Jump to content

My Preciousss

Roland

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut Roland,

Consuma ulei motorul de pe 745 ?

nu am sesizat, nu deschid capota decat din 10 in 10k.

am decis sa raman la bmw dar niciodata nu o sa mai imi iau diesel.

Imi place cand aud asa ceva ... in special de la un fost "dizälar" <_<

m-am saturat, am tras linie la sf dupa ce am schimbat turbo siinjectoare si egr-uri si castraveti la ea dupa 70k si am ajuns la concluzia ca ieseam cam la fel daca aveam benzina.

de bani nu e asa mare problema da sa stau toata ziua cu ea prin service si sa ma lase in drum nu mai am chef,

pt diesel mercedes, dar si la ala mai pica injectoarele si etc. dar sunt putin mai fiabile decat bim

pt diesel mercedes, dar si la ala mai pica injectoarele si etc. dar sunt putin mai fiabile decat bim

exact asa o gandesc si eu...pentru disel= mercedes... cum se comporta motorul iti transmite senzatia ca este mare... cutia??? este aceasi ca cea de pe 3000 ???

aceeasi cutie, motorul e senzational sunt fascinat de el. nu mai vreau altceva!

se povestea ca sunt sanse mari sa pice....aceasi treaba ca si la mercedes cutia de la s320 este si pe s 400 si pica din cauza diferentei mari de cuplu nu ii normal sa pui cutia de la un motor mai mic la unul mai mare....

cat ii impozitul??? pe mine asta ma dispera jur, bolunzesc ca tre sa dau bani astia cu titlu de impozit... la mine merge nevastamea si imi plateste impozitele ca daca merg eu se lasa cu scandal...pe langa ca le dau bani pe moca mai si stai la cozi sa ii dai si mai si vb cu tine ca si cu ultimul om...

cineva recomanda schimbarea uleiului si al filtrului la cutie la fiecare 50000 pentru a evita orice fel de probleme.

Edited by sergiulean

pe mercedes cad cutiile ca sunt ceva porcarii facute prin portugalia la misto <_<

si pe s320 pica, multe cutii pica la mercedes.

chestia cu schimbu la 50k e o prostie.

impozitul cred ca e vreo 30 mil pe an, in schimb rca pe 6 luni e 10 mil ( firma )

pe mercedes cad cutiile ca sunt ceva porcarii facute prin portugalia la misto <_<

si pe s320 pica, multe cutii pica la mercedes.

chestia cu schimbu la 50k e o prostie.

impozitul cred ca e vreo 30 mil pe an, in schimb rca pe 6 luni e 10 mil ( firma )

Hmm nici nu ii mare impozitul.... esti sigur ca ii atat?

uleiul in cutia automata se schimba, nu este lifetime...daca vrei sa nu ai probleme cu cutia schimba uleiul si filtru la 50000Km... eu am spus-o ca si sugestie....eu nu am automata...urmeaza..

o spune un mecanic din Cluj, nu are importanta numele sau serviceul.

Edited by sergiulean

uleiul in cutia automata se schimba, nu este lifetime...daca vrei sa nu ai probleme cu cutia schimba uleiul si filtru la 50000Km... eu am spus-o ca si sugestie....eu nu am automata...urmeaza..

Destul de drastic, de la lifetime la 50.000km.

pt romania nimic nu e valabil legat de filtre, ulei, etc. la noi e ca la nimeni

Ma repet....este o sugestie....este cel mai bine sa previi decat sa constati la urma anumite defecte... este mult mai costisitor...decat un amarat de schimb de ulei si filtru NU?

pt romania nimic nu e valabil legat de filtre, ulei, etc. la noi e ca la nimeni

la noi nu este valabil din cauza conditiilor de utilizare si a parametrulor in care functioneaza masina pe drumurile din RO.

tot povestim peaici dar inca nu am vazut despre ce vorbim....Pune POZE!!

Edited by sergiulean

Pai am inteles ca nu prea este asa de amarat un schimb de ulei la cutie.

Cam 19 milioane daca am inteles bine, cu tot cu filtru.

Ma rog, pentru unii este o nimica toata, pentru altii este mult...

Habar nu am cat poate sa coste...plm...daca discutam de preturi de AB... acolo toate preturile sunt astronomice... cel mai simplu ne poate lamuri cineva care a facut un astfel de schimb... daca vrem sa aflam sigur cat costa... AB service inseamna comoditate, iar comoditatea se plateste destul de scump..

nu as da 19 mil doar pt paranoia...

daca trebuie schimba daca nu nu

poze nu am incca, masina e la cluj la schimbat 2 brate bucse si bielete, eu sunt la buc vineri merg dupa ea.

Habar nu am cat poate sa coste...plm...daca discutam de preturi de AB... acolo toate preturile sunt astronomice... cel mai simplu ne poate lamuri cineva care a facut un astfel de schimb... daca vrem sa aflam sigur cat costa... AB service inseamna comoditate, iar comoditatea se plateste destul de scump..

la celalalt am platit 22 mil. anul trecut primavara

foarte tare interiorul... scaune individuale in spate....foarte tare apropo ai apucat sa o verifici ma refer la chestiile de genul racirea in scaune... cestii deastea legate de electronica... care de multe ori daca sunt multe mai dau rateuri...

bafta sa te bucuri de ea...si eu vreau asa ceva pana in toamna tre sa ma hotarasc ce fac iau balena sau coupe... desi balanta se inclina inspre 7...