Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

inclinare roti

wsw

Recommended Posts

nu am avut nici odata bmw este primadata acum am avut alte masini dar nu conteaza

mise pare ca rotile spate sunt cam inclinate sau mi se pare mie ca de tras nu trage nici stinga nici dreapta si totusi roata din dreapta spate mi se pare cam inclinata fata decea din stinga tot spate

stie cineva sa ma lamuresca

dar sa nu rĂŽdeti de mine daca pun o intrebare prosteasca

nu am avut nici odata bmw este primadata acum am avut alte masini dar nu conteaza

mise pare ca rotile spate sunt cam inclinate sau mi se pare mie ca de tras nu trage nici stinga nici dreapta si totusi roata din dreapta spate mi se pare cam inclinata fata decea din stinga tot spate

stie cineva sa ma lamuresca

dar sa nu rĂŽdeti de mine daca pun o intrebare prosteasca

mergi si verifica unghiul de fuga ...are un reglaj pt unghiul ala

La masinile cu suspensie sport este normal sa stea rotile spate un pic inclinate ( // \\ )..

Daca vreun pneu este uzat inegal ar trebui sa faci geometria.

de unde stii ca are suspensie sport ?

@ WSW - du-te in spatele masinii la 1 metru jumate de ea si uita-te la cauciucuri in interior sa nu aibe o buza. (buza exista mai mult sau mai putin , ideea e sa nu fie MARE ! ).

pneurile nu sunt sterse

dar misepare ca cel din dreapta este mai inclinat decat cel din stinga

cum imi dau seama ca are suspensii sport ?

are garda la sol mai lasata.

este foarte rigida. deschide portbagajul si incearca sa apesi in masina , vezi face balans mare ?:twoup: daca nu poti sa o clintesti ai suspensie sport , oricum asta iti dai seama si pe sosea :twoup:

Cred ca ai vrut sa zici garda la sol "mai joasa".

Daca masina nu are balans deloc in curbe si suspensia e foarte rigida, inseamna ca ai suspensie sport.

exact asta am spus si eu , trebuia sa zici si u normal , dar formulat altfel :twoup:

ma refeream la masina cat de lasata e , fata de cele stock...e corect si "garda la sol mai lasata" , din cate stiu eu <lasata> si <joasa> , este cam acelasi lucru.

N-am nici o explicatie. :twoup:

Asta am vazut la multe masini cu suspensie sport, printre care si a mea.

Ok, credeam ca ai vreo explicatie :D

Nu numai masinile cu suspensie sport au convergenta asa.Cred ca asa se numeste, convergenta :twoup: