Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

elemente tunning

pie

Recommended Posts

Am o intrebare care ma macina de ceva vreme.... NU STIE CINEVA DACA SE POTRIVESTE SI DACA SE VEDE FRUMOS UN E46 STOCK CU SPOILERUL FATA DE E46 COUPE???...URGENT....vreau sa imi comand si nu stiu

Nu cred ca se potriveste bara fata de coupe pe sedan.

P.S: Se scrie "tuning". :twoup:

L.E:

Acesta este pachetul M tehnic II pentru E46:

http://img152.imageshack.us/img152/2859/mpakete46limo72cff7br3.jpg

http://www.salesafter.de/index.php?id=87

Exista si M tehnik I, sau asa a fost conceputa denumirea ... care e diferenta?

ma intereseaza daca se potriveste bara fata de la e46 coupe face lift pt e46 sedan tot cu face lift.....adica daca nu cumva este mai lat coupe-ul sau aripile fata mai evazate (atunci nu se potriveste) si daca nu sunt curios poate a vazut cineva sau pareri daca s-ar vedea frumos combinatia asta....singur lucru ce il stiu sigur este ca pragurile sunt identice ca forma....

imi place foarte mult bara fata de la coupe si vreau sa imi pun ...... nu tot pachetul si cu atat mai putin pachetul M1 sau M2 ca nu imi plac asa de mult !!!!

ma intereseaza daca se potriveste bara fata de la e46 coupe face lift pt e46 sedan tot cu face lift.....adica daca nu cumva este mai lat coupe-ul sau aripile fata mai evazate (atunci nu se potriveste) si daca nu sunt curios poate a vazut cineva sau pareri daca s-ar vedea frumos combinatia asta....singur lucru ce il stiu sigur este ca pragurile sunt identice ca forma....

imi place foarte mult bara fata de la coupe si vreau sa imi pun ...... nu tot pachetul si cu atat mai putin pachetul M1 sau M2 ca nu imi plac asa de mult !!!!

Uite aici un E46 sedan cu bara de coupe/cabrio facelift.

Eu unu as alege M Technic, dar daca tie iti place...

Exact asa ceva imi doresc si eu .... dar sa vad ce pot face ca vreau sa il schimb pe asigurare .... dar astazi am rupt si un prag si s-ar putea sa ma rasgandesc, sa aleg M Technic 2, MERSI MULT DE TOT Allex

Acum stiu ca se poate si ca arata si bine!!!

ooofffff....nu se potrivesc prinderile decat cu nush ce modificare asa ca ....... am renuntat si imi pun pachet M2......Mersi pt informatii si pt poza (cat imi placea dar.....asta e)

Bafta tuturo!!!

ooofffff....nu se potrivesc prinderile decat cu nush ce modificare asa ca ....... am renuntat si imi pun pachet M2......Mersi pt informatii si pt poza (cat imi placea dar.....asta e)

Bafta tuturo!!!

N-ai pentru ce :twoup:

Nu cred ca se potriveste bara fata de coupe pe sedan.

P.S: Se scrie "tuning". :twoup:

L.E:

Acesta este pachetul M tehnic II pentru E46:

http://img152.imageshack.us/img152/2859/mpakete46limo72cff7br3.jpg

http://www.salesafter.de/index.php?id=87

Exista si M tehnik I, sau asa a fost conceputa denumirea ... care e diferenta?

M tehnic I si II sunt cele doua pachete aerodinamice disponibile pentru E46.

M tehnic I este mult mai rar insa nici nu arata la fel de bine ca M tehnic II.