Jump to content

Vreau sa cumpar 320 cabrio e46

piti'

Recommended Posts

Cine imi poate da mai multe informatii despre aceasta masina?

BMW 320 CABRIO

An fabricatie: 2001 Carburant: Benzina Rulaj: 98,000 km

http://www2.autovit.ro/html/7/2/1/0/917210.php - link pt mai multe detalii

Nu are carte de service, dar am inteles pot verifica km din cheie la Bavaria sau Filaret. Din ce stiu eu nu se pot modifica in modul acesta. Daca stie cineva ca se pot da inapoi si din cheie va rog sa-mi spuneti. As dori mai multe informatii despre aceasta masina de la cei care o stiu sau il cunosc pe proprietar.

treaba cu km nu e foarte clara in sensul ca nu'ti poate garanta nimeni adevaratii km in cazul in care nu are carte service.

in schimb masina mi se pare ok,ingrijita...trebuie sa'i faci o verificare amanuntita la service

an 2001 si numai 98.000km? asa se explica de ce n-are carte tehnica;dar n-are nimica,in tara asta este legal sa dai km inapoi pt. a pacali un eventual cumparator care in mod paradoxal cunoaste si accepta situatia sperand probabil sa nu fi fost dat prea mult kilometrajul inapoi.

din poze vedem ca este vorba de modelul berlina 330i(daca ne luam dupa caracterele de model,lipite si stamb chiar)transformat cumva peste noapte in cabrio.

eu nu m-as lasa pacalit de faptul ca in anunt scrie ireprosabil(si totusi nu contest asta);personal n-as cumpara masina asta.

treaba cu km nu e foarte clara in sensul ca nu'ti poate garanta nimeni adevaratii km in cazul in care nu are carte service.

in schimb masina mi se pare ok,ingrijita...trebuie sa'i faci o verificare amanuntita la service

Unde sa cer o verificare? La Bavaria, Filaret sau Auto Test. La Filaret chiar am ceva cunostinte. Masina din cate am vazut pe cartea de identitate a avut 2 proprietari anteriori (femei), asta in Romania. A fost prima data inmatriculata in 2004. Si mie mi se pare cam aiurea faza ca n-are carte de service si cam 60% cred ca au fost dati km inapoi, altfel nu prea se explica lipsa cartii de service, mai ales ca are si f. putini km pt. o masina din 2001.

Am verificat si nr. cartii pe http://www.rarom.ro/ si vad ca nu mai are ITP-ul valabil din 18-nov-2006.

an 2001 si numai 98.000km? asa se explica de ce n-are carte tehnica;dar n-are nimica,in tara asta este legal sa dai km inapoi pt. a pacali un eventual cumparator care in mod paradoxal cunoaste si accepta situatia sperand probabil sa nu fi fost dat prea mult kilometrajul inapoi.

din poze vedem ca este vorba de modelul berlina 330i(daca ne luam dupa caracterele de model,lipite si stamb chiar)transformat cumva peste noapte in cabrio.

eu nu m-as lasa pacalit de faptul ca in anunt scrie ireprosabil(si totusi nu contest asta);personal n-as cumpara masina asta.

Daca poti da-mi si mie mai multe detalii despre ce ti se pare a fi in neregula cu masina. Eu nu prea vad ce are lipit stramb. Poti fi te rog mai explicit? Crezi ca fost vreo dauna totala si schimbata masina radical?

Eu din poze vad un 320i cabrio!!......si-apoi cum sa transformi un sedan in cabrio?? :twoup: :twoup:

Eu din poze vad un 320i cabrio!!......si-apoi cum sa transformi un sedan in cabrio?? :twoup: :D

Cu flexu' :twoup:

a lipit pe spatele masinii, pe portbagaj in dreapta, 330i...probabil la impresii sa zica lumea ce masina tare are. masina arata binisor, dar in poze toate arata bine. parerea mea e ca lipsa cartii de service poate fi din mai multe motive, cel mai intemeiat km dati inapoi. daca te hotarasti s-o iei, testare in amanunt la service...pana la urma si daca are 70-100.000 km in plus dar masina merge ireprosabil...asta e.

eu personal n-as cumpara-o decat daca l-as cunoaste pe proprietar sa stiu cum a fost ingrijita, ce s-a intamplat cu masina. si faza cu 2 femei proprietare inainte...no comment :twoup:

Edited by mikken

a lipit pe spatele masinii, pe portbagaj in dreapta, 330i...probabil la impresii sa zica lumea ce masina tare are. masina arata binisor, dar in poze toate arata bine. parerea mea e ca lipsa cartii de service poate fi din mai multe motive, cel mai intemeiat km dati inapoi. daca te hotarasti s-o iei, testare in amanunt la service...pana la urma si daca are 70-100.000 km in plus dar masina merge ireprosabil...asta e.

eu personal n-as cumpara-o decat daca l-as cunoaste pe proprietar sa stiu cum a fost ingrijita, ce s-a intamplat cu masina. si faza cu 2 femei proprietare inainte...no comment :twoup:

Acum, observ aia cu 330i. Si eu cred ca are cel putin vreo 50k km peste, dar daca iese bine la teste... poate sa aibe si 200k. Important e sa nu fi fost data peste cap, probl la motor, cutie, etc.

Asta cu femeile am dedus-o eu din cartea masinii, nu mi s-a zis propr (am atasat poza cu cartea). Pai oricum daca ma hotarasc asupra ei o sa ma duc sa o vad, si pe urma programez o verificare, numai ca sunt in dubiu unde sa fac verificarea, la Filaret, Bavaria sau AutoTest. Omu' a zis ca reviziile le are facute la Bavaria, deci as face verificarea la Filaret :twoup:

Stie cineva vre-un site unde se poate verifica online VIN-ul?

post-11016-1210427225_thumb.jpg

Edited by piti'

Eu din poze vad un 320i cabrio!!......si-apoi cum sa transformi un sedan in cabrio?? :twoup: :twoup:

a fost oarecum o ironie la naivitatea de a lipi(chiar stramb) niste caractere care nu reflecta corect nici motorizarea nici tipul de caroserie.

hmmm, cam suspect de putin a tinut masina a doua proprietara...si acum si al treilea incearca s-o vanda. nu prea miroase bine treaