Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

un om intr-adevar cinstit, spre deosebire de fostul proprietar, care avea nesimtirea sa spuna ca masina asta consuma 14, si culmea , la un mers alert :twoup:). sau poate el mergea mai mult pe langa ea decat in ea

felicitari hefe pt masina e sueprba, si acum cred ca are si un proprietar pe masura, care nu plange la 2 cauciucuri rupte si nu isi calculeaza benzina din rezervor cand pleaca de acasa

Oricum consmul declarat pt M6 e 22 in oras 14.8 mixt si 10.2 in afara.....deci e mai mult decat decent pt un v10. 37% sau cat a avute @pole mai mult ca sigur a fost un regim sport de condus.

un om intr-adevar cinstit, spre deosebire de fostul proprietar, care avea nesimtirea sa spuna ca masina asta consuma 14, si culmea , la un mers alert :twoup:). sau poate el mergea mai mult pe langa ea decat in ea

felicitari hefe pt masina e sueprba, si acum cred ca are si un proprietar pe masura, care nu plange la 2 cauciucuri rupte si nu isi calculeaza benzina din rezervor cand pleaca de acasa

aici ai dat chix, sunt sigur ca teo nu isi calcula benzina, pur si simplu la stilul lui de mers, atat ii arata OBC-ul .....si nu l-am vazut vreodata sa se planga de 2 cauciucuri sau mai stiu eu ce...mai citeste forumul si daca vezi ca s-a plans pe undeva insemna ca esti singurul care vede asa ceva aaa..si parca teo zicea ceva de 16%.,ideea e tot aia, vezi ca este ff important stilul de mers si momentul zilei ,al saptamanii cand mergi in Buc cu asa masina,datele problemei se schimba graaav rau

Guest poleposition

@Mihai 20:

Cand am luat masina de la Theo, avea consumul pe bord 17%, masina este extrem de flexibila din punct de vedere al consumului, in functie de modul in care este condusa. Eu si la E60 (520i), am un consum de 17%.

Am facut o proba, am mers mai linistit si acum consumul este de 22% la M6....bine.. in crestere :twoup:

Nu-l ataca aiurea pe Tien, nu e fair play.

In rest iti multumesc pt gandurile bune :twoup:

Edited by poleposition

ai dreptate, nu trebuia sa il atac. a fost reflex :twoup: . dupa cum spune tien/teo din invidie probabil fiindca avea 2 M-uri

in sfarsit 22 e f rezonabil.

nu zic ca masina trebuie omorata non-stop dar mi se par penibili cei care isi cumpara m-uri doar pentru prestigiu, "de fite" , si merg cu ele de parca ar avea oua in masina. de aici frustrarea fata de consumurile gen logan la m6.

22-25-30 mi se pare mai real si arata si ca proprietarul chiar apreciaza calitatile masinii, iar consumul redus nu e una din ele

ai dreptate, nu trebuia sa il atac. a fost reflex :twoup: . dupa cum spune tien/teo din invidie probabil fiindca avea 2 M-uri

in sfarsit 22 e f rezonabil.

nu zic ca masina trebuie omorata non-stop dar mi se par penibili cei care isi cumpara m-uri doar pentru prestigiu, "de fite" , si merg cu ele de parca ar avea oua in masina. de aici frustrarea fata de consumurile gen logan la m6.

22-25-30 mi se pare mai real si arata si ca proprietarul chiar apreciaza calitatile masinii, iar consumul redus nu e una din ele

auzi dar tu ce masina ai ?

dupa 25 min am terminat de citit cele 23 sau asa ceva de pagini.... :twoup:

ce pot sa spun... fara comentarii este una din cele mai tari masini de pe forum...poate o sa-mi permit si eu una peste vreo 20 ani :twoup:

sper sa mai fie combustibil pana atunci!

cat despre consum...cine isi cumpara asa ceva nu cred ca-l intereseaza si daca sare consumul de 30%(putin probabil)..conteaza placerea de a conduce!

sa o folosesti cat mai des si fara probleme!!! :D

nu te-ai gandit sa-ti dai jos m6 de pe spate?

tico pe gaz. care-i legatura ???

atunci taci din gura, mergi cu autobuzul si ii comentezi pe altii care chiar au !

tu fiind fan tien/teo sau ce? esti nebagat in seama ?

sau te incadrezi in categoria aia care isi ia masina ca sa se laude cu brelocu, ca benzina e scumpa si te-ai simtit atacat??? si stai linistit ca nu am tico dar daca as avea chiar l-as pune pe gaz :twoup:), dar nu vad relevanta intrebarii, deci automat nici a raspunsului.

eu am postat in legatura cu consumul masinii lui poleposition, si deoarece masina a mai avut un proprietar de pe forum, mi-am "permis" sa comentez legat de consum.

tico pe gaz. care-i legatura ???

atunci taci din gura, mergi cu autobuzul si ii comentezi pe altii care chiar au !

tu fiind fan tien/teo sau ce? esti nebagat in seama ?

sau te incadrezi in categoria aia care isi ia masina ca sa se laude cu brelocu, ca benzina e scumpa si te-ai simtit atacat??? si stai linistit ca nu am tico dar daca as avea chiar l-as pune pe gaz :twoup:), dar nu vad relevanta intrebarii, deci automat nici a raspunsului.

eu am postat in legatura cu consumul masinii lui poleposition, si deoarece masina a mai avut un proprietar de pe forum, mi-am "permis" sa comentez legat de consum.

cel mai mare fan al lui eu sunt !!! este idolul meu !!!

eu nu am masina asa ca nu am breloc si nici benzina nu stiu cat de scumpa este :twoup:

sincer nu cred ca ai nici bicicleta tu hai du-te si plimbate usor, o seara placuta ! :D

Guest poleposition

bai frate, nu am mai postat in acest topic din 4 Iunie a.c., postez azi 3 august si iese circ aiurea... da-o dracu de treaba... nici macar nu am scris nimic (intentionat) - doar am pus niste poze blestemate - si tot a iesit flame.

