Jump to content

Puncte slabe si puncte forte

Cristi_E36

Recommended Posts

Guest poleposition
omul s-a lamurit. :twoup:

puteti sa incetati aici.

stai asa putin ca unii colegi vand gogosi ....cum sa scoata 520i e 60 9 secunde 100 ????? tu citesti din carti si date tehnice???? vezi ca acolo scrie 9 consum urban ....iate dupa date tehnice si am sa rad in hohote de tine

incetati bah sa visati frumos !!! 520i face suta apropiat de timpi unui suv asa ca lasati asta cu forjele deoparte ca e60 520i e masina de pus pachet m pe ea si impresii de e 60 gen lumeee lumeeee faceti loc ca vine IO

va rog numai duceti lumea in erroare pune roti pe 19 pe 520 si ai sa vezi ca iti va fi greu sa cobori sub 11 secunde

nu vreau sa fac flameuri da nici sa nu denaturam subiectu

da' tu ce racheta supersonica ai mestere ? ca presupun ca te simti jignit sa mergi in ceva ce "face suta" in 9 secunde. vezi ca 41 nu cred ca are performante prea bune, am vazut la Top Gear.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hai ma baieti, e vinerea mare :twoup:.....pe forum toti avem aceiasi muschi, nu au rost incordarile astea....

Banuiesc ca racheta cu 0-200 in 9,6 e o motocicleta...care e tot racheta.....:twoup:

Iti faci treaba si cu un 520i, insa daca vrei sa nu stai la coada cand depasesti (cred ca nu vrei sa-ti iei o masina pentru liniute sau chestii din astea) baga-te la un 525i macar....

Incredibil cum toata lumea trebuie sa aiba o parere despre o masina pe care in mod sigur nu au condus-o.

Eu am mers cu un E60 520i, este o masina buna, nu este submotorizata.

Nu toata lumea are nevoie de multi cai putere, inutili de multe ori intr-un trafic aglomerat.

Ca masina de zi cu zi este foarte potrivita, poti face depasiri intr-un mod decent, sa nu uitam ce masini circula in general in Bucuresti.

Marea majoritate a masinilor au sub 130 cp asa ca cei 170 cp sunt suficienti.

ii motor de 2.2l :D

corect :twoup: 2.2i 170cp si se tine loganul 1.6 16v pana la 100 de el,...ca sa nu zic pana la 180 :D

Cum sa nu :twoup:

Un logan de 105 cp face suta in 10.5 secunde, asta inseamna ca un E60 520i ii da 3 tiruri distanta.

Ca fost posesor de 540i auto model 2001 si actual de 520d auto model 2007 177 cp va spun ca este o masina excelenta la stilul meu de condus si se poate baga in seama daca e cazul. Din fosta masina rar foloseam mai mult de 50%... Cine vrea sa traga de masina si crede ca are unde.. corect trebuie sa ia un motor mare.

Cei care spun ca motorul de 2l este bun doar pt serie 3 sa nu uite ca diferenta serie 3 - serie 5 este doar de 70 kg (de ex un pasager). Consumul la drum lung pe Cluj-Constanta a fost intre 5.9 si 6.6 l/100km, depinzind de cit de tare te bagi in masina. Si sa nu uitam ca e automata.. normal mai scadem aproape 1l/100km.

Paste fericit,

Doru

un prieten de-al meu a avut 520i....e ok masina ca performante , singura problema era ca a lui consuma mult in oras ( medie 17 )... mers....nici prea prea dar nici mortaciune...mie mi sa parut mult, avand in vedere ca acum are un cls350 care e automat, il conduce la fel ...dar nu sare de 15 in oras....probabil ca ceilalti useri/posesori de 520i iti pot da date mai concrete....in nici un caz nu e caruta dar nici vreo racheta de masina....dpmdv e o masina cinstita ( totusi sa nu uitam ca e motorizarea de baza )

Sunt modele din aceeasi clasa cu E60 care au versiuni de top mai puturoase decat 520i -ul. Ca performante, mi s-a parut ca este ca si cum as conduce 525i-ul cu 3 persoane si ceva bagaje. Era steptronic insa, cred ca versiunea manuala este destul de sprintena, totusi!

...si cand te gandesti ca majoritatea masinilor din Buc sunt compacte cu motoare de 100cp ce fac suta in 11-12s si se numesc masini ok,cand vine vb de bmw 520i sau 520d -GATA SUBMOTORIZATE,totusi 520i este o masina ce face suta in 9s,nu se poate numi submotorizata (cat un e90 150cp,320i-masina pe care toti o considera ok),singurul dezavantaj pe care-l vad este consumul cam MARE

...si cand te gandesti ca majoritatea masinilor din Buc sunt compacte cu motoare de 100cp ce fac suta in 11-12s si se numesc masini ok,cand vine vb de bmw 520i sau 520d -GATA SUBMOTORIZATE,totusi 520i este o masina ce face suta in 9s,nu se poate numi submotorizata (cat un e90 150cp,320i-masina pe care toti o considera ok),singurul dezavantaj pe care-l vad este consumul cam MARE

da, dar ce greutate are un 520i ....

da, dar ce greutate are un 520i ....

