Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

masina intretinuta , kilometrii putini ... pret de achizitie relativ mare ... nici eu n-as accepta o pierdere majora doar pentru a o vinde ...

de intretinut este foarte greu , mai ales daca masina vede ulei proaspat din 7000 in 7000 de km ... <_< si consumabile !

eu pusesem ochii pe un m6 in 48.500 eur , 78.500 km din 11/2005 tva deductibil ... link aici

Edited by xfil3s

Guest poleposition
80000 eeeeee,ai vazut preturile pe germania,romania la anul si km tai?

daca nu se da la banii astia inseamna ca nu e sortit sa se vanda si il voi pastra sau il va conduce aeerdna.

Nu ma intereseaza preturile din DE sau la celelalte 3-4 M6 de vanzare.

Unul dintre cele de vanzare la noi, dar nu l-am gasit inca pe site, este unul albastru care a fost dauna totala si refacut la un borfas care lucreaza in zona (am avut si un topic pe tema asta), se vinde cu 75 de mii, daca nu s-a si vandut deja. si e doar un exemplu. Am vazut masina pe toate etapele, de cand a venit epava si pana a fost gata, cu anunt in geam. (anul trecut e adevarat)

Nu ma intereseaza asa afacere

Nici un M6 detinut de vreun nimuruc fara bani, luat prin cine stie ce conjunctura, care l-a omorat cat a putut si cand si-a dat seama ca trebuie sa schimbe piese la el, sau cand a depasit cu 10.000 km revizia, il vinde ca nu isi permite intretinerea sau sa dea 100 de milioane pe cauciucuri dupa ce le-a tocat numai in burn, drift si donut, sau ti-o da cu grupul, cardanul si ambreiajul complet praf de la 10 Launch Control-uri pe luna...Sunt si asemenea cazuri cu masini mai scumpe decat M6.

Un M6 picat e egal cu zero mai ales daca e sa cauti chilipiruri genul de mai sus, la mine SMG e nou, diferential nou, ambreiaj nou, revizii facute de 3 ori mai repede decat necesar si ABSOLUT COMPLETE, update-uri la zi, puricata in cele mai mici detalii, absolut impecabil tehnic si super dotat.

Astfel ca asta e pretul meu si asta e valoarea masinii mele.

Edited by poleposition

80000 eeeeee,ai vazut preturile pe germania,romania la anul si km tai?

daca nu se da la banii astia inseamna ca nu e sortit sa se vanda si il voi pastra sau il va conduce aeerdna.

Nu ma intereseaza preturile din DE sau la celelalte 3-4 M6 de vanzare.

Unul dintre cele de vanzare la noi, dar nu l-am gasit inca pe site, este unul albastru care a fost dauna totala si refacut la un borfas care lucreaza in zona (am avut si un topic pe tema asta), se vinde cu 75 de mii, daca nu s-a si vandut deja. si e doar un exemplu. Am vazut masina pe toate etapele, de cand a venit epava si pana a fost gata, cu anunt in geam. (anul trecut e adevarat)

Nu ma intereseaza asa afacere

Nici un M6 detinut de vreun nimuruc fara bani, luat prin cine stie ce conjunctura, care l-a omorat cat a putut si cand si-a dat seama ca trebuie sa schimbe piese la el, sau cand a depasit cu 10.000 km revizia, il vinde ca nu isi permite intretinerea sau sa dea 100 de milioane pe cauciucuri dupa ce le-a tocat numai in burn, drift si donut, sau ti-o da cu grupul, cardanul si ambreiajul complet praf de la 10 Launch Control-uri pe luna...Sunt si asemenea cazuri cu masini mai scumpe decat M6.

Un M6 picat e egal cu zero mai ales daca e sa cauti chilipiruri genul de mai sus, la mine SMG e nou, diferential nou, ambreiaj nou, revizii facute de 3 ori mai repede decat necesar si ABSOLUT COMPLETE, update-uri la zi, puricata in cele mai mici detalii, absolut impecabil tehnic si super dotat.

Astfel ca asta e pretul meu si asta e valoarea masinii mele.

Bv. ai pus punctul pe I ... mereu au unii de comentat .

Salut !

exact cum am spus si eu ... fiecare stie pretul masinii lui ... chiar daca pe piata sunt si oferte la jumatate de pret ...

de aceea au murit oamenii aia la revolutie ... ca sa fie democratie ... si economie libera ...

ideea e ... cum a zis si pole ... daca iei un m6 si doamne fereste iti cade ceva la el ... si nu esti potent financiar sa-l intretii ... esti cam mort !

spor la vanzare !

exact cum am spus si eu ... fiecare stie pretul masinii lui ... chiar daca pe piata sunt si oferte la jumatate de pret ...

de aceea au murit oamenii aia la revolutie ... ca sa fie democratie ... si economie libera ...

ideea e ... cum a zis si pole ... daca iei un m6 si doamne fereste iti cade ceva la el ... si nu esti potent financiar sa-l intretii ... esti cam mort !

spor la vanzare !

Pai daca pe mobile sunt m6 2008 cu 4000/10000km la 70000 euro(Tu de ce nu ai luat e60 cu 40 mi km)?.Nu am nimic cu pole...dar nu ia nici 50000e cash pe masina.Foarte bun schimbul m6+20 mi pentru lambo.

