Jump to content

Prelate auto BMW! De unde?

Recommended Posts

Exact IN PARCAREA unde imi tin eu masina, desteptul de Negoita a decis sa faca parculet pentru copii! Si...chiar a facut. De atunci parcarea s-a transformat in teren de fotbal (la 5 metrii de masina mea), loc de joaca, etc! De cand s-a deschis acest parc construit de niste minti bolnave...oameni nenorociti, NU EXISTA saptamana sa nu gasesc un nou set de zgarieturi pe masina! Nu mai suport!

STIE CINEVA unde as putea sa gasesc o prelata buna pentru E46?

Multumesc!

Edited by Alexxx

Exact IN PARCAREA unde imi tin eu masina, desteptul de Negoita a decis sa faca parculet pentru copii! Si...chiar a facut. De atunci parcarea s-a transformat in teren de fotbal (la 5 metrii de masina mea), loc de joaca, etc! De cand s-a deschis acest parc construit de niste minti bolnave...oameni nenorociti, NU EXISTA saptamana sa nu gasesc un nou set de zgarieturi pe masina! Nu mai suport!

Multumesc!

In cora gasesti ..80 ron parca ...Nu stiu cat te va ajuta ..daca masina e putin prafuita ..cand o vei monta o vei matui chiar tu

sau cand o vei da jos

..cea mai buna solutie este sa ceruiesti masina mai des .. saptamanal !..Astfel nu vor mai ramane urme de la mingii si zgarieturi superficiale !.

Si cu ce crezi ca te poate ajuta o prelata. Daca vii cu masina chiar si usor prafuita si o "imbraci" in prelata, simpla tragere a prelatei peste masina, iti va zgaria masina.

Tu ai copii?

@Bobo-Nu as da 6 mil pe o carpa!

@myxage-Mi-au dat o minge asa de tare pe acoperis....asa staersa incat mi-au lasat zgarieturi cat o palma care nu au mai iesit nici la polish!

Stiu ca se zgarie daca e prfauita dar voi fi atent. Nu as lua din Cora ca alea sunt universale. Nush daca vin bine pe E46!

@CC23298-Nu am copii. Exita parc langa parcare, exita o scoala generala cu curte, exista parcul IOR, au unde sa se joace. Nu e OK langa masini -distrug bunurile altora pentru care poate s-a MUNCIT ANI DE ZILEEEEEE-! De cand am vazut zgarietura stau tot timpul la panda cand sunt acasa (mai ies pe balcon) si daca il prind pe unu' il desfigurez!

Edited by Alexxx

Si cu ce crezi ca te poate ajuta o prelata. Daca vii cu masina chiar si usor prafuita si o "imbraci" in prelata, simpla tragere a prelatei peste masina, iti va zgaria masina.

Tu ai copii?

Ehhh ..hai ca nu e vb daca are sau nu copii ....Pus si simplu o zgarietura nu te face sa iubesti un copil si nici sa -l intelegi ..E ceva f neplacut si atat

@Bobo-Nu as da 6 mil pe o carpa!

@myxage-Mi-au dat o minge asa de tare pe acoperis....asa staersa incat mi-au lasat zgarieturi cat o palma care nu au mai iesit nici la polish!

Stiu ca se zgarie daca e prfauita dar voi fi atent. Nu as lua din Cora ca alea sunt universale. Nush daca vin bine pe E46!

@CC23298-Nu am copii. Exita parc langa parcare, exita o scoala generala cu curte, exita parcul IOR, au unde sa se joace. Nu e OK langa masini! De cand am vazut zgarietura stau tot timpul la panda cand sunt acasa (mai ies pe balcon) si daca il prind pe unu' il desfigurez!

Ce polish ai facut ..nu iese la manual ..iese 100 % la masina ..Am scot cateva zeci de mingi :twoup: Apeleaza cu incredere la Tony ..

Tu ai copii?

Ehhh ..hai ca nu e vb daca are sau nu copii ....Pus si simplu o zgarietura nu te face sa iubesti un copil si nici sa -l intelegi ..E ceva f neplacut si atat

Mai, copilul propriu poate fi folosit ca "interfata" intre el si cei care se joaca in apropierea masinii sale.

PS Stiu ca este neplacut, mi-ai mai spus-o :twoup:

Nu e bine sa te pui rau cu pustii. Mai rau fac daca le interzici sa se joace in preajma masinii tale. Mai bine le cumparai o minge si le ziceai sa se joace mai incolo, decat sa le-o arunci p-aia a lor :twoup:.

la mine cand apar in parcare cu masina se sparge gasca ..se ascunde mingea ..se saluta si se muta terenul de joaca :twoup: ...

la mine cand apar in parcare cu masina se sparge gasca ..se ascunde mingea ..se saluta si se muta terenul de joaca :twoup: ...