1560kg daca e vb de motorul 2.2 170cp si 1535kg daca e 2.0 170cp

1445 pt 320i 2.0 170cp si 1395kg pt 2.0 150cp (e90)

puteti sa incetati aici.

stai asa putin ca unii colegi vand gogosi ....cum sa scoata 520i e 60 9 secunde 100 ????? tu citesti din carti si date tehnice???? vezi ca acolo scrie 9 consum urban ....iate dupa date tehnice si am sa rad in hohote de tine

incetati bah sa visati frumos !!! 520i face suta apropiat de timpi unui suv asa ca lasati asta cu forjele deoparte ca e60 520i e masina de pus pachet m pe ea si impresii de e 60 gen lumeee lumeeee faceti loc ca vine IO

va rog numai duceti lumea in erroare pune roti pe 19 pe 520 si ai sa vezi ca iti va fi greu sa cobori sub 11 secunde

Nenica Bushido, esti patetic taica. Ia un ou fiert si intoarce-te la Loganul tau.

Oricum, foarte tare topicul :twoup: Ma simt mandru ca i se acorda atata importanta motorului cu care este echipata masina mea. :D)

Oricum, nu mi se pare deloc submotorizat acest model, o repet a nu stiu cata oara. Recomand acest tip de motor colegului care a deschis topicul.

cand nu ai masina (sau ai logan,deci n-ai masina) zici....macar un 520i e60...cand ai 520i e60 zici...macar un 525i e60 cu facelift... :twoup:

cand....si cand....si ajungi la nivelul, frate imi trebuie neaparat M5 :twoup:

Edited by POIUYT

nu exista puncte forte si nici puncte slabe la 520i...

depinde ce vrei tu de la o masina.. daca vrei sa fi in forta i-ati un motor de 3000, daca ai capu pe umeri ia-ti modelul asta .. e fiabil si decent

adica? :twoup: :twoup: :D

Numai persoanele cu capul pe umeri isi iau 520i? e credeam ca e invers....

Adica cei cu "umerii pe cap" isi iau 520i...nu?! :twoup:

Singurul punct slab al unui 520i este acela ca la un consum mediu asemanator si un pret asemanator (vb de SH), poti gasi un 525i mai sprinten, sau poate chiar un 530i si mai sprinten, dar mai slab dotat. Atat.

Singurul punct slab al unui 520i este acela ca la un consum mediu asemanator si un pret asemanator (vb de SH), poti gasi un 525i mai sprinten, sau poate chiar un 530i si mai sprinten, dar mai slab dotat. Atat.

:twoup: bine zis !

:twoup: bine zis !

Nu stiu .. mie sincer .. nu imi plac .. prea arata a Chinezarie .. si nu mai are aceiasi alura pe sosea ..

uitati-va cand trece un BMW E39 sa vedeti ce bine da .. si uitati-va si la un E60.. nu stiu .. nu prea mai spune nimic ..

E o parere personala .. si .. nu mi-o voi schimba niciodata .. NU imi plac. (punct)

e decent. practic cu 520i incep motorizarile la seria 5. poate nu toata lumea vrea sute de cai nu?

referitor la submotorizare .. toti o ard pe cuvantul asta. submotorizarea inseamna sub 100 cp/ T .. 520i are 170 si sigur are sub 1700 kg .. deci lasati-o balta.

[LE] Mai bine convingeti omul cum sa nu-si ia 525d care e iar entry level la diesel decat cum sa-si ia motor de 3000 benzina. eu macar am spus ca nu exista puncte forte si nici puncte slabe .. puncte forte exista de la 2500 in sus benzina

Edited by B.M.W.

puteti sa incetati aici.

Nenica Bushido, esti patetic taica. Ia un ou fiert si intoarce-te la Loganul tau.

Oricum, foarte tare topicul :twoup: Ma simt mandru ca i se acorda atata importanta motorului cu care este echipata masina mea. :D)

Oricum, nu mi se pare deloc submotorizat acest model, o repet a nu stiu cata oara. Recomand acest tip de motor colegului care a deschis topicul.

dragi admini ...... stimatii colegi care aduc tot felul de flameuri cum e si nea caisata asta care ma ia cu nenica si taica si apelative deastea de taran ce ,,este,, ce nu le dati un warn???? bah ciupacabra de ce nu aduci motive ? de ce nu scrii detalii......detalii tarane detalii !!!!! ca toti sariti in sus ca arsi cand vine vorba de frumoasa voastra masina e60 .......eu nu am zis ca tre sa ai motor cu turbo reactie pe masina era pur si simplu vorba ca acel motor e slabutz si restul detaliilor leam prezentat .....ce nu puteti face acelasi lucru ....spuneti bah parerea despre masina nu despre mine ....ca dc nu imi respecti parerea asta e altceva ............si fii din partea mea mandru fii ce vrei cu masina ta .....zambeste cand o conduci ....si striga sa te auda si vecinii cand o parchezi .....da faceti bine si ia numai va umflati burtile razboinice la mine ca sincer chiar nu asta e topicu....si dc ai vazut cas newbie ai sarit la beregata mea???? este o vorba in popor .....e posibil so dai da e probabil so iei

@Bushido & rms : Limiteaza-te la comentarii legate de subiect. Apelative gen "tarane", amenintari mai mult sau mai putin voalate si clone duc direct la suspendarea contului !

o masina extraordinara ....cei 170 cp intradevar se simt ...... eu unul am ramas uimit cum poate pleca din loc .....si cuplu pfffff cuplu este inimaginabil , nu credeam ca pot sa am asa fluturasi in stomac de la un 520i , felicitari tuturor posesorilor :twoup: