Jump to content

becul de la airbag... se poate seta din soft cum ca este cineva prezent tot timp ?

Recommended Posts

am mai auzit una alta pe tema asta ... deci se poae cu o dioda, si apare prezent all time cineva pe scaun ... dejavantajul este ca atunci cand faci POC sar ambele airbag uri, chiar daca nu este cineva pe scaunul dindreapta ... daca asta costa 500 mii si nu 5 mil cat ar costa schimbarea plasei ... ?!

am mai auzit una alta pe tema asta ... deci se poae cu o dioda, si apare prezent all time cineva pe scaun ... dejavantajul este ca atunci cand faci POC sar ambele airbag uri,

Exact!

Din acest motiv nu merita.

dar eu am casco ... ce ma doare ca sar ambele airbag-uri :twoup:

am mai auzit una alta pe tema asta ... deci se poae cu o dioda, si apare prezent all time cineva pe scaun ... dejavantajul este ca atunci cand faci POC sar ambele airbag uri,

Exact!

Din acest motiv nu merita.

dar eu am casco ... ce ma doare ca sar ambele airbag-uri :twoup:

Si daca te prind ca ai fost singur, nu esti tu bun de plata? Eu am avut plasa defecta si m-am ales cu 3 airbag-uri sarite degeaba la un accident in care eram singur in masina. Noroc ca am avut casco prin broker, acesta fiind baiat finut la constatare nu s-a agatat de amanuntul asta. Sfatul meu pentru toti cei care au problema asta sa o rezolve cat de repede.

cred ca dam intr un alt subiect ... adica stai asa ... te intreaba cineva la accident cu cate persoane ai fost in masina ?!

ok, eu m am lamurit, nu se poate din soft, se poate cu dioda dar asta ridica probleme de mentalitate :twoup:

oookkk

Plasa costa cam 100 de euro, o sa te mai duca ceva si manoperal ca e de munca....combinatia cu dioda e cam aiurea, la cati bani ai tot bagat in masina, cu 5 mil in plus sau in minus tot acolo ajungi....succes si anunta-ne cum a decurs treaba! :twoup:

Cred ca ar trebui sa-si puna anunt la Mica Publicitate pentru montare de diode. :twoup:

Insa nu cred ca stie sa monteze, faza cu dioda a fost o explicatie pe care a primit-o de la AB cand i-au schimbat bordul.

habar nu ai ce vorbesti. stii bine cine mi-a zis de dioda aia , asa ca nu mai baga minciuni aici pe forum ca ne suparam.aberezi la modul cel mai grav. in primul rand cand am schimbat bordu nici nu aveam problema la nici o plasa , bordul a fost schimbat din cauza ca erau dati inapoi kilometrii si statea becul de airbag aprins. asa ca te rog sa nu mai vorbesti asa din necunoscute si sa te abtii.

Cand iti cumperi o masina premium trebuie sa fii pregatit s-o intretii cum trebuie.

Airbagurile sunt proiectate intr-un anumit mod, este aberant sa faci un astfel de bypass.

Parerea mea...

aberant este sa cumperi si alta plasa si dupa o luna sa se strice iar :D

toata lumea stie cat de proaste sunt si ca te trezesti imediat cu eroarea in bord.

si sa stii ca nu toata lumea ca noi au parinti asa "darnici" ca sa ne repare noua totul la masini. eu zic sa te abtii cand vorbesti de cumparatul unei masini si de intretinutul ei , ca nu stii cum e sa dai din banii tai , care se fac foarte greu sa stii.

cred ca dam intr un alt subiect ... adica stai asa ... te intreaba cineva la accident cu cate persoane ai fost in masina ?!

ok, eu m am lamurit, nu se poate din soft, se poate cu dioda dar asta ridica probleme de mentalitate :twoup:

oookkk

mie mi-a dat un prieten care are tester bmw dis dioda aia , mi-a explicat unde se pune , am ajuns acasa am scos borna - si m-am apucat sa pun dioda aia , ca asa sunt eu , am probleme de mentalitate :D

