Jump to content

identifcare zgomot E39

Recommended Posts

din nou cu o problema..incep sa ma cam satur de 5-ul meu:)) ...sa zicem ca sunt drumurile de vina

masina e 530D din 12.2000..

Am o saptamana de cand am observat niste pocnituri care apar in momentul cand trec peste denivelari, sau dupa ce farnez masina si iau viraj (mai tare se aude cand iau viraj spre stanga)..cu toate ca nu as putea zice exact cand apare..doar ca a inceput sa se auda ff des ..

am schimbat toata bucsaria si bratele pe fata ..masina nu bate si nu se aude decat acea pocnitura care este stresanta de-a dreptul..

nu am schimbat capetele de bara de la caseta de directie dar ultima data cand le-am verifcat pareau ok./..

singurul lucru la care ma gandesc ar fi caseta de directie...

a mai patit cineva ceva asemantaor>.poate sa confirme ca ar fi de la caseta sau sa mai caut altceva...??

mi-a zis un "mecanic" ca cica ar fi posibil sa strang un pic tachetul care apasa pe cremaliera si sunetul ar putea sa dispara...dar eu nu prea cred..

ms

am rezolvat problema si incredibil de usor..

am fost cu masina din nou si am bagat-o pe un canal si am verificat inca o data tot...si am gasit un surub slabit la bratul care vine prins de pe fuzeta pe suportul motor(H)..dupa ce am strans acel surub , care nu am idee cum s-a slabit zgomotul a disparut...

daca considera, moderatorul poate sa stearga acest topic

multumesc

nu vreau sa fiu rau dar cam asa se intampla cand nu se foloseste cheia dinamometrica :twoup:

probabil cand a fost schimbat bratul a fost strans la mana

dar daca s-a destrans inseamna ca piulita nu e buna pt ca acolo e o piulita cu autostrangere

sau doar a pus piulita si a uitat sa o stranga :twoup:

nu stiu ce sa zic si nu am idee de la ce s-a desurubat..idee e ca bratul acela a fost schimbat de mult timp, iar zgomotul a aparut de saptamana trecuta...chiar nu am idee..

salutare,

am si eu aceiasi problema bagamiash .......

am schimbat toti pivoti astazi , toate bucsile... toata partea fata si spate e nou noutza... dar tot am acelasi zgomot.

astazi ma`m uitat cu taicameo la ea si cand miscam volanu de auzea la coloana de directie...., eu zic ca e de la asa zis "melc " sau bieleta de la caseta de directie....

dc. stiti ceva help me plss ca ma fak de ras cand merg cu masina pe strada si ma enerveaza rau de tot zgomotu ala. :twoup: .. toate suruburile sunt stranse.

dc. stiti vreun user care are aduce piese datimi si mie datele lui de contact.

ms mult de tot.

Si eu am avut aceeasi problema la e39 2001 am schimbat bratele,semicasetele,bieletele, bielete anti ruliu si tot se auzea un zgomot metalic la mici denivelari dar nu tot timpul si pana la urma am identificat problema, bucsele bara stabilizatoare fata nu erau praf dar de la ele se auzea.

Si eu am avut aceeasi problema la e39 2001 am schimbat bratele,semicasetele,bieletele, bielete anti ruliu si tot se auzea un zgomot metalic la mici denivelari dar nu tot timpul si pana la urma am identificat problema, bucsele bara stabilizatoare fata nu erau praf dar de la ele se auzea.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=31&fg=10

te referi la piesa 2 ?

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=31&fg=10

te referi la piesa 2 ?

da in mod sigur la acea piesa trebuie sa se fi referit :twoup: