenzilor de pe volan,in cazul in care vrei functia asta...

rama si kit'ul de instalare ma intereseaza acum.cred ca am sa cumpar de aici:

http://cgi.ebay.de/BMW-E46-DOUBLE-DIN-D-DI...id=p3911.c0.m14

http://cgi.ebay.de/BMW-E46-RAW-BEZEL-BLEND...id=p3911.c0.m14

pana una alta trebuie sa rezolv cu paypal...mai am de asteptat 2-3 zile pana devine operational noul card

vezi ca ramele de la bezelking.de sunt din fibra...nu stiu cat de rezistente sunt

ar fi bine sa te interesezi daca exista interfata pt pastrarea comenzilor de pe volan,in cazul in care vrei functia asta...

rama si kit'ul de instalare ma intereseaza acum.cred ca am sa cumpar de aici:

http://cgi.ebay.de/BMW-E46-DOUBLE-DIN-D-DI...id=p3911.c0.m14

http://cgi.ebay.de/BMW-E46-RAW-BEZEL-BLEND...id=p3911.c0.m14

pana una alta trebuie sa rezolv cu paypal...mai am de asteptat 2-3 zile pana devine operational noul card

vezi ca ramele de la bezelking.de sunt din fibra...nu stiu cat de rezistente sunt

Vreau mai mult ca sigur, asta e clar si din cate am vazut eu modelul asta nu prea ma ajuta :twoup: . Ma bucuram mult mai mult de

masina daca avea si un sunet decent... Dar asta e viata pana la urma cred ca tot la Clarion raman dar numai ca problema e ca nu stiu daca rama o sa se potriveasca perfect (nu am gasit nici macar dimensiunile), am trimis mail si la clarion.ro si la clarion.com si nici un raspuns :twoup: .

• 2 weeks later...
In sfarsit a venit HU - ul, am ramas tot la Clarion http://www.audioland.cz/Clarion/Clarion-DU...8RMP_g2926.html (cred ca o sa fiu primul cu un HU 2DIN fara display pe e46). Maine o sa comand rama si kit - ul de instalare de aici http://cgi.ebay.de/_W0QQitemZ320254673158. O alt lucru destul de important este ca merge montat cam orice 2DIN pentru ca bezelul (rama) poate fi aleasa intre urmatoarele dimensiuni 170x96mm pana la 181x104mm. Sunt sigur ca o sa dureze cel putin o saptamana, dar abia astept :twoup: . O sa va tin la curent. Edited by polbrand

In sfarsit a venit HU - ul, am ramas tot la Clarion http://www.audioland.cz/Clarion/Clarion-DU...8RMP_g2926.html (cred ca o sa fiu primul cu un HU 2DIN fara display pe e46). Maine o sa comand rama si kit - ul de instalare de aici http://cgi.ebay.de/_W0QQitemZ320254673158. O alt lucru destul de important este ca merge montat cam orice 2DIN pentru ca bezelul (rama) poate fi aleasa intre urmatoarele dimensiuni 170x96mm pana la 181x104mm. Sunt sigur ca o sa dureze cel putin o saptamana, dar abia astept :twoup: . O sa va tin la curent.

ai mai avansat?

eu mai am de comandat rama cu scrumiera si astept bluetooth sa vina

cred ca montez inaintea ta :twoup:

Da, am mai avansat un pic (dar nu foarte mult :twoup: ). Am si rama de relocare a climei dar abia azi am reusit sa dau comanda de bezel si de suportii pentru unitate si de interfata pentru comenzile pe volan. A trebuit sa inregistrez un alt card pentru Paypal fiindca ca am schimbat compania (si a durat cateva zile). Sper pe saptamana viitoare sa am totul, deja incep sa nu mai am rabdare.

Azi a venit si bezel - ul si kit - ul de instalare (o sa atasez poze), asta e partea buna... Partea proasta ca a venit si interfata pentru comenzile pe volan, dar au trimis pentru alt model de masina :twoup: . Daca nu, aveam tot pana acum. Armin, ai mai progresat? Eu "sper" saptamana viitoare sa termin, dar ramane de vazut ce surprize o sa mai am.

post-4762-1213040851_thumb.jpg

post-4762-1213040862_thumb.jpg

post-4762-1213040874_thumb.jpg

post-4762-1213040885_thumb.jpg

post-4762-1213041006_thumb.jpg

post-4762-1213041015_thumb.jpg

post-4762-1213041024_thumb.jpg

post-4762-1213041034_thumb.jpg

Edited by polbrand