Jump to content

Head Unit 2din pe e46

Recommended Posts

daca tot nu iese nimic cu navigatia 16:9 si am ceva bani de cheltuit m'am gandit sa montez un HU 2din cu rama adaptoare de pe www.mybimmer.net

pana una alta am in vedere 2 modele:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=018

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=006

astept ceva pareri,sugestii si propuneri

bugetul e 1000 dolari

chiar m'am saturat de sunetul de pe e46 :twoup:

variantele de sus au picat si m'am reorientat spre un pioneer avic d3

am gasit in state la pret bun si pe langa unitatea propriu zisa este la pachet si telecomanda,bluetooth si ipod adapter.

am vazut ca exista si un adaptor ca sa'mi pot pastra comenzile de pe volan,ma gandesc sa'l cumpar si pe ala

am gasit in state la pret bun si pe langa unitatea propriu zisa este la pachet si telecomanda,bluetooth si ipod adapter.am vazut ca exista si un adaptor ca sa'mi pot pastra comenzile de pe volan,ma gandesc sa'l cumpar si pe ala

am cumparat de pe ebay.com jucaria de mai sus :twoup:

am gasit in state la pret bun si pe langa unitatea propriu zisa este la pachet si telecomanda,bluetooth si ipod adapter.am vazut ca exista si un adaptor ca sa'mi pot pastra comenzile de pe volan,ma gandesc sa'l cumpar si pe ala

am cumparat de pe ebay.com jucaria de mai sus :twoup:

Nu te-ai lasat :twoup: ...

poze poze poze poze :twoup: (montat pe masina binenteles)

pana la poze....mai e mult :twoup:

trebuie sa cumpar rama adaptoare si rama noua pt clima care va fi mutata jos

recomanda cineva un loc unde sa fac montajul in bucuresti?cineva care stie despre ce e vorba

Edited by armin

• 4 weeks later...
armin: :twoup: pentru alegerea facuta, arata foarte bine

mersi,sper sa si sune foarte bine :twoup:

sincer sa fiu daca nu avea butonul ala arata mai bine...dar am vrut neaparat pioneer

pana la urma am ales modelul asta ...e nou 2008 si face exact aceleasi lucruri ca si avic mai putin navigatie

sper sa montez in 2 saptamani,trebuie sa mai comand scrumiera cu rama aia jos pt clima

Edited by armin

cine stie de unde pot sa cumpar o freza sau cum s'o numi de dimensiuni mici ca sa pot taia plasticele si ce o mai fi acolo ...sa fac loc la 2din

cam asa ceva:

dremel se numeste

are cineva de imprumutat cateva ore?fac cinste :twoup: ...nu'mi vine sa cumpar unul doar pt atata lucru si sigur nu il mai folosesc pe urma

La cat te-a dus HU cu tot cu transport..? Ca vad ca seller-ul nu trimite in Romania...ai avut pe cineva acolo ?:twoup:

contacteaza'l pe mail...trimite :twoup: ...nu mai stiu daca am cumparat de la el,dar intr'adevar majoritatea nu trimit in RO

Uite link.de aici am cumparat

http://cgi.ebay.com/PIONEER-AVH-P4000DVD-2...ShippingPayment

transportul a mai fost vreo 80 dolari...nu mai retin,a venit in 6 zile...foarte serios seller

cauta sa cumperi de pe coasta de est ...ajunge repede in 5-10 zile si e mai ieftin transport

La cat te-a dus HU cu tot cu transport..? Ca vad ca seller-ul nu trimite in Romania...ai avut pe cineva acolo ?:twoup:

contacteaza'l pe mail...trimite :D ...nu mai stiu daca am cumparat de la el,dar intr'adevar majoritatea nu trimit in RO

Uite link.de aici am cumparat

http://cgi.ebay.com/PIONEER-AVH-P4000DVD-2...ShippingPayment

transportul a mai fost vreo 80 dolari...nu mai retin,a venit in 6 zile...foarte serios seller

cauta sa cumperi de pe coasta de est ...ajunge repede in 5-10 zile si e mai ieftin transport

Si cu vama cum ai stat? Ai platit ceva cand a ajuns? :twoup: