Jump to content

problema cheie

shtefu1

Recommended Posts

am un 525d, 2006, cu cheie tip breloc, daca asa se cheama, am buton start/stop.

faza e ca nu mai merge sa deschid masina dn butoane decat de la jumatate de metru distanta, inainte mergea si de la 10-15 metri, poate chiar mai bine. ce poate sa fie, asa face si cu cheia de rezerva care nu a fost folosita niciodata, deci are bateria noua.

vreau sa incerc si o schimbare a bateriei, dar nu stiu cum sa o desfac.

ce pot sa fac?

am un 525d, 2006, cu cheie tip breloc, daca asa se cheama, am buton start/stop.

faza e ca nu mai merge sa deschid masina dn butoane decat de la jumatate de metru distanta, inainte mergea si de la 10-15 metri, poate chiar mai bine. ce poate sa fie, asa face si cu cheia de rezerva care nu a fost folosita niciodata, deci are bateria noua.

vreau sa incerc si o schimbare a bateriei, dar nu stiu cum sa o desfac.

ce pot sa fac?

N-ai ce baterie sa schimbi, ea se incarca in momentul in care cheia este bagata in contact.

La mine sint neschimbate de cand este masina si n-am probleme, merge de la distanta destul de mare.

La tine e altceva bai.

eu merg regulat cu masina, cam 2-300 km pe zi... nu stiu daca asta e problema. si cheia de rezerva face exact la fel...o sa ma duc la o reprezentanta sa vad ce e cu ea ma gandeam ca a mai patit cineva si se rezolva mai usor, masina e in garantie. oricum ms.

Si eu am vazut la televizor cum Neo oprea gloantele in aer cu mana... :D Chiar daca ar merge e de rasul curcii sa faci asta de fiecare data cand vrei sa deschizi masina :twoup: :twoup:

Nu ai raspuns daca ti-ai pus cumva folii metalizate pe toate geamurile in ultima vreme.

:twoup: , e interesanta faza, daca ploua afara nici nu mai stau pe ganduri si pun repede cheia sub barbie :twoup:) .

si da, am pus folie pe geamuri, dar o am pusa cam de o luna si abia acum a inceput sa faca figuri.deci trebuie sa trag o fuga la ab.

Edited by shtefu1

Daca era de la folie efectul era imediat. In plus in Romania nu prea exista folie auto metalizata :twoup:

Aseara am incercat si eu sa pun telecomanda sub barbie, la tampla etc. M-am indepartat de masina pana cand nu a mai mers telecomanda. Apoi m-am apropiat incercand 'metoda' pana cand s-a deschis masina. Apoi am ridicat pur si simplu telecomanda mai sus si... nu a mai mers. Apoi am tinut telecomanda tot mai sus (cam la nivelul fetei) si am rasucit-o la 90 de grade si... a mers din nou. Deci pana una alta nu am vreun motiv sa cred ca tinutul sub barbie amplifica miraculos raza de actiune.

In schimb am descoperit ca daca tin telefonul mobil la ureche pot sa aud ce-mi spune cineva aflat la mare distanta de mine, persoana respectiva avand telefonul in buzunar :twoup:

Vezi ca nu eu am problema asta. Nu te supara pe omul cu necazul :twoup:

Si nici pe mine ca sunt mai glumet si nu cred in chestia cu telecomanda. Chiar am incercat si n-am vazut vreo diferenta. Daca ridici telecomanda mai sus si o misti in diverse directii e acelasi lucru va si cum ti-ai lipi-o de barbie/tampla etc.

Daca era de la folie efectul era imediat. In plus in Romania nu prea exista folie auto metalizata :D

Aseara am incercat si eu sa pun telecomanda sub barbie, la tampla etc. M-am indepartat de masina pana cand nu a mai mers telecomanda. Apoi m-am apropiat incercand 'metoda' pana cand s-a deschis masina. Apoi am ridicat pur si simplu telecomanda mai sus si... nu a mai mers. Apoi am tinut telecomanda tot mai sus (cam la nivelul fetei) si am rasucit-o la 90 de grade si... a mers din nou. Deci pana una alta nu am vreun motiv sa cred ca tinutul sub barbie amplifica miraculos raza de actiune.

In schimb am descoperit ca daca tin telefonul mobil la ureche pot sa aud ce-mi spune cineva aflat la mare distanta de mine, persoana respectiva avand telefonul in buzunar :twoup:

e din cauza plombelor...dentistii folosesc nu-s ce metal cand fac lucrari.... :twoup: :D