Jump to content

e46 2.0dA proaspat achizitionat.

barzanv

Recommended Posts

...dar ca fiecare baiat..la varsta aceea critica (24 de ani ) cand am un job bunicel si incep sa ma gandesc la viitor...parca mi-as dori un bmw serie 3

56824[/snapback]

Pai cum, te gandesti la viitor si iti cumperi masina? :blink:

Preturi gasesti pe mobile.de / autohus.de / autoscout24.de si respectiv autovit.ro.

(tare faza cu redbull-u' :) )

@COJOCARU27

Mondeo al meu era din 98 , 1.8 td break. Masina avea 300.000 km, din care 200.000 facuti de tata (care acum are e39, 2.5d break :blink: ) si 100.000 de mine. Nu am avut ce sa ii reprosez tehnic masinii niciodata. Nu m-a lasat niciodata balta, si-a facut treaba si atit. Dar, niciodata nu mi-a placut cu adevarat. Adica era doar un utilaj si atit. In schimb, de cind am mers 5000km cu bmw-ul tatalui, am zis clar , seria 3. In prima luna am fost bolnav dupa masina....adica ascultam fiecare sunet, fosnet..... ma invirteam de 10 ori in jurul ei. De vreo 2 saptamini nu am mai condus-o pt ca mi s-a suspendat permisul.... bmw related reason...speed.

Nu imi pare rau nici o secunda pentru alegerea facuta... singura problema e ca deja incep sa ma gindesc peste doi ani la un seria 5 E60 2.5dA.

Efortul financiar pentru schimbul efectuat a fost destul de considerabil pentru mine. Ma aflu intr-o situatie similara... 23 ani, o slujba cu satisfactii salariale rezonabile pentru moment. Jumatate din diferenta am suportat-o eu , restul, batrinul finantator. Astfel incit, acum in afara de motorina... nu prea mai am resurse pt magazie de cd, angel eyes, M3 eleron...si alte nebunii. Iti urez succes in questul tau catre BMW.

• 10 months later...
Mai ceva updateuri cu "pocniturile de la geamuri"? mie imi vine sa-i trag pumni ca ma enerveaza de mor... si daca il las 1mm jos nu mai face... dar aud vantul. Tot nu-i bine...

Deci... a rezolvat careva?

139003[/snapback]

Pai schimba si tu chederul din interior si cel din exterior,si gata,s-a rezolvat. :blink:

Nu cred ca rezolva problema... Am citit pe multe forumuri tot felul de solutii de astea... macarale, chedere, weather stripuri... tot ce vrei... si nimic nu pare sa rezolve situatia...

Eu m-am dus acum si am investigat si am folosit un spray si am dat prin anumite locuri si nu mai face... sunt curios cat o sa tina. Daca tine mai mult de o saptamana o sa postez aci ce si cum...

salut,

Mai am o intrebare:

1. Am facut 1200 de km in 4 zile cu 4 mil rol. Nu e cam mult? calc arata 9%.

Cam asta e consumul sau nu m-am obisnuit eu inca cu ea si ii dau aiurea?

2. Uneori imi ramine becul galben de la ulei aprins 15 sec. Desi ulei am la max, poate chiar un pic peste maxim. Oare din acest motiv sa ramina aprins?

3. Ceva sfaturi sa pot sa o controlez pe zapada? Am fost in zona Bran- Predeal si luni dimineata era zapada peste tot. Fugea spatele cum vruia el. Si ma incurcam destul de mult cu cutia automata. Adica am vrut la un moment dat , la o panta abrupta sa trec din3 in 2 si....cind a cuplat aproape m-a invirtit desi aveam ~35 km.

Multumesc

Vlad

53439[/snapback]

tati consumul e ok, e automata ce vrei? 6%?! asta e consumul pt masina ta

despre iarna iti spun caci conduc masini cu tractiune spate de o vitat si iarna si vara , daca nu ai dsc cauciucuri de iarna scrie pe tine ca daca nu e fff greu, daca ai dsc te descurci si cu all weather.

inca ceva cu mersul te descurci tu, in principiu daca/ti fuge spatele trage de volan in directia in care fuge masina, daca/ti fuge fata trage invers ca altceva nu ai ce face, e cam naspa sa/ti fuga fata. cam atat si bafta

salut,

Mai am o intrebare:

1. Am facut 1200 de km in 4 zile cu 4 mil rol. Nu e cam mult? calc arata 9%.

Cam asta e consumul sau nu m-am obisnuit eu inca cu ea si ii dau aiurea?

2. Uneori imi ramine becul galben de la ulei aprins 15 sec. Desi ulei am la max, poate chiar un pic peste maxim. Oare din acest motiv sa ramina aprins?

3. Ceva sfaturi sa pot sa o controlez pe zapada? Am fost in zona Bran- Predeal si luni dimineata era zapada peste tot. Fugea spatele cum vruia el. Si ma incurcam destul de mult cu cutia automata. Adica am vrut la un moment dat , la o panta abrupta sa trec din3 in 2 si....cind a cuplat aproape m-a invirtit desi aveam ~35 km.

Multumesc

Vlad

53439[/snapback]

Cu uleiu` shi eu patzesc asha .. shi cica ar fii senzoru` dus la mine .. nu de tot dar nici ok cica nu e.Fa shi tu un test motor shi vezi ce shi cum dupa.

am o intrebare: am citit mai sus ca a bagat dintra 3a intra 2 cu steptronic...cum asta ? nu este automata ? poate sa schimbe el?

140278[/snapback]

Steptronic nu este numai automata... este si manuala... :blink:

de la punctul D (drive) se poate comuta in stanga pe S (sport) sau M (manuala)

http://img161.imageshack.us/img161/4877/xxxcx0.png

• 1 year later...
Nu stie nimeni nici un site magaizn online care sa aibe vreun spray de genu dai pe chedar si nu mai face... deci mie imi vine sa`mi bag ceva cateodata... cand aud zgomotorul ala si nici cu muzica la maxim nu pot merge tot timpul !!

Nu stie nimeni nici un site magaizn online care sa aibe vreun spray de genu dai pe chedar si nu mai face... deci mie imi vine sa`mi bag ceva cateodata... cand aud zgomotorul ala si nici cu muzica la maxim nu pot merge tot timpul !!

ai deschis un topic de acum 3 aniii.... :blink:

gasesti spray d-ala la reprezentanta 35de lei

ai deschis un topic de acum 3 aniii.... :)

gasesti spray d-ala la reprezentanta 35de lei

Nu am reprezentantza In Galati :blink:(( defapt e dar vand doar masini noi !!! :)(( Nu e vreun site ceva ???