Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

nu ca ma enerveaza banii, dar daca imi iau altceva, asta va fi ignorata si e pacat. Totusi daca nu iau cat vreau eu pe ea nu o vand si o pastrez si p-asta.

Am pus-o deja la vanzare asa de proba.

Pe forum, nu stiu daca are sens sa o pun la vanzare... <_<

Eu puteam sa pun pariu ca asa se va intampla... oricand vrei mai mult, ai 100 de cai, vrei 200, ai 200, vezi cum e, vrei 300-500... dupa un timp, relativ, nimic nu mai satisface... <_<

Orice ar fi, nu are de ce sa-ti para rau, ca doar urci in sus :) spre performante mai bune, chiar daca nu de la bmw :bashwall:

Nu cred ca o sa-ti cumperi un porsche de 350-400 de cai...

Bafta multa.

Ah, acum am vazut pretul la ea :unsure:

optimist, zic asta datorita pretului la restu de m6...

Edited by roco123

pole zi un pret ... asa la prima strigare ... masina o stiu ... am vazut-o <_<

lambo stiu ... lp640 ... dar la porsche la ce te-ai gandit sa fie mai power ca m6-le? :) raport performante - pret !

spor la vanzare :bashwall:

Guest poleposition

Mersi <_<

Nu ma intereseaza pretul altor M6, un M6 prost intretinut te duce la cheltuieli inimaginabile, al meu este absolut perfect.

Asta-i pretul pe care l-am stabilit, nu o dau in banii astia nu o vand si ramane la garajul familiei :)

Pretul meu este 80.000.

Mersi <_<

Nu ma intereseaza pretul altor M6, un M6 prost intretinut te duce la cheltuieli inimaginabile, al meu este absolut perfect.

Asta-i pretul pe care l-am stabilit, nu o dau in banii astia nu o vand si ramane la garajul familiei :)

Pretul meu este 80.000.

la pretul asta am impresia ... si cu siguranta .. o sa o stapanesti sanatos :bashwall: = dai de baut ?

decat de baut mai bine ar intra o tura mica in dreapta macar 200m pe accelerare sa vezi senzatii tari ... succes la vanzare si la achizitionare altei bijuterii ..pff ce masinii lambo ....porsche....m6 ....

Guest poleposition

m-am gandit sa trec pe la TL, dar m-am lasat pagubas in final...am avut treaba pe aici. <_<

A participat si Adrian ? :)

Eu puteam sa pun pariu ca asa se va intampla... oricand vrei mai mult, ai 100 de cai, vrei 200, ai 200, vezi cum e, vrei 300-500... dupa un timp, relativ, nimic nu mai satisface... :)

tare asta , uite asa se apuca unii de droguri alti de sporturi extreme, unii sa fac gay <_<

m-am gandit sa trec pe la TL, dar m-am lasat pagubas in final...am avut treaba pe aici. <_<

A participat si Adrian ? :unsure:

nu ... l-am sunat era la un gratar la neptun ... :) a zis ca n-are masina de competitie ...

apropo` treci pe 2 roti daca nu te mai satisfac cei 507 cai :bashwall:

Guest poleposition
m-am gandit sa trec pe la TL, dar m-am lasat pagubas in final...am avut treaba pe aici. :)

A participat si Adrian ? :blink:

nu ... l-am sunat era la un gratar la neptun ... :unsure: a zis ca n-are masina de competitie ...

apropo` treci pe 2 roti daca nu te mai satisfac cei 507 cai :blink:

poate nu a pregatit... "amestecul" :wub:

Nu trec pe 2 roti, nu ma tine... plus ca divorteaza nevasta-mea clar :bashwall:

Urmaresc Lambo, dar nu LP640 ci un Murc. Gallardo e pocnitoare din punctul meu de vedere, nu ma intreba de ce...

Mi s-a oferit la schimb pe M6 un Gallardo 2007, plus 20.000 din partea mea....dar nu vreau Gallardo <_<

pai la asta ma gandeam si eu ... pana facea amestecu ... pana venea la tulcea <_< se terminau cursele :)

gallardo nu ... ca nu faci nici o smecherie ... tot 500hp ...

"Urmaresc Lambo, dar nu LP640 ci un Murc. Gallardo e pocnitoare din punctul meu de vedere, nu ma intreba de ce..."

iar lp640 nu e murcielago? sau ma insel eu ....

Edited by xfil3s

Guest poleposition

Ba da, LP640 este Murcielago, versiunea LP640, acum este si LP670 (670 de cai)

Eu vreau Murcielago 6.2 V12l 580 HP.

Edited by poleposition

41 de mii de kilometri

daia nu imi plac emurile.... :)

eu cu a mea fac in 1 an si 3 luni km astia.... <_<

mi se par extrem de putini...

p.s. succes la urmatoare !!! eu ti-as sugera lambo sau forzza rossa

Edited by POIUYT

cca 190k brand new <_< ... e clar acum inteleg de ce o fortezi cu 80k pe m6 :)

oricum sa fie intr-un ceas bun ... numai sa-mi promiti ceva .. .cand mai treci pe aici sa ma scoti la o plimbare inainte de a o vinde :bashwall: apoi o tura cu LP640 :unsure:

salutari sotiei ! te-am pupat ma bag la un film ... ca-s copt de la caldura de la tulcea de azi ...

see ya !

Guest poleposition

Mersi, bafta man <_< transmit si eu de aici toate cele bune :)

Chiar pole, nu te atrag astea mai...rosii ? :unsure:

ma...nu prea :bashwall:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.