Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

mi se pare cea mai mar eporcarie ca un m6 sa nu vina cu LSD. sau masini mai puternice de 150cp.. pur si simplu pierzi puterea plecand doar pe roata care se afla cu mai putina aderenta..

apropo pole.. frumoasa masina.. e visul meu un m6..

la un asemenea om o asemenea masina ...sincer jos palaria, mare om mare caracter....masina e vis probabil tot ce si-ar dori orice fan adevarat BMW ...doar ca sansa nu ne loveste pe toti, poleposition cu prima ocazie cand ne vedem la mare/bucuresti dau o cafea in schimbul prezentarii masinii :)

Guest poleposition

:)

Mişto dar trebuia un pic mai mult: http://www.youtube.com/watch?v=BU64ebDbO7E /

deci legat nu de comentariul lui Ciupanezu ci de alea pe care le primesc pe youtube de la gusteri cu e30 care au impresia ca daca nu faci cerculete de catalog nu existi.

Incerc sa le inteleg frustrarea si le spun si aici ce am zis si acolo.

Mie, imi este mai simplu decat tuturor sa fac cerculete: se pune masina pe M Mode, setare P500 Sport, program S6, DSC OFF se vireaza si se da blana :) ma invarta pana explodeaza gumele sau crapa diferentialul.

Asa ca terminati cu comentarii de genul..vai nu face cercuri ca lumea, se putea mai mult, dar iti da lectii cutare ca MI SE RUPE ! Daca asta vroiam sa fac asta faceam

Dar nu inteleg de ce sa ii distrez pe unii cum imi distrug eu masina sau cauciucurile ??? ce gandire trunchiata. Ce fac , fac sa ma distreze pe mine nu am intentia sa devin "bufonul" cuiva.

In plus la final am pus DSC ON.

Edited by poleposition

Guest poleposition
probabil ca ar trebui sa fac si eu o "barbatie" gen sa merg pe contrasens 10 km pe DN1, ca sa castig "RespKtul" gibonilor. Acum imi sugereaza unu sa fac drifturi in parcare :) afecteaza rau NFS ul si filmele cu prosti :)

Nu cred cĂŁ e chestia de frustrare, e mai mult o chestie de ĂŽnĂželegere.

Când un puºti fãrã permis vede niºte cercuri pe care le face un E30 318i sau 320i cu LSD ºi vede cã le face mai frumos decât le-ai fãcut tu cu M6, crede cã tu nu eºti În stare nu cã vrei sã protejezi maºina, diferenÞialul, pneurile, etc.

Pentru ei un M6 trebuie sã fie un fel de rachetã, sã scoatã flãcãri când schimbi treptele. :)

probabil ca ar trebui sa fac si eu o "barbatie" gen sa merg pe contrasens 10 km pe DN1, ca sa castig "RespKtul" gibonilor. Acum imi sugereaza unu sa fac drifturi in parcare :) afecteaza rau NFS ul si filmele cu prosti :)

Te-am vazut acum vreo 2 luni depasind pe contrasens pe strada Jiului cu toate ca era linie dubla...n-ai fost cuminte....te-a taxat militia la pomul de Craciun?!? :)

:)

MiÂşto dar trebuia un pic mai mult: http://www.youtube.com/watch?v=BU64ebDbO7E /

deci legat nu de comentariul lui Ciupanezu ci de alea pe care le primesc pe youtube de la gusteri cu e30 care au impresia ca daca nu faci cerculete de catalog nu existi.

Incerc sa le inteleg frustrarea si le spun si aici ce am zis si acolo.

Mie, imi este mai simplu decat tuturor sa fac cerculete: se pune masina pe M Mode, setare P500 Sport, program S6, DSC OFF se vireaza si se da blana :) ma invarta pana explodeaza gumele sau crapa diferentialul.

Asa ca terminati cu comentarii de genul..vai nu face cercuri ca lumea, se putea mai mult, dar iti da lectii cutare ca MI SE RUPE ! Daca asta vroiam sa fac asta faceam

Dar nu inteleg de ce sa ii distrez pe unii cum imi distrug eu masina sau cauciucurile ??? ce gandire trunchiata. Ce fac , fac sa ma distreze pe mine nu am intentia sa devin "bufonul" cuiva.

In plus la final am pus DSC ON.

Eu unul cred ca au fost reusite cerculetele mai ales ca cu o masina automata este mai greu sa sa le faci in special alea mai lungi cum incercai la sfarsit. Cat despre locatie ce sa zic si eu zilele trecute am fost in parcarea din Baneasa si era la fel de goala insa nu am avut curaj sa imi fac de cap putin :).

PS: Eram curios ca a costat revizia la masina ca am vazut ca ai facuto recent!

savdragos - M6 a fost gandit ptr cutia aia ...toata masina se "invarte" in jurului cutiei SMG3 (nici nu vine in cutie manuala de altfel) ai o gramada de setari ale tipului de condus ...de la confort pana la cel mai agresiv tip de condus ..de la automata la un fel de manuala ..si crede-ma poti sa faci si drifturi si cercuri si ce vrei tu cu masina, bani de pneuri si mult talent sa ai ca masina poate !

Guest poleposition
PS: Eram curios ca a costat revizia la masina ca am vazut ca ai facuto recent!

sper ca ai citit si ce am scris mai sus...este mai usor decat crezi sa fai donuts cu un M6, poate si un copil de 10 ani care ajunge la o pedala...astea sunt prostii imberbe.

revizia ultima, a fost 41 de milioane daca imi amintesc corect. la AB.

Daca ai M6 NU mai ai nevoia sa faci cerculete....... e ca si cum ai incerca cu o racheta atomica sa distrugi un cuib de gaini....it's useless!

si de ce totusi le faci ?! :)

just for fun ?! tu pe zapada si pole in parcare... :)

Guest poleposition

Nu, pentru recunoastere sociala :)

normal ca pt amuzament...

PS: Tien facea, "alunecari" :)

Edited by poleposition

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.