Jump to content

pierd antigel

Recommended Posts

cine imi poate spune si mie ce ar putea fi daca mi se tot termina antigelul?si se vad si ceva urme de ulei.... :twoup:

Cat de mult pierde, 1 litru, 2, mai mult? Cauzele pot fi multiple. Temperatura la apa urca peste nivelul normal? Da mai multe detalii.

Poti avea un furtun fisurat. sau chiar o fisura in vasul de expansiune. Pierderea de apa poate fi cauzata si de garnitura de chiulasa.

cine imi poate spune si mie ce ar putea fi daca mi se tot termina antigelul?si se vad si ceva urme de ulei.... :twoup:

Cat de mult pierde, 1 litru, 2, mai mult? Cauzele pot fi multiple. Temperatura la apa urca peste nivelul normal? Da mai multe detalii.

Poti avea un furtun fisurat. sau chiar o fisura in vasul de expansiune. Pierderea de apa poate fi cauzata si de garnitura de chiulasa.

cam un litru la 500 km.apa nu se ridica peste nivelul normal.AOLEU!!!nu garnitura de ciuloasa!!!NU!!! mi se face rau...ce naiba,e BMW sau dacie?asa repede sa se strice motorul???

Daca sunt urmei de ulei in antigel, este garnitura de chiulasa. Verifica nivelul uleiului si aspectul acestuia. Exista posibilitatea sa pierzi antigelul pe evacuare.

In ralanti sau in timpul mersului, se observa aburi pe evacuare?

Daca sunt urmei de ulei in antigel, este garnitura de chiulasa. Verifica nivelul uleiului si aspectul acestuia. Exista posibilitatea sa pierzi antigelul pe evacuare.

In ralanti sau in timpul mersului, se observa aburi pe evacuare?

nu sunt urme de ulei in antigel.Si ulei am completat cam cam jumatate de litru la 8000 km.Nu se observa aburi pe evacuare nicicum.o fi vreun furtun crapat?

Ma duc la Filaret cum se deschide dupa sarbatori.Uff

Pe unde pierde?

nu-mi dau seama pe unde pierde.Am vazut de o saptamana ca ma tot atentioneaza pe bord ca se termina antigelul.Am completat de 2 ori cate un litru.Si acum doua zile am vazut si un lichid verde langa roata.Nu-mi dau seama daca e antigelul sau ulei.si ulei am completat 1l la 8000 km.dar se vad ceva urme pe la motor.Cred ca sunt eu prea stresata....Am avut un audi a6 inainte si am avut numai necazuri cu ea.Gandesc ca asta e bmw....

Nu e garnitura de chiulasa. E vreun furtun sau pierde pe la radiator. Este o solutie lichida la peco, care acopera temporar eventualii pori. Cere Liqui Molly -solutie radiator Stop Leak- la 17 ron. Vezi daca da rezultate, dupa care te duci la Filaret.

Exista sansa sa nu -ti mai faca probleme pana la primul schimb de antigel.

Nu e o solutie extraordinara, dar cel putin iti dai seama de unde provine. Daca e de la radiator, sigur nu vei mai avea pb. Daca e de la furtune sau pompa, problema v-a persista.

Bafta la reparatii! :twoup:

Apropos: Ne spui si noua ce masina ai? :twoup:

Edited by -Felix-

Nu e garnitura de chiulasa. E vreun furtun sau pierde pe la radiator. Este o solutie lichida la peco, care acopera temporar eventualii pori. Cere Liqui Molly -solutie radiator Stop Leak- la 17 ron. Vezi daca da rezultate, dupa care te duci la Filaret.

Exista sansa sa nu -ti mai faca probleme pana la primul schimb de antigel.

Nu e o solutie extraordinara, dar cel putin iti dai seama de unde provine. Daca e de la radiator, sigur nu vei mai avea pb. Daca e de la furtune sau pompa, problema v-a persista.

Bafta la reparatii! :twoup:

Apropos: Ne spui si noua ce masina ai? :D

e 60.Se vede daca deschizi profilul.Dar.... :twoup: nu stiu sa o pun la status.