Jump to content

Puncte slabe si puncte forte

Cristi_E36

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

si eu zic la fel, este cam slabut motorul pentru seria 5, parerea mea este ca trebuie un 3000cc minim, avantaje cu 2000cc este doar la plata impozitului, pentru ca la consum te apropii de consumul motorului de 3000 deoarece este motor mic si caroseria mare in consecinta se chinuie mai mult cel de 2000 si atunci o sa fie consum ridicat, la urma urmei esti tu care decizi!!!

Guest poleposition

stai ca iar au inceput.

da, orice e60 este un rahat daca nu are motor de minim 3000cmc, cum ziceam in alt post, ar trebui scoase din fabricatie modelel BMW care au motorizari sub 3500cmc. O masina foarte proasta, deloc fiabila, ia suta in 15 secunde (doar cu soferul), pe autostrada peste 180km/h e praf, nu urca mai mult. O barca infecta. Zilele trecute mi-am luat umilinta de la 3 Loganuri si o dacie Papuc (era sa ma scoata de pe autostrada).

Naspa, nu-ti lua.

Edited by poleposition

stai ca iar au inceput.

da, orice e60 este un rahat daca nu are motor de minim 3000cmc, cum ziceam in alt post, ar trebui scoase din fabricatie modelel BMW care au motorizari sub 3500cmc. O masina foarte proasta, deloc fiabila, ia suta in 15 secunde (doar cu soferul), pa autoban peste 180 e praf, nu urca mai mult. O barca infecta. Zilele trecute mi-an luat umilinta de la 3 Loganuri si o dacie Papuc (era sa ma scoata de pa autostrada).

Naspa, nu-ti lua.

:twoup: :twoup: :D

Poleposition, esti tare ! Am facut si eu mai demult o afirmatie cum a facut un coleg mai sus, si mi-am dat seama ca am gresit ! :D

E60 arata foarte bine, eu zic ca 170 de cai sunt destui...ganditi-va ca sunt Passaturi care au 1.6i si 100 cp, G. Cherokee-uri cu 2.5 tdi si au doua tone...

Am mers saptamana asta cu un 520i si sincer mi s-a parut ca masina nu e la fel de sprintena ca un E46 cu acelasi motor. Mi se pare cam la acelasi nivel cu E90 320i. Edited by white320ci

Deci daca eu as avea un e60 520 pe bune daca as comenta ceva de motor mic. E BMW si il conduci cu placere.

nimic mai adevarat ,doar ca toata lumea are pretenti de la sigla :twoup:

oricum 150 cp sunt la limita decentei in ziua de azi altffel mori pe sosele ca nu ai timp sa depasesti

Tien, doua sute noi de reporturi pentru bagare... in seama ai merita.

Bushido, dupa stil as zice ca esti Lifestyle reloaded. :twoup:

bobo dupa stil as zice ca ai lipit clatita de tavan .....nu-s si daca nu-s cine is ? dar dc is de ce nu-s? si totusi sunt :twoup:

din nou sa nu o dam in offtopic mai adaug doar atat la acel vestit motor de 2171 nu 2170 cm face suta in aproape 10 secunde ceea ce ma face sa ma intreb are oare 170 cp sau 170 ponei cp????

ii motor de 2.2l :D

corect :D 2.2i 170cp si se tine loganul 1.6 16v pana la 100 de el,...ca sa nu zic pana la 180 :)

Acuma depinde pt. ce vrea omul masina....170cp nu sunt putini totusi. Eu am e39 tot cu 170cp in schimb motorul este de 2500cc iar pe langa faptul ca m52-ul este mai usor decat m54 si e39 este mai usoara ca e60 mi se pare o motorizare foarte buna.

M54B22 dezvolta 170cp la 6100rpm si 210Nm pe cand M52-ul 170@5500rpm si 245Nm, asta e unul din punctele mele de vedere cand achizitionez o masina.

E60 520i din punctul meu de vedere nu e submotorizat insa personal as alege un 525i minim.

Din pct. de vedere al "liniutelor" cu 523i-ul face suta in 8,2 iar 520i e60 face suta in 9 :D

Edited by duxter

Guest poleposition
stai ca iar au inceput.

da, orice e60 este un rahat daca nu are motor de minim 3000cmc, cum ziceam in alt post, ar trebui scoase din fabricatie modelel BMW care au motorizari sub 3500cmc. O masina foarte proasta, deloc fiabila, ia suta in 15 secunde (doar cu soferul), pe autostrada peste 180km/h e praf, nu urca mai mult. O barca infecta. Zilele trecute mi-am luat umilinta de la 3 Loganuri si o dacie Papuc (era sa ma scoata de pe autostrada).

Naspa, nu-ti lua.

sunt ferm convins ca ai fost sincer si chiar te-ai destainuit de data asta ....chiar e un rahat motoru de 2l but look at the bright side ii pui pachet m si esti ciumeg plus unde mai pui ca poti transporta si socrii cu ea ca doar deah e spatioasa nene , confort nu gluma

eu am facut o gluma in primul rand. de altfel generata de aceasta atitudine de atotcunoscatori ce emit fel si fel de opinii alaturi cu drumul asfaltat. Am incercat sa tin la caterinca dar vad ca nu am cu cine.

Deja o arzi in nesimtire.

omul s-a lamurit. :twoup:

puteti sa incetati aici.

stai asa putin ca unii colegi vand gogosi ....cum sa scoata 520i e 60 9 secunde 100 ????? tu citesti din carti si date tehnice???? vezi ca acolo scrie 9 consum urban ....iate dupa date tehnice si am sa rad in hohote de tine

incetati bah sa visati frumos !!! 520i face suta apropiat de timpi unui suv asa ca lasati asta cu forjele deoparte ca e60 520i e masina de pus pachet m pe ea si impresii de e 60 gen lumeee lumeeee faceti loc ca vine IO

va rog numai duceti lumea in erroare pune roti pe 19 pe 520 si ai sa vezi ca iti va fi greu sa cobori sub 11 secunde

nu vreau sa fac flameuri da nici sa nu denaturam subiectu

stai asa putin ca unii colegi vand gogosi ....cum sa scoata 520i e 60 9 secunde 100 ????? tu citesti din carti si date tehnice???? vezi ca acolo scrie 9 consum urban ....iate dupa date tehnice si am sa rad in hohote de tine

Eu iti recomand cartea "codul bunelor maniere" e foarte buna si interesanta.

Ontopic: E60 520i conform carfolio face suta in 9. COnform cartii tehnice iti poate spune @pole, parca el avea 520i.

Edited by duxter