Jump to content

M6

Guest Pole

Recommended Posts

Pole, sigur ca probabil m-ar incanta pe moment, dar asta datorita motorului, singurul care mai reprezinta ceva.

Spuneti sincer, care din cele doua atmosfere de interior va incanta ochiul ?

Prefer bibleoteca in cazul asta :twoup:

Mai Pole, mie unu' mi se pare submotorizata masina asta...sincer! :twoup:

Felicitari pt masina, cum am mai spus, este superba...Sa te bucuri de ea fara nici cel mai mic si neinsemnat incident!

PS: Poate ai sa-i faci si un calcul al autonomiei/consumului. Da...da...stiu ca suna de rahat cererea aceasta, dar sunt chiar curios care sunt aceste valori in Bucuresti si pe soselele tarii.

Edited by tiberiuenache

Guest poleposition

ok. momentan nu am depasit 16,8 %, mers numai in oras.

Sambata plec la Tulcea, aproape 300 km si am sa vad si atunci, pe autostrada etc.

Cat are rezervorul 70L ? Pai nu e rau deloc...adica ar avea autonomie in afara cam de 400-450km si in oras parca ziceai ca nu ai sarit de 25% deci ar veni cam 300km !!! Uau... :twoup:

@Pole: ce setari ai avut cand ti-a consumat 16.8%, banuiesc ca cele minime? Adica in P400 si D1 ar trebui sa iti consume cel mai putin ma gandesc nu?

PS: Poate pe parcurs cand mai testezi masina ne dai si noua mai multe detalii referitor diferentele de mers cu P400,P500 si P500sport sau D1-D5...si multe alte chesti din astea pe care multi dintre noi nu le stim insa sunt convins ca toti suntem interesati.

Felicitari inca o data pt masinuta si sper sa nu ne uiti si pe noi cand mai apuci sa te mai dai jos din masina :twoup:

PS@: Inca o INTREBARE.....f f f importanta, cum este cu EDC-ul pe "Comfort" fata de E60 ? Este destul de asemanator pe gropile de pe la noi?

Edited by tiberiuenache

PS: Poate pe parcurs cand mai testezi masina ne dai si noua mai multe detalii referitor diferentele de mers cu P400,P500 si P500sport sau D1-D5...si multe alte chesti din astea pe care multi dintre noi nu le stim insa sunt convins ca toti suntem interesati.

Poti citi si aici: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=22355&hl=

Ar fi misto sa faca si Pole un review :twoup:

Edited by Ciupanezu

Cat are rezervorul 70L ? Pai nu e rau deloc...adica ar avea autonomie in afara cam de 400-450km si in oras parca ziceai ca nu ai sarit de 25% deci ar veni cam 300km !!! Uau... :twoup:

@Pole: ce setari ai avut cand ti-a consumat 16.8%, banuiesc ca cele minime? Adica in P400 si D1 ar trebui sa iti consume cel mai putin ma gandesc nu?

Felicitari inca o data pt masinuta si sper sa nu ne uiti si pe noi cand mai apuci sa te mai dai jos din masina :D

PS@: Inca o INTREBARE.....f f f importanta, cum este cu EDC-ul pe "Comfort" fata de E60 ? Este destul de asemanator pe gropile de pe la noi?

In orasa se merge cu D2... :twoup:

Guest poleposition

Felicitari inca o data pt masinuta si sper sa nu ne uiti si pe noi cand mai apuci sa te mai dai jos din masina :D

Da 70l rezervorul. Am mers 90% in D2, si din cand in cand M Mode (cu toate pe maxim) sau pe secvential (din clapete ).

Repet, in D2 este de 10 de ori mai comod de condus decat E60-ul.

Cu EDC-ul pe comfort, absoarbe destul de bine denivelarile, evident mult mai putin decat la E60, din punctul asta de vedere nu este tocmai o placere pe piatra cubica. Pe "sport" iti spargi rinichii daca nu este drumul bun. In rest, este extrem de confortabila.

O chestie ciudata, am citit in carte, ca daca ai de trecut peste denivelari mai mari, cum ar fi o bordura etc. trebuie sa treci pe modus "sport" suspensia din EDC... ceea ce mi se pare putin straniu...

Acum m-am intros din oras si mi-a crescut la 17,2 % :twoup:

O chestie care ma seaca, singura de altfel: este foarte incomod de ajuns la centura cand vrei sa o cuplezi si eu merg intotdeauna cu centura pusa... asta ma enerveaza, trebuie sa te chircesti cumva pe dupa scaun sa prinzi centura...

LE:

Am uitat, am facut plinul si ma intreaba la pompa angajatul daca pune dizal sau benzina :D :D

[...]

O chestie care ma seaca, singura de altfel: este foarte incomod de ajuns la centura cand vrei sa o cuplezi si eu merg intotdeauna cu centura pusa... asta ma enerveaza, trebuie sa te chircesti cumva pe dupa scaun sa prinzi centura...

[...]

Te obisnuiesti tu. Cand vii de la sedan la un coupe, pare ciudat, dar o sa-ti dezvolti tehnica.

Guest poleposition
ma, de comod stau extraordinar de comod, am tot locul din lume... doar ca ajung aiurea la centura aia. Si cu ea prinsa dupa scaun nu merg.

Cumperi doar chestia aia metalica de la centura care intra, asa am vazut la cineva :twoup: oricum arata haios centura "in cui" si chestia aia singura acolo fara nimic :twoup: Edited by duxter

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.