Ma duc sa vad un film, pana mea...

bai frate, nu am mai postat in acest topic din 4 Iunie a.c., postez azi 3 august si iese circ aiurea... da-o dracu de treaba... nici macar nu am scris nimic (intentionat) - doar am pus niste poze blestemate - si tot a iesit flame.

Pai pune si tu niste poze XXX , sa vezi oamenii horned atunci cu un motiv, nu asa degeaba :twoup: :twoup:

pune poze in continuare,ce vrei...o asa masina isca scandaluri ,gelozii.flame-uri,etc.....dar u pune poze in continuare,deesi am mers cu ea este o placere sa vad o vad in poze,mai ales ca sunt unele bune :twoup:

In primul rand vreau sa te felicit pt masinuta iar pt "GICA CONTRA JR" si care se mai contreaza cu "MIHAI 20"eu va spun ca nu are tico pe gaz si nici macar bicicleta :twoup:)de cand il stiu eu a avut masini de cel putin 150 de cai minim care nu consumau in nici un caz sub 10 la suta la felul in care merge el cu masina......acum are un volvo s40 turbo si va spun ca sub 12 la suta eu nu am vazut sa consume masina aia.In rest va rog sa ma scuzati pt offf topic nu stiu ce masini aveti restu care va tot certati nu vreau sa tin partea nimanui vroiam doar sa va spun ca baiatu chiar are idee.

pune poze in continuare,ce vrei...o asa masina isca scandaluri ,gelozii.flame-uri,etc.....dar u pune poze in continuare,deesi am mers cu ea este o placere sa vad o vad in poze,mai ales ca sunt unele bune :twoup:

adevaru e ca va atacati voi aiurea, si ati facut voi scandal, dintr-o treaba care chiar nu privea topicul,masina, sau autorul topicului, deci scandalul voi l-ati iscat, Theotien , are gura, putea sa tipe, nu trebuia sa sariti voi 2.. fanboys in aparare, omul a zis bine referitor la consumu declarat de theotien , tre sa conduca BMW ca sa spuna lucrurilor pe fata ? sau cum ?

Ca sa il citez pe poleposition, Chill , ok? In special cei 2 nabadaiosi.

Ca remarca offtopic, pt. gica_contra_jr:

Imi este foarte greu sa gasesc posturi care iti apartin si care sunt utile in vreun fel comunitatii. Daca ele exista intradevar, sunt foarte stinghere in noianul de posturi inflamatoare sau jignitoare pe care le debitezi. Sunt pe punctul de a imi face un scop in a urmari atent tot ce scoti din ... tastatura, si a incepe sa iau masurile care se cuvenea sa le iau de mult la adresa ta. Deci, ai grija.

Ca sa il citez pe poleposition, Chill , ok? In special cei 2 nabadaiosi.

Ca remarca offtopic, pt. gica_contra_jr:

Imi este foarte greu sa gasesc posturi care iti apartin si care sunt utile in vreun fel comunitatii. Daca ele exista intradevar, sunt foarte stinghere in noianul de posturi inflamatoare sau jignitoare pe care le debitezi. Sunt pe punctul de a imi face un scop in a urmari atent tot ce scoti din ... tastatura, si a incepe sa iau masurile care se cuvenea sa le iau de mult la adresa ta. Deci, ai grija.

vb serios ? sau nu vezi bine ???

mai citeste odata cine a facut flame pe acest topic :twoup:

le- eu cred ca ai o slabiciune pt mine ;:twoup:

Edited by gica contra jr

vb serios ? sau nu vezi bine ???

mai citeste odata cine a facut flame pe acest topic :twoup:

le- eu cred ca ai o slabiciune pt mine ;:twoup:

Da, vorbesc serios.

Da, vad bine.

Intradevar, putem vorbi aici de o slabiciunea a mea. Dar nu in sensul in care il enunti tu, si in sensul ca ti-am mai acordat - prin acest post - un ultim avertisment. Dar din acest moment sunt vindecat.

Testeaza-ma cu inca un comentariu. Te rog.

Sunteti neseriosi cei de mai sus( Nu @muad-dib, ceilalti)!

Eu in primulrand nu am facut flame!

In al doilea rand, M6-le poate consuma si intre 14 si 16 /100km, mie imi lua in mod frevcent 17l/100 km, in conditiile in care mergi cu el ca si o maisna absolut normala ( nu o turezi peste 3000 rpm, nu bagi talpa in pedala etc)

Este adevarat ca poate consuma si 35l/100 km sau chiar 40, insa nu vad utilitate acestor polemici!

Masina are un consum minim, care scrie si in carte.

Dca nu stiti ce sa postati, mai bine taceti si postati in alte sectiuni, lasati sectiune asta pentru cei care intr-adevar stiu ce vorbesc!

Cred ca toata lumea de pe forum si-a dat seama ca-ti place sa faci flame-uri.

Stii vorba aia, "semeni vant, culegi furtuna"? :twoup:

nu te-ai gandit sa-ti dai jos m6 de pe spate?

De ce ar face asta? :twoup:

poate arata mai misto si mai ales discret :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.