Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

Sunteti :twoup: guys

"Masina mea" - On Topic:

Nu am apucat sa iti spun, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :twoup:

Da, adica exact ce-am spus mai sus. BMW M vin in Romania si Germania standard cu non-run flat si Michelin nu are RSC. Asta ai spus si tu?

Asta si faptul ca Michelin doteaza BMW-uri cu cauciucuri run-flat , chiar daca denumirea difera de RSC.

Chiar am cautat tot netul despre lucrul asta si tot ce am gasit e ca Seria 1 vine cu runflat, 645Ci, X6 si un articol care zice cum ca "noile bmw-uri sunt dotate cu goodyear runflat" ....dar nu zice nimic de ///M.

poleposition: sper ca nu o consideri rautate.. da la cei care o sa-ti faca detailingul, spune-le sa se ocupe putin si de faruri... din ce am vazut in poza au nevoie de putin putin polish Edited by Lifestyle

Guest poleposition
poleposition: sper ca nu o consideri rautate.. da la cei care o sa-ti faca detailingul, spune-le sa se ocupe putin si de faruri... din ce am vazut in poza au nevoie de putin putin polish

doamne fereste :D, o iau ca pe un sfat :twoup:

in realitate nu se vede nimic, dar in poze par oarecum zgariate. Le voi spune sa faca si un polish la faruri oricum :twoup:

Edited by poleposition

Guest poleposition
Vezi ca eu mi-am pus la expertdetailing folie de protectie pe faruri. In plus, nu uita sa mentionezi discountul BMW Club.

pai ar trebui sa imi faca mega discount.

Am fost si cu e60-ul de cel putin 3 ori. Si detailing full + pachet de iarna si vreo 2 retusuri plus polish din nou. Am dus si Ka-ul nevestei la detailing ext + int

Deci nu ca vreau reducere, dar vreau treaba de nota 10.

Guest poleposition
buey, tu conduci M6 si sotia Ka? :D aeerdna... revolta-te

Aeerdna va conduce cel mai probabil un seria 1 in curand... :twoup: cu toate ca are o pasiune ascunsa pt Seat Leon :twoup:

si are doar 20 de ani...

Edited by poleposition

Sigur ii ofera garantie pe motor :twoup:

Firmele de la noi ofera garantie pe soft, adica 0 barat.

Exista doar firme straine care fac chiptuning si preiau garantia producatorului.

De exemplu AC S.

dar de unde stii tu ?? nici macar nu stii despre ce firma vb !

vorbesti sa nu adormi ? :twoup:

Guest poleposition
stai linistit ca au facut masini mai scumpe decat un m6 :twoup:

NU scot limitarea decat la BMW. Eventual in DE.

Orice alte comentarii sunt de prisos.

Iar garantie nu cred ca dai la un motor de M6.

[quote name='Ciupanezu' post='424075' dar de unde stii tu ?? nici macar nu stii despre ce firma vb !

Reclama este permisa DOAR in sectiunde de MP. Ti-a fost lasat primul anunt de chip-uire de pe acest topic, insa ajunge. Ai ceva de vanzare, prestezi vreun serviciu, mergi la MP.

stai linistit ca au facut masini mai scumpe decat un m6 :twoup:

NU scot limitarea decat la BMW. Eventual in DE.

Orice alte comentarii sunt de prisos.

Iar garantie nu cred ca dai la un motor de M6.

pai motorul de m6 ce are ?! :twoup:

nu fac reclama la nimic, nu am dat niciun nume... stai linistit !

[quote name='Ciupanezu' post='424075' dar de unde stii tu ?? nici macar nu stii despre ce firma vb !

Reclama este permisa DOAR in sectiunde de MP. Ti-a fost lasat primul anunt de chip-uire de pe acest topic, insa ajunge. Ai ceva de vanzare, prestezi vreun serviciu, mergi la MP.

Nu prea e reclama ca nu a precizat nimic :twoup:

Nu este de dorit ca topicurile sa se umple de posturi de genul "Te rezolv eu, da-mi PM" . Cine doreste sa-si promoveze serviciile sau produsele o poate face doar la sectiunea MP.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.