Jump to content

Prelate auto BMW! De unde?

Recommended Posts

vreau sa vad un copil din ala de ii bate mingea in cap lui Alex, ca ii baga si un cui in lacat...asa in joaca lui cu mingea...:D

lol...il speriati de tot pe alex...mai bine pune curent pe cablul ala :twoup: ...man,ai grija sa nu uiti de intrerupator inainte sa te duci la masina...glumim :D sper ca nu te'ai suparat

daca e sa ti'o fure se gaseste o modalitate ...asta mai lipseste in topicul ala cu ce vi s'a mai furat de pe masina:

prelata bre ! :twoup:

Trebuie sa sctii pe prelata "Atentie BMW scump" mai vine unu si cine stie ce dacie crede ca e si ii mai freaca vreo una...cum a patit o cunostinta, a dat jos prelata si a obs ca plafonul e in valuri si o oblinda ii atarna :twoup:

http://www.awarenessideas.com/v/vspfiles/images/thumbs/rp163.jpg

la ce mai foloseste prelata....acum cateva zile n-am pus prelata deoarece masina era murdara si am amanat operatiunea pana la prima spalare....noaptea o pisica s-a refugiat de niste caini exact sub aripa masinii pe partea stanga din fata....suparati ca n-au putut s-o prinda mi-au zgariat toata aripa si au si MUSCAT DIN EA....am sa pun si o poza pentru conf. ...regret amarnic ca n-am desfasurat operatiunea de spalare si punerea prelatei....acum scot frumusel cateva milioane s-o repar....

la ce mai foloseste prelata....acum cateva zile n-am pus prelata deoarece masina era murdara si am amanat operatiunea pana la prima spalare....noaptea o pisica s-a refugiat de niste caini exact sub aripa masinii pe partea stanga din fata....suparati ca n-au putut s-o prinda mi-au zgariat toata aripa si au si MUSCAT DIN EA....am sa pun si o poza pentru conf. ...regret amarnic ca n-am desfasurat operatiunea de spalare si punerea prelatei....acum scot frumusel cateva milioane s-o repar....

deci e buna prelata :twoup:

deci e buna prelata :twoup:

da merita ! :twoup: ..mai ales ca a ta e originala BMW . De la mama ei !

Edited by myxage

• 9 months later...

am aceeasi problema ca la alexxx in parcare la mine... de la ora 3 ...masinile pe rajnd sunt izbite cu mingea....

Disper..ca eu vreau sa scot zgarieturi si sa fac polish si vad ca ar fi in zadar... Prelata o fi o solutie ? Alex nu si-a cumparat/...

exista unele prin hypermarketuri, pe modele de caroserie... cutiile sunt portocalii cu ceva scris galben si negru, si le poti recunoaste usor dupa o caricatura de cap de caine rau desenat pe cutie...

sunt de-alea de cica rezista la apa, zapada, praf si soare intens... nu se face nicio precizare despre gainati de ciori, mizerii de caini, pisici si alte "animale"...

eu mi-am luat mai demult, dar recunosc ca nici in ziua de azi nu am acoperit masina cu ea...

pai incerc sa pun prelata cat e curata... spalatoria e la 3 blocuri de mine...

Cel mai dureros este ca eu sunt singurul care sufera... in rest in jurul meu sunt doar logan albastru mat clio ..argintiu ... ... taxiuri si un smart jegos... nimeni nu e deranjat de copii astia decat eu

Edited by Stefan_SNK

• 2 years later...
  • 11 years later...

Salutare! Resuscitez si eu topicul, ca sa nu mai creez altul.

Detin un Seria 4 Grand Coupe F36 2016 si as dori sa achizitionez si eu o husa/prelata pentru el, deoarece parcarea mea este "impadurita" destul de bine, ceea ce nu e chiar rau, ca am umbra si protectie UV, dar in schimb e macel cum gasesc dimineata masina gainatata. Arata ca dupa bombardamentul din Irak. Este o creanga fix de-a lungul masinii si se pun porumbeii in sir indian. In fiecare zi trebuie sa dau pe la spalatorie, ca sa nu afecteze gainatul lacul.

Vazusem ca sunt si antigrindina. Folositi? Recomandati ceva anume?

https://tuningro.ro/prelata-auto-antigrindina-bmw-seria-4-gran-coupe-f36-2014-2023-din-material-gros-cu-spuma-pe-partea-superioara-editie-speciala-t00165rtt/

Ar fi mai ieftina asta:

https://www.emag.ro/prelata-auto-impermeabila-compatibila-pentru-bmw-seria-4-gran-coupe-4-65-x-1-76-x-1-45-dac-prelate-auto/pd/DX5XKSBBM/

Dar am inteles din review-uri (acelasi model pt alte masini) ca e foarte slaba calitativ.