Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

am ajuns acasa... :twoup:

pai, am sa ies pe A2 sambata, ca mergem pana la Tulcea, sper sa nu uit camera sa trag un filmulet :D mai trag neste poze pana atunci :D

este absolut criminala uzina asta :twoup: chiar si in miezu' zilei in aglomeratie, foarte usor si comod de condus (pe modul D2...) Noaptea... viata frate cu MDM !!!

Guest poleposition
Ce e MDM?

M Dynamic Mode :twoup: setarile pot fi modificate din iDrive, dar stii deja asta :twoup:

Guest poleposition
Credeam ca sunt resturile alea de carne folosite ca furaje... :twoup:

:twoup: aici m-ai pierdut...

sa ne pui niste videos cu 0/100 si alea

Si cu launch control :twoup:

Mai bine nu :twoup:

Nu cred ca vrea sa schimbe cutia prea curand.

Am mai auzit asta dar nu am citit pe niciun forum sa fi schimbat cineva cutia...

Guest poleposition
in carte cel putin, scrie ca nu este recomandat sa folosesti prea des "Launch Control" deoarece cauzeaza uzura prematura etc. Mai mult decat atat, daca il folosesti acum spre exemplu, ulterior, un anumit numar de km sau un anumit timp, aceasta optiune este restrictionata, pt protectia masinii. Deci recomandat nu prea e sa abuzezi de chestia asta.

sa ne pui niste videos cu 0/100 si alea

Si cu launch control :twoup:

Mai bine nu :twoup:

Nu cred ca vrea sa schimbe cutia prea curand.

Am mai auzit asta dar nu am citit pe niciun forum sa fi schimbat cineva cutia...

Pai ce forumuri citesti? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.