Jump to content

Recommended Posts

salut. mi am achizitionat de curand un 535i.si acum ma initiez si eu cu el.si am cateva probleme dar incerc sa le rezol.nu imi merge abs.de ce?am verificat senzori.cica sunt buni.dar vream sa va intreb daca nu imi merge frana de mana adica nu tine are tociti tamburi sau cum le zice .ar trebui sa afecteze abs?saudaca am cauciucuri mai mari pe fata decat pe spate se poate sa nu mearga?am pe fata 225 si pe spate 205?

mersi.

apo se schimba usor capetele de bara si cu bieletele anti roliu.trebuie neaparat la un super meserias sau pot face eu cu unu si apoi sa o duc la directie?nu mio aranjeaza aia acolo?cand imi face directia?

am unamortizor cam naspa.pot sa pun unu de la dezmembrari?daca pun unu nou sil las pe celalalt asa cred ca va cadea si ala:( .

mersi ptr ajutor.

am verificat sigurantele din tablou si sunt bune.sigurantele la tablou daca nu ma insel sunt penultimele daca chiar nu ultimele?poate mai avea pe undeva vre un releu ceva? martorul din bord imi sta aprins.

pai nu stiu scorurile la service deia intreb?

dar nu ar trebui sasi faca treaba cei de la echilibrat ?

mersi

am verificat sigurantele din tablou si sunt bune.sigurantele la tablou daca nu ma insel sunt penultimele daca chiar nu ultimele?poate mai avea pe undeva vre un releu ceva? martorul din bord imi sta aprins.

pai nu stiu scorurile la service deia intreb?

dar nu ar trebui sasi faca treaba cei de la echilibrat ?

mersi

ABS: ai fost la tester? poate e doar o eroare si merge sterasa.

scorurile depind de natura service-ului. inlocuirea capetelor de bara nu e chiar o filozofie, dar trebuiesc ceva scule.

multumesc.mult .azi am fost la un amic si am suit masina pe rampa si ne am uitata pe fata si am vazut ca roata de pe dreapta nu are tambur sau cum ii zice prevazut cu dintii de ABS.AM scos senzoru din roata si neam uitata ..si am vazut diferentza ii lipseau niste striatii.a fost cred ca pe dreapta schimbat si cine ia pus nu a stiut?

nu cred ca exista posibilitataea sa se sparga dintii aceea ca nu stiu cum sai numesc?

ce parere aveti se poate sa fie de aici.?

salut. mi am achizitionat de curand un 535i.si acum ma initiez si eu cu el.si am cateva probleme dar incerc sa le rezol.nu imi merge abs.de ce?am verificat senzori.cica sunt buni.dar vream sa va intreb daca nu imi merge frana de mana adica nu tine are tociti tamburi sau cum le zice .ar trebui sa afecteze abs?saudaca am cauciucuri mai mari pe fata decat pe spate se poate sa nu mearga?am pe fata 225 si pe spate 205?

mersi.

apo se schimba usor capetele de bara si cu bieletele anti roliu.trebuie neaparat la un super meserias sau pot face eu cu unu si apoi sa o duc la directie?nu mio aranjeaza aia acolo?cand imi face directia?

am unamortizor cam naspa.pot sa pun unu de la dezmembrari?daca pun unu nou sil las pe celalalt asa cred ca va cadea si ala:( .

mersi ptr ajutor.

Trebuie sa mergi la tester pentru problema cu ABS-ul.

Nu afecteaza daca ai 225 pe fata si 205 pe spate.

Frana de mana nu are legatura cu ABS-ul.

Incearca inainte sa reglezi cablul.

Daca nu merge asa trebuie sa schimbi sabotii de frana de mana.

Cel mai bine mergi la un service pentru schimbarea capetelor de bara, apoi trebuie intr-adevar sa faci gemoetria.

Nu prea are rost sa pui amortizoare sh, incearca sa le schimbi cu unele noi.

Exista si posibilitatea reconditionarii insa n-as avea mare incredere in asa ceva.

Edited by Ciupanezu

salut

inca nu am rezolvat treaba.de ce?inca mi am luat butuc cu tot cu amortizor de la dezmembrari butuc prevazut cu abs.si acuma sambata astept sa pun capetele de bara cu bieletele si cuu amortizor.si tot odta poate reusesc sa indrept jentile si am facut rost de niste cauciucuri noi si sa le pun si apoi sa faca geometria.cam asta ar fii.

nu mamam grabit cu pusu bieletelor si a capetelor de bara deoarece vreau sa indrept si jentele ca apoi stric ce pun.

am o intrebare.am cauciucuri195-60-15 si in talon scrie 205-60-65.are ceva daca pun 195?

mersi.

mai astept vre un sfat legat de schimbarea capetelor de bara a bieletelor sau a amortizorului.daca stiti ce dificultati intampin sau ce metoda este de pus mai usor.

apoi va intreb de unde fac rost de faruri de seria 5 e 34 dar delea clare care sa se vada potcoava aceea interor si daca se potrivesc halogene?si cum le pun si ce fel de becuri ar trebui sa iau.

mersimult

Edited by frantz1983