Jump to content

vreau sa schimb volan E46 2001

compactu

Recommended Posts

sa mi bag daca inteleg, multumesc frumos pentru informatie ! ideea este ca nu ajung la suruburile airbag-ului ... am desfacut alea 2 mici din spate dar mai departe ... nu gasesc restul suruburilor ...

vezi ca sunt niste arcuri mici pe acolo....sa nu strici ceva !

mai bine te duci la cineva care stie...parerea mea :twoup:

am schimbat ... banal de simplu, bine ... pana te prinzi de treaba :twoup: deci, nu se desface nici un surub in afara celui mare de la volan, doar se imping doua arcuri de la airbag.

Sunt tare nemultumit de feeling cu volanul asta nou, este mai moale si ma enerveaza ca este nou :twoup: se vede ca el este nou si restul vechi ... daca as gasi

l as schimb cu unul mai uzat ...

una peste alta mi am facut damblaua ...

post-3775-1209145692_thumb.jpg

Edited by compactu

o sa scap de tot ... sper in toamna asta si sa o inlocuiesc cu ceva in 6 linie :twoup: furnizorul volanului are o masina ... mi a ramas gandul la motorul ala ... super tare 320 i

am incercat sa vand masina asta cu 8000 si sa mi bag daca reusesc, cred ca daca o dezmebrez o vand mai scump ... :twoup:

o sa scap de tot ... sper in toamna asta si sa o inlocuiesc cu ceva in 6 linie :twoup: furnizorul volanului are o masina ... mi a ramas gandul la motorul ala ... super tare 320 i

am incercat sa vand masina asta cu 8000 si sa mi bag daca reusesc, cred ca daca o dezmebrez o vand mai scump ... :D

mah...nu va mai plimb cu masina mea ca e molipsitor :twoup: ...mai stiu vreo doi care vor 6L...

daca vrei sa dai volan nou pe unul uzat ...esti nebun ! mai gandeste'te... :D :D

e o perioada in care nu se vand masini ,din pacate...

• 1 month later...
am schimbat ... banal de simplu, bine ... pana te prinzi de treaba :twoup: deci, nu se desface nici un surub in afara celui mare de la volan, doar se imping doua arcuri de la airbag.

Sunt tare nemultumit de feeling cu volanul asta nou, este mai moale si ma enerveaza ca este nou :D se vede ca el este nou si restul vechi ... daca as gasi

l as schimb cu unul mai uzat ...

una peste alta mi am facut damblaua ...

de unde l-ai luat?....vreau si eu unul :twoup:

Edited by vip72

• 4 weeks later...
  • 2 months later...