Edited by mirceagsm

spor la vanzare !

Pai daca pe mobile sunt m6 2008 cu 4000/10000km la 70000 euro(Tu de ce nu ai luat e60 cu 40 mi km)?.Nu am nimic cu pole...dar nu ia nici 50000e cash pe masina.Foarte bun schimbul m6+20 mi pentru lambo.

Cat ia pe masina este problema lui pole si numai a lui. Nu i asa?

Deasemenea daca o schimba cu lambo sau nu.....

Edited by bill

si eu sunt de parere ca o masina depinde mult cat si cum de intretinuta e. poate fi o masina cu 5 mii km facuta praf si alta cu 100k impecabila, simplu.

sau o masina din 2008 nasoala si una din 2005 super ok.

eu vad ca pe mobile de pe la 70000 de mii pleaca preturile pt m6, la km lui . a , ca sunt vreo 4 sub pretul lui, mi se pare total irelevant. si pentru cine isi permite, de ce sa iti bati capul cu drum, cu acte, cu inmatriculari, etc, si sa iesi tot in banii aia, cand o poti lua cu toate facute din tara. si pole probabil mai lasa cateva mii.

vorba lui pole...sa iti iei o cazatura doar pentru gloria de a avea m6 , si apoi sa bagi inca 30000 in ea pe piese nu e afacere. mai bine una impecabila din start. doar o parere, ca nu am bani nici sa ii iau cauciucuri la m6.

ca nu am bani nici sa ii iau cauciucuri la m6.

si de ce ti se par atat de scumpe cauciucurile la m6,au alti pe 520i cauciucurile (dimensiunile ) dupa M6 ?! <_<

Edited by POIUYT

Guest poleposition

Michelin Pilot Sport 2, singurele cauciucuri in opinia mea bune pt M6 si de altfel recomandate, costa 2000 RON si ceva plus TVA bucata, ajung la 3000 ron bucata la AB - asta pe spate, pe fata sunt putin mai ieftine.

edit: nu cred ca pune cineva guma de 2000 roni bucata pe 520i <_<

Edited by poleposition

si de ce ti se par atat de scumpe cauciucurile la m6,au alti pe 520i cauciucurile (dimensiunile ) dupa M6 ?! <_<

in ideea in care pole zisese ca un set de cauciuce e 10000 ron :)

si in ideea ca , spre deosebire de multi viteji de pe forum , eu imi cunosc limitele financiare, si nu mi-e rusine de asta :bashwall:

pole....la un porsche gt2 nu te-ai gandit ? mie mi se pare senzationala. si mult mai practica decat murcielago...la lambo, parca e facut prea mult pentru placerea vizuala . si e masina de 2-3000 pe an. eu asa le vad ferrari si lambo . porchele parca e mai de tavaleala, dar ca performante, e cam acolo. sau , daca vrei pur design, un aston :unsure:

Edited by mihai20

Guest poleposition

Eu ma raportez strict la preturile unui service/dealer autorizat BMW, am gasit si off the record, dar mai jos de 7000 roni tot setul plus TVA nu am gasit oricum.

Acolo unde imi fac service-ul imi schimb si anvelopele.

s-au mai gasit si altii sa imi spuna ca-s idiot ca am dat 73 de milioane pe un far, cand puteam sa il cumpar de pe e bay mult mai ieftin (se aburea pe stanga).

NU MA INTERESEAZA chestia asta, ma intereseaza sa imi limitez timpul cat mai mult si sa imi rezolv confortabil masina la AB, fara alte complicatii si batai de cap.

in ideea in care pole zisese ca un set de cauciuce e 10000 ron :)

si in ideea ca , spre deosebire de multi viteji de pe forum , eu imi cunosc limitele financiare, si nu mi-e rusine de asta :bashwall:

pole....la un porsche gt2 nu te-ai gandit ? mie mi se pare senzationala. si mult mai practica decat murcielago...la lambo, parca e facut prea mult pentru placerea vizuala . si e masina de 2-3000 pe an. eu asa le vad ferrari si lambo . porchele parca e mai de tavaleala, dar ca performante, e cam acolo. sau , daca vrei pur design, un aston :unsure:

nush...mi s-a pus pata pe Murcielago...altfel o dadeam pe asta la schimb cu Gallardo cum mi s-a propus.

Apoi, nu ma intereseaza combinatii, ca ma duc eu direct sa iau masina... ma rog, se duce cineva de incredere.

Cam renunt la Porsche momentan...

Dar, nu as vrea sa transform topicul asta in MP, este inca masina mea si se pare ca va fi si de acum incolo, asa ca...:blink:

Guest poleposition
Ba, ori nu vad bine, ori M6 nu are proiectoare ? <_<

nu are, trebuie loc pt fantele de aerisire pentru frane :)

Una bucata @pole in jurul orei 18 pe la piata Chibrit, intr-o accelerare usoara si una bucata taximetrist cretin care, bineinteles, nu se asigura cand intra pe strada ! <_<

p.s.: Stati linistiti, a avut reactie @poleposition, impactul a fost evitat, dar s-a cam uitat urat dupa taximetrist dupa ce a parcat. :)

Edited by MihaiC

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.