Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest poleposition

Am lasat azi dimineata M6-le la A. Bavaria deoarece am primit informare pe iDrive ca se apropie termenul pentru:

Stat. Exhaust

Stat. Vehicle Check

Schimbare Lichid Frana

Schimbare placute.

Inlocuit Filtre aer si microfiltre (am mers in mult praf pana la Balea mai demult si cred ca sunt prastie.

Ma rog, peste o luna trebuia, dar am zis sa rezolv acum, ca apoi poate nu mai am timp.

Intrebarea este, pe nota de comanda scrie:

Verificare service

Regulament privind verificarea gazelor de esapament - Stat Exhaust check

Verificare conform regulamentului a autovehiculului - Stat Vehicle check

si as vrea sa stiu ce presupune aceasta verificare de fapt, nu am mai avut timp sa il intreb pe cel care mi-a preluat comanda.

• 4 weeks later...
Guest poleposition

Multumita minunatei infrastructuri, am reusit sa fac praf deflectorul de aer partea stanga fata (sau cum se cheama) si scutul <_<

Veneam de la Constanta sapt trecuta, ma indreptam catre Tulcea, deci eram pe DN... acolo drumul ok daaaaar:

s-au gandit baietii sa scurme asfaltul pe portiuni de cate 2-3 metri lungime si 1, 1-5m latime si vreo 10-15 cm cred adancime, gropilea alea cu striatii, niste dreptunghiuri asa, dracu stie ce reprezinta dar in fine...

Nesemnalizate, nu nimic, eu mergeam de ceva vreme in fundul unora cu app 120 la ora, la un moment dat mi-a dat semnal dreapta (adica sa il depasesc ca e liber) ala din fata mea...bun, am intrat in depasire si brusc imi apar in fata 2 asemenea santuri/gropi, nu am mai avut timp sa franez ca erau fix in fata mea, asa ca le-am luat in plin kick-down :)

Am intepenit cand am auzit maretul zgomot de lovitura sub masina, mai ales ca le-am luat pe amandoua la rand (erau una langa alta)

Ma mir ca nu m-a aruncat de pe sosea...

Ma gandesc sa nu fi facut special ala din fata, avea nr de TL, deci sigur cunostea drumul... :blink:

Sunt foarte incantat :unsure: ...ma rog, bine ca nu am spart bara si doar un blestemat de deflector, doar ca ala e prins de scut si cand s-a smuls s-a smuls si cu o bucata de scut :bashwall:

edit:

Din fericire alte daune nu s-au constat :blink:

Edited by poleposition

s-au gandit baietii sa scurme asfaltul pe portiuni de cate 2-3 metri lungime si 1, 1-5m latime si vreo 10-15 cm cred adancime, gropilea alea cu striatii, niste dreptunghiuri asa, dracu stie ce reprezinta dar in fine...

Au fost gropi acolo .. si scormonesc ca sa peticeasca si le lasa asa ca le e sila s-o faca tot in ziua respectiva . Eu mi-am rupt bara la prima mea masina tot in "scormonituri" d'astea fiindca aveam o garda la sol mai ceva ca alea la DTM <_<

Bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav :)

Guest poleposition

stii cum e: ghinion ca am spart deflectorul si scutul, noroc ca nu am patit mai rau :)

da' nu mai bine nu pateam nimic ? <_< niste infecti...

Edited by poleposition

da' nu mai bine nu pateam nimic ? :bashwall: niste infecti...

Vrei sa moara astia cu service-urile de foame ? :unsure: Eu cred ca-s mana-n mana cu tractoristii aia care scormonesc <_<

Am luat si eu un crater pe undeva pe la Braila , am reusit sa fac janta plata :blink: + gâlma la anvelopa + BC-ul care a inceput sa-si faca de cap :) si astept sa ma intrebe un agent de rovigneta ca ma duc si cumpar una si i-o lipesc cu super-glue pe frunte ...

Edited by AndreiVN

Guest poleposition

da, ma, dar fix acolo s-a gasit sa imi faca semn sa il depasesc, si cu loganul tot stricai ceva...

PS: Nu generalizez la toata Tulcea, nevasta-mea e de origine TL si am si prieteni pe acolo <_<

Edited by poleposition

Guest poleposition

da, fix asta am sa fac...nu am ce face acum ? <_<

oricum, scutul a fost vreo 300 RON, deflector stanga 150 RON, plus TVA-ul si manopera...a fost cam 700 RON cu totul.

Nu imi omor nervii in procese pt banii astia... Mai bine prind un drumar d-asta il bat si cu asta basta :)

da, ma, dar fix acolo s-a gasit sa imi faca semn sa il depasesc, si cu loganul tot stricai ceva...

PS: Nu generalizez la toata Tulcea, nevasta-mea e de origine TL si am si prieteni pe acolo <_<

Stai linistit ca nu am luat-o personal..mentionam ca stiu stilul de condus de pe acolo. Bineinteles ca sunt si uscaturi ca peste tot....

Macar sa nu te tina un an in service ca banuiesc ca o faci pe casco ..

Multi km fara incidente iti doresc si sa o stapanesti sanatos ...

Guest poleposition
am si facut-o <_< nu m-am mai legat la cap cu CASCO... suma era mica, mai mult pierdeam pe drumuri. Edited by poleposition

Guest poleposition
in sfarsit, nu prea inteleg rostul acelor plastice - deflectoare de aer (in afara de scut), aste a 3 oara cand le schimb...le-am agatat si in parcare la Plazza odata, tot asa, a trebuit sa schimb si scutul din cauza ca astea sunt prinse de scut...

Guest poleposition

Cred ca o vand... <_<

Nu ca m-am plictisit de ea neaparat, dar in timp...m-am obisnuit, nu imi mai ofera aceeasi satisfactie ca atunci cand am cumparat-o.

Nu sunt inca sigur, dar va zic si voua.

Vreau Porsche sau Lambo si nu ar avea sens sa tin si M6-le....

Sorry... :)

Nu stiu, poate e doar o faza....

Guest poleposition

Nu ma grabesc absolut deloc cu vanzarea, asa ca pretul il fac numai eu <_<

Daca nu consider pretul convenabil o pastrez si pe asta si ce voi cumpara... bine, cu discutiile de rigoare cu nevasta-mea :)

Edited by poleposition

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.