Edited by kretzu

Cred ca ar trebui sa-si puna anunt la Mica Publicitate pentru montare de diode. :twoup:

Insa nu cred ca stie sa monteze, faza cu dioda a fost o explicatie pe care a primit-o de la AB cand i-au schimbat bordul.

habar nu ai ce vorbesti. stii bine cine mi-a zis de dioda aia , asa ca nu mai baga minciuni aici pe forum ca ne suparam.aberezi la modul cel mai grav. in primul rand cand am schimbat bordu nici nu aveam problema la nici o plasa , bordul a fost schimbat din cauza ca erau dati inapoi kilometrii si statea becul de airbag aprins. asa ca te rog sa nu mai vorbesti asa din necunoscute si sa te abtii.

Credeam ca ti-au zis de la AB de dioda.

Ne suparam? :twoup: :D

Cand iti cumperi o masina premium trebuie sa fii pregatit s-o intretii cum trebuie.

Airbagurile sunt proiectate intr-un anumit mod, este aberant sa faci un astfel de bypass.

Parerea mea...

aberant este sa cumperi si alta plasa si dupa o luna sa se strice iar :D

toata lumea stie cat de proaste sunt si ca te trezesti imediat cu eroarea in bord.

Vorbesti aiurea...

De unde stii ca sunt "atat de proaste"?

Ai schimbat pana acum vreuna?

Plasa nu este deloc proasta.

De cele mai multe ori se aprinde pentru ca la spalatorii, cei care curata interiorul se urca pe scaun sau curata tapiteriile din panza cu prea multa apa sau diferite substante.

Astfel umiditatea ajunge la plasa iar martorul se aprinde in bord.

Plasa nu se strica degeaba si nu este deloc proasta.

si sa stii ca nu toata lumea ca noi au parinti asa "darnici" ca sa ne repare noua totul la masini. eu zic sa te abtii cand vorbesti de cumparatul unei masini si de intretinutul ei , ca nu stii cum e sa dai din banii tai , care se fac foarte greu sa stii.

Nu cred ca esti in masura sa-mi spui asa ceva.

Masina ta e luata tot de parinti si este intretinuta tot din banii parintilor.

mie mi-a dat un prieten care are tester bmw dis dioda aia , mi-a explicat unde se pune , am ajuns acasa am scos borna - si m-am apucat sa pun dioda aia , ca asa sunt eu , am probleme de mentalitate :D

Nu stiu daca ai probleme de mentalitate sau nu.

Insa modificarea unui sistem cenceput de ingineri de la BMW nu mi se pare o miscare prea buna.

Cine-si cumpara o masina premium trebuie sa o intretina corespunzator...

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine :)

Edited by Ciupanezu

Parerea mea...

man el nu a intrebat care e mentalitatea ta sau ce e de facut in cazul in care ai eroare in bord ci cum se poat eface sa fie indicata prezenta tot timpu...deviati de la topic si tu moderator zici la altii sa nu devieze sau cum se zice sa nu fie offtopic....blabla...raspundetii omului la subiect daca stiti daca nu, parerea mea, e sa o lasati balta....

Pai i-am raspuns la intrebare.

:twoup:

Mi-am spus parerea din mai multe motive.

In primul rand este un forum PUBLIC, deci fiecare isi poate spune parerea, mai ales daca da si argumente.

In al doilea rand, nu e o idee prea buna sa te joci cu airbagurile.

Cine stie ce incearca sa faca si la accident nu-i mai sare nici un airbag..

Pai i-am raspuns la intrebare.

:twoup:

Mi-am spus parerea din mai multe motive.

In primul rand este un forum PUBLIC, deci fiecare isi poate spune parerea, mai ales daca da si argumente.

In al doilea rand, nu e o idee prea buna sa te joci cu airbagurile.

Cine stie ce incearca sa faca si la accident nu-i mai sare nici un airbag..

pai eu am inteles. dar el presupune ca nu va face accident...deci el nu a amintit de nici un accident...