Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

Vorbeste cu myxage.Are el pe cineva :twoup:

foarte multumit de Toni(prietenul lui Myxage) am facut BMW-ul meu, Bora cumnatei(albastru inchis) si acum e masina surorii mele la facut.Recomand cu toata increderea, aaaa, nu-mi pute in masina dupa ce s-a facut interiorul :twoup:

:twoup:

mah, eu ma duc maine anyway... nu cred ca vor fi probleme. Bine ca stau cu stres acum :twoup:

sa nu te auzim plangand pe aici :D ,,,,oricum masina suporta cateva polishuri profi daca nu esti multumit ..Oricum presupun ca tu cauti calitate nu cel mai bun pret !.

eu am E34ul imputit rau inauntru mai ales mocheta si portbagajul si daca tot am bagat bani cu carca in el, vreau sa-l curat sa-l fac frumos.

la expert detailing castigasem si o reducere aici pe forum, dar mi-a fost lene sa ma duc, plus ca se facuse frig. prin primavara am sunat pe tony al lui myxage, am fost si la spalatoria lui dar mi-a dat impresia de neseriozitate, plus ca n-a fost in stare sa ma programeze, ca n-are muncitorii sau ca sa mai astept un pic, sa mai vb la telefon. or iesi bine masinile acolo, dar el parea total deconectat de spalatoria pe care conduce.

am fost si la mania detailing si am vorbit cu ei, ei sunt de fapt 2 "baieti", cei din pozele lui @Razvan Gavan, nu au angajati, lucreaza personal, nu au multe masini de facut, lucreaza doar in weekend => automat calitatea va fi mai buna. am asteptat sa vina caldura si o sa merg la ei sa fac E34ul luna la interior.

Guest poleposition

Am lasat-o la 9 dim... :twoup: astept sa ma sune cand e gata.

Am fost cat se poate de clar, vreau sa iasa perfect, fara urme gen "panza de paianjen" etc.

Oricum am turnat toate nemultumirile de pe forum si am spus ca era sa merg la Mania Detaling in ultima clipa.

Edited by poleposition

Nimeni nu are pile. Eu am sunat pe poleposition si i-am dat numarul patronului de la ExpertDetailing si i-am spus ca va gasi cu siguranta intelegere si satisfactie acolo. Daca asta e o pila... Poleposition facea rost de acest numar de telefon oricum, eu doar i l-am dat mai repede...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.