Eu ma intreb si in ziua de azi cum de i-ai permis juniorului sa se urce la volanul masinii tale :twoup:

Asa o sa-i dresez si eu...

Dar tot vreau prelata!

Daca locul de joaca este deja amenajat, alta varianta decat sa ti-i faci prieteni nu prea exista.

Eu ma intreb si in ziua de azi cum de i-ai permis juniorului sa se urce la volanul masinii tale :twoup:

Off topic : Cat de junior este ? (varsta)

Multumesc!

La Augsburg au prelate destul de misto.

Sau poti sa cumperi de la orice mare suprafata. (Carrefour, Metro, etc.)

Ca o paranteza:

Imi dau seama ca este neplacut sa gasesti masina zgariata insa de vina nu sunt cei care incearca sa faca parcuri si spatii verzi.

Bucurestiul sta foarte prost la capitolul spatiu verde pe cap de locuitor.

Am citit undeva ca in Bucuresti sunt 5 m patrati de spatiu verde pe cap de locuitor, asta in timp ce in alte capitale europene sunt minim 25 m patrati pe cap de locuitor.

Plus ca acest sondaj facut pentru Bucuresti nu este deloc corect pentru ca s-au luat in evidenta si cimitirele :twoup:

Deci stam foarte prost la capitolul acesta si este foarte ingrijorator.

Dupa parerea mea, de vina sunt parintii care nu stiu sa faca educatie si sunt complet dezinteresati de ceea ce fac copiii lor.

Ce poti sa-i ceri unui pusti de 10-12 ani?

Stie el cumva ce inseamna sa ai masina?

Am citit undeva ca in Bucuresti sunt 5 m patrati de spatiu verde pe cap de locuitor, asta in timp ce in alte capitale europene sunt minim 25 m patrati pe cap de locuitor.

Plus ca acest sondaj facut pentru Bucuresti nu este deloc corect pentru ca s-au luat in evidenta si cimitirele :twoup:

Asta e chiar buna! :twoup:

Apreciez interesul tau pentru spatii verzi dar NU E CAZUL AICI!

VAD CA CEL MAI IMPORTANT NU E faptul ca nu se gasesc prelate sau ce masura sa iau pentru E46 si daca se potrivesc cele din metro sau nu ci spatiul de joaca.

HAIDE SA EXPLIC, ATUNCI

Exista o parcare IMENSA de aprox 200 locuri, inchisa -cu gard- si amenajata! NU EXISTA NIMIC VERDE IN EA. Sunt DOAR BETOANE! In respectiva parcare platim toti locul la primarie. EXISTA NISTE ALEI desparitoare intre masini pentru a fi loc intre ele si a nu se parca inghesuit. PE ACELE ALEI s-au amplasat LEAGANE -INTRE MASINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-, casute mici, mini topogane si mici gropi cu nisip! Copii nu s-au multumit cu toate astea si printre aceste obiecte au trasat si linii pentru teren de fotbal (DIN NOU INTRE MASINI) iar ca porti, pun caramizi -una peste alta- pe care o data le-am luat pe sub masina ca noaptea nu se vad si cred ca mi-au indoit toba de mijloc! Nu mai zic ca mingiile zboara spre masini non stop!

R E P E T: INTRE MASINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NUMAI IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA. Cine a gandit asta e labil psihic!

Am incheiat!

Edited by Alexxx

Apreciez interesul tau pentru spatii verzi dar NU E CAZUL AICI!

VAD CA CEL MAI IMPORTANT NU E faptul ca nu se gasesc prelate sau ce masura sa iau pentru E46 si daca se potrivesc cele din metro sau nu ci spatiul de joaca.

HAIDE SA EXPLIC, ATUNCI

Exista o parcare IMENSA de aprox 200 locuri, inchisa -cu gard- si amenajata! NU EXISTA NIMIC VERDE IN EA. Sunt DOAR BETOANE! In respectiva parcare platim toti locul la primarie. EXISTA NISTE ALEI desparitoare intre masini pentru a fi loc intre ele si a nu se parca inghesuit. PE ACELE ALEI s-au amplasat LEAGANE -INTRE MASINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-, casute mici, mini topogane si mici gropi cu nisip! Copii nu s-au multumit cu toate astea si printre aceste obiecte au trasat si linii pentru teren de fotbal (DIN NOU INTRE MASINI) iar ca porti, pun caramizi -una peste alta- pe care o data le-am luat pe sub masina ca noaptea nu se vad si cred ca mi-au indoit toba de mijloc! Nu mai zic ca mingiile zboara spre masini non stop!

R E P E T: INTRE MASINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NUMAI IN ROMANIA E POSIBIL ASA CEVA. Cine a gandit asta e labil psihic!

Am incheiat!

alexxx...relax....am eu prelata originala pt e46

100 euro