Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

IN sfarsit, deci am sa pun gumele la AB, end of discussion iar masina nu o mai vand si gata. O sa imi para rau ca daca iau Lambo-ul va ramane necondusa, dar poate fac un "schedule" sa le scot pe rand.

Nu cred ca o tenteaza pe nevasta-mea sa o conduca oricum... ea vrea m3, cica e cel mai frumos BMW ever <_<

cred ca Lambo ul este useless in tara asta ... e prea mult si o masina de peste 200 de cai

scuze pt. off topic

Edited by bill

IN sfarsit, deci am sa pun gumele la AB, end of discussion iar masina nu o mai vand si gata. O sa imi para rau ca daca iau Lambo-ul va ramane necondusa, dar poate fac un "schedule" sa le scot pe rand.

Nu cred ca o tenteaza pe nevasta-mea sa o conduca oricum... ea vrea m3, cica e cel mai frumos BMW ever <_<

cred ca Lambo ul este useless in tara asta ... e prea mult si o masina de peste 200 de cai

scuze pt. off topic

e ca si cum ai zice ca nu-ti trebuie casa cu mai mult de 2 camere daca nu ai copii. dar nu-s de aceeasi parere.

dupa ce te dai 2 ture cu o masina de 500 de cp iti schimbi brusc opinia, trust me!

de ce crezi ca nu m am dat?

daca nu in romania, unde ai de facut depasiri multe din lipsa de autostrazi, unde iti trebuie caii ? <_<

in romania nu prea exista drumuri in general, nu doar autostrazi...

iar pe cele care sunt cat de cat practicabile se merge aproape bara la bara.

Guest poleposition

scuze pt. off topic

pai si m6 le pe care il am acum are 507, nu m-a incurcat cu nimic, nici puterea, nici suspensia, am mers normal pe orice drum pe care ai merge tu cu un 320d de exemplu.

Dar este foarte versatila in ceea ce priveste setarile de putere si confort/suspensie/directie, astfel incat caracteristicile ei se schimba in functie de programul ales. daca mergi in D2 (400 cai, suspensia si directia pe confort) si apoi dai direct in M Mode pe S6 in P500 Sport, EDC Sport etc. full power 507 cai si suspensie/directie pe sport, NU MAI ESTE ACEEASI MASINA :) este fantastica trecerea din toate punctele de vedere.

m am dat si eu cu un M5 dar din pacate m am dat pe dn1 si nu prea am putut sa i dau pedala pentru ca m as fi cocotat pe cel din fata . masina e superba intr adevar si suna demential.

atunci mi as fi dorit sa fiu in Germania undeva sa fac un drive test de vreo 300 de km... sau pe un circuit

masina e superba ....tara prin care ne dam, nu prea este.

suv ul e pentru tara asta.

Edited by bill

Guest poleposition

buei, ti-am dat 5 dar s-au ingalbenit doar trei...

edit: patru ...nu pricep

Edited by poleposition

• 3 weeks later...

Am fost plimbat de domnul pole (mersi) cu minunatul M6 din Brasov pana in Poiana Brasov <_<

Chiar si pe modul normal cu intensitatea schimbarii vitezelor pe minim a fost suppeerrrr

Ma bucur ca nu o mai dai, ca ai zis ca mai vi prin Brasov, si vreau sa te vad cu ea :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.