Jump to content

525 d M-Paket Rosu Imolla

bmw_99m5

Recommended Posts

daca tot se face un recensamant cu nr-ul celor ce detin BMW-uri,de ce sa nu intru si eu alaturi de voi si sa atasez vreo cateva poze cu 5-ul meu(525d M-Paket).Mi-a placut de cand l-am vazut in acel parc imens din Ulm si nu am mai stat pe ganduri.Eu zic ca a meritat.

post-9972-1210285958_thumb.jpg

post-9972-1210286010_thumb.jpg

post-9972-1210286083_thumb.jpg

subscriu... fara parasolar, stickere si pleoape este frumoasa rau.

bafta in alegerea hotararii de a le de jos si de a avea o masina clean si frumoasa :twoup:

Edited by c0sta

daca tot se face un recensamant cu nr-ul celor ce detin BMW-uri,de ce sa nu intru si eu alaturi de voi si sa atasez vreo cateva poze cu 5-ul meu(525d M-Paket).Mi-a placut de cand l-am vazut in acel parc imens din Ulm si nu am mai stat pe ganduri.Eu zic ca a meritat.

:twoup: De ce te-ai bagat in topicul omului?

ai o masina foarte frumoasa, incearca sa nu o strici. abtibildurile alea trebuie sa ajunga la gunoi, impreuna cu pleoapele si parasolarul.

sugestia mea ar fi jante pe 18 si oglinzi M. un polish ar ajuta.

e complicat cu E39 - o masina frumoasa si foarte echilibrata, orice accesoriu nepotrivit sare in ochi si deranjeaza.

culoarea este deosebita, eu as incerca sa o fac ceva in genul asteia:

post-2084-1210423954_thumb.jpg

post-2084-1210423963_thumb.jpg

post-2084-1210423968_thumb.jpg

post-2084-1210423974_thumb.jpg

post-2084-1210423980_thumb.jpg

post-2084-1210423984_thumb.jpg

• 1 year later...

Daca ai cumparat masina asa cum e ea acum, adica cu sticker-e si parasolar, mai bine le dai jos <_< ca nu dau bine de loc pe o asa masina.

Dar daca le-ai pus tu ulterior, atunci nu avem de ce comenta, este gustul tau, placerea ta.

fiind facut split la topic, nu stiu daca proprietarul masinii are habar de ce se discuta aici ...

asta e unul dintre cele mai frumoase si ingrijite e39 din oras. proprietarul e chiar un pasionat. daca l-ati vedea in realitate chiar nu cred ca ati mai avea ce sa bagati de vina. daca bine tin minte masina e de 5 - 6 ani in oras si arata la fel ca in prima zi cand a aparut. nu multi de pe forumul asta stiu sa pastreze o masina ca si cel in cauza.

legat de stickere ... fiecare cu gusturile lui ... are mult prea multe plusuri ca sa te mai uiti la alea.