Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

M3(E-92)

Turbo-Mann

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Haha, tu esti exponentul tipic a ceea ce spuneam eu......

Nu intelegi, nu iti plac discutiile despre subiecte sensibile, nu le "intelegi" utilitatea, preferi sa le ignori, sa iti treaca viata pe langa tine, mai bine esti grosolan sau jignesti , ca poate incetez, ca sa poti sa uiti si tu linistit de adevaratele probleme ale vietii si sa te intorci la "dulcea ignoranta"!

Viata e scurta prietene, mai analizeaza! :twoup:

Dar tu de ce ne obligi sa participam la astfel de discutii?

Topicul este despre M3 E92, nu stiu ce legatura au toate aceste discutii cu subiectul topicului.

Lumea intra pe BMWclub pentru a discuta despre marca BMW si despre automobile in general, nicidecum ca sa discute despre religie, impuscarea cainilor, etc.

Exista destule alte locuri unde poti dezbate aceste subiecte care te macina, ai libertatea de a alege.

Haha, tu esti exponentul tipic a ceea ce spuneam eu......

Nu intelegi, nu iti plac discutiile despre subiecte sensibile, nu le "intelegi" utilitatea, preferi sa le ignori, sa iti treaca viata pe langa tine, mai bine esti grosolan sau jignesti , ca poate incetez, ca sa poti sa uiti si tu linistit de adevaratele probleme ale vietii si sa te intorci la "dulcea ignoranta"!

Viata e scurta prietene, mai analizeaza! :twoup:

Dar tu de ce ne obligi sa participam la astfel de discutii?

Topicul este despre M3 E92, nu stiu ce legatura au toate aceste discutii cu subiectul topicului.

Lumea intra pe BMWclub pentru a discuta despre marca BMW si despre automobile in general, nicidecum ca sa discute despre religie, impuscarea cainilor, etc.

Exista destule alte locuri unde poti dezbate aceste subiecte care te macina, ai libertatea de a alege.

Pai cine a inceput? Eu?

Plus ca , vad si si voua va palce sa va bagati in seama pe subiectele astea......

Ce , te deranjeaza ? Te simti lezat?

Nu crezi ca este de prost gust sa te compari cu Iisus?

Nu! De ce? Ce, pe Iisus l-a crezut cineva..la inceput?

Cand spunea ca are un mesaj....etc.

Bah, tu chiar nu-ti dai seama ca nu ai nimic interesant de spus? O tot dai cu mesajul tau etc., dar habar n-ai de nimic si esti plictisitor. Crezi ca esti "diferit"pentru ca impusti caini si nu crezi in Dumnezeu? Foarte tare mai e "mesajul" asta al tau. Ce sa zic, altul ca tine nu mai e :twoup:

Bah, tu chiar nu-ti dai seama ca nu ai nimic interesant de spus? O tot dai cu mesajul tau etc., dar habar n-ai de nimic si esti plictisitor. Crezi ca esti "diferit"pentru ca impusti caini si nu crezi in Dumnezeu? Foarte tare mai e "mesajul" asta al tau. Ce sa zic, altul ca tine nu mai e :twoup:

Bah, tu nu iti dai semna ce plictisitor esti si ce viata plictisitoare ai?

Tu ai habar de ceva? Eu macar ma interesez, discut polemizez, tu ce faci, stai si iti trece timpul asa, fara sa faci nimic?

Iar intrepretezi gresit! Vanatoarea nu insemna sa impusti caini, aia sunt trecuti la capitolul combatere animale daunatoare.... ( tu unde te incadrezi?)

Edited by Tien

Bah, tu nu iti dai semna ce plictisitor esti si ce viata plictisitoare ai?

Ipotetic, si daca ar fi asa, nu dauneaza nimanui. Eu nu f.t lumea la cap cu ineptiile mele.

Tu ai habar de ceva? Eu macar ma interesez, discut polemizez

Discuti si polemizezi? Ce discuti mah, spui doar ca esti "diferit" si ca ai un "mesaj", cand de fapt esti un individ banal care nu are niciun mesaj. Esti si cabotin si plictisitor, zau.

, tu ce faci, stai si iti trece timpul asa, fara sa faci nimic?

Aveam eu o banuiala ca esti inteligent. Modul in care ai ajuns la concluzia asta este caracteristic celor cu creier mult.

Iar intrepretezi gresit! Vanatoarea nu insemna sa impusti caini, aia sunt trecuti la capitolul combatere animale daunatoare.... ( tu unde te incadrezi?)

