Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

probleme cutie e 36 dupa schimb kit ambreiaj

cristian_cc22

Recommended Posts

Sal baieti am si eu o problema...am schimbat kit-ul de ambreiaj pt ca incepuse sa dea semne de oboseala rulmentul si daca tot am dat cutia jos am schimbat tot ca sa nu am probleme mai tarziu.Mentionez ca am schimbat la service autorizat nu la carpaci ca sa nu am probleme pe urma.de cand am schimbat ce am zis a inceput sa imi agate cutia in momentul schimbarii treptelor in special a 2 si a 5 iar cand reduc de la mare la mic treapta 2 caraie.initial am zis ca poate nu are ulei pt ca a pierdut un pic atunci la service dar si dupa ce sa completat desi nu pierduse mult problema nu a disparut.deci de la ulei nu este.I-mi pare destul de ciudat din moment ce inainte masina nu avea absolut nici un fel de problema.Ma gandesc ca nu au montat bine timoneria pt ca am vazut ca erau acolo niste saibe colorate si nu stiu daca le-au mai pus...nu stiu ce sa zic.....voi ce credeti????? :twoup:

in primul rand multumesc pt promtitudinea cu care raspundeti.ce sa zic pe loc cu motorul oprit intra bine doar in mers face mai ales cand vreau sa le schimb mai repede ,daca stau dupa ea intra usor dar este mare diferenta fata de perioada in care era neumblat la cutie....mai bine o lasam asa sa mor ca au trebut cred 2 sapt de cand sa umblat la ea si aia sigur o sa zica ca i-am facut eu ceva, ca doar stiti si voi cum e cu service....am asteptat 2 sapt nu pt ca sunt idiot ci pt simplu fapt ca eu sunt din giurgiu loc unde am fost la service dar am scoala in bucuresti:))

-daca doar iti atinge putin discul de ambreiaj pe placa,adica nu reuseste sa debreieze de tot,isi revine dupa ce mai circuli un pic,adica dupa ce se uzeaza un pic ambreiajul-in prima faza nu ar strica sa aerisesti instalatia hidraulica de la ambreiaj,pe la cilindrul receptor de pe cutie.

Sal baieti am si eu o problema...am schimbat kit-ul de ambreiaj pt ca incepuse sa dea semne de oboseala rulmentul si daca tot am dat cutia jos am schimbat tot ca sa nu am probleme mai tarziu.Mentionez ca am schimbat la service autorizat nu la carpaci ca sa nu am probleme pe urma.de cand am schimbat ce am zis a inceput sa imi agate cutia in momentul schimbarii treptelor in special a 2 si a 5 iar cand reduc de la mare la mic treapta 2 caraie.initial am zis ca poate nu are ulei pt ca a pierdut un pic atunci la service dar si dupa ce sa completat desi nu pierduse mult problema nu a disparut.deci de la ulei nu este.I-mi pare destul de ciudat din moment ce inainte masina nu avea absolut nici un fel de problema.Ma gandesc ca nu au montat bine timoneria pt ca am vazut ca erau acolo niste saibe colorate si nu stiu daca le-au mai pus...nu stiu ce sa zic.....voi ce credeti????? :twoup:

dar ceva in bine s-a schimbat la felul in care mege masina, de cand i-ai schimbat kit-ul de ambreiaj? demareaza mai bine? intreb din curiozitate, pt. ca am masina in service, de cateva zile,tot un e36,316i, schimb bendix-ul si volanta si cu ocazia asta schimb si eu kit-ul ambreiaj.