Ah, tu vanezi... Clar, atata originalitate nu s-a mai vazut niciodata. Rar se vede unu' atat de caraghios.

Americanii au o vorba care ti se potriveste bine: pathetic.

Nu, e doar unul care incearca sa faca si el pe interesantul nimic mai mult. El cu atatea masini pe care le are si suntem noi invidiosi pe el in conditiile in care o arde aiurea pe net, Doamne ce viata patetica poate sa mai aiba omul asta. Cum apare vreo gagica noua pe forum imediat sare pe ea, e clar ce macho e in viata reala asa ca macar in spatele monitorului sa apara si el ca un mare guru. Acum va striga dupa ajutor la moderatori ca avem noi ceva cu el in mod sigur. :twoup:

Un post tipik de om ofticat! :twoup: :D :D

De, nu toti sunt destepti si inteligenti! :D

Ai vrut sa spui ca nu toti fac pe desteptii si pe interesantii asa ca tine. :twoup: Acum suna-l repede pe Romulus si cheama-l sa te ajute ca iar avem ceva cu tine... noi suntem aia nebuni si tu esti ala normal, nu ? :twoup:

Nope, numai tu esti unul din invidiosii fuduli ai acetui forum! Sau stai, ca parca luasei ban? :D :D De ce oare? :D

Nu, e doar unul care incearca sa faca si el pe interesantul nimic mai mult. El cu atatea masini pe care le are si suntem noi invidiosi pe el in conditiile in care o arde aiurea pe net, Doamne ce viata patetica poate sa mai aiba omul asta. Cum apare vreo gagica noua pe forum imediat sare pe ea, e clar ce macho e in viata reala asa ca macar in spatele monitorului sa apara si el ca un mare guru. Acum va striga dupa ajutor la moderatori ca avem noi ceva cu el in mod sigur. :twoup:

Un post tipik de om ofticat! :D :D :D

De, nu toti sunt destepti si inteligenti! :)

...sau Tineri si Nelinistiti. Majoritatea sunt Batrani si Plictisiti...! :twoup:

Alooo....Moderatorii...!

@Tien: In loc sa te certi cu toata lumea pe aici, mai bine ai accepta faptul ca DA, unii dintre noi suntem invidiosi, iar altora chiar nu le pasa si mai bine te-ai apuca sa scrii un "Ghid al Cumparatorului de M3/M5/M6" sa aibe toata lumea ceva intersant si educativ de citit, nu numai aberatii pe tema deschisa!

In principiu de aceea ne-am strans cu totii aici, ca sa invatam cat mai multe despre masinile noastre sau viitoarele noastre masini nu sa ne refulam nejunsurile si problemele din viata de zi cu zi! Merci!

@Tien: In loc sa te certi cu toata lumea pe aici, mai bine ai accepta faptul ca DA, unii dintre noi suntem invidiosi, iar altora chiar nu le pasa si mai bine te-ai apuca sa scrii un "Ghid al Cumparatorului de M3/M5/M6" sa aibe toata lumea ceva intersant si educativ de citit, nu numai aberatii pe tema deschisa!

In principiu de aceea ne-am strans cu totii aici, ca sa invatam cat mai multe despre masinile noastre sau viitoarele noastre masini nu sa ne refulam nejunsurile si problemele din viata de zi cu zi! Merci!

Nu ma cert, cine se cearta??? :D

Oricum eu am depasit faza BMW :twoup: ......mai am doar M3-ul, ca sunt nostalgic........

Asta nu mai este de actualitate, acum exista oameni care ii impusca. :D

Daca fac rau ecosistemului, DA! :twoup: :D

Nu ma cert, cine se cearta??? :D

Oricum eu am depasit faza BMW :twoup: ......mai am doar M3-ul, ca sunt nostalgic........

Asta nu mai este de actualitate, acum exista oameni care ii impusca. :D

Si la ce ai trecut ? :) Ca suna ceva gen BMW sucks :P

LE: porsche, ferrari, lamborghini, bugatti ? ;)

Edited by duxter

Nu ma cert, cine se cearta??? :P

Asta nu mai este de actualitate, acum exista oameni care ii impusca. :)

Si la ce ai trecut ? ;) Ca suna ceva gen BMW sucks :P

LE: porsche, ferrari, lamborghini, bugatti ? :P

Sandero, frate, Sandero...e produs nou si place la gagice.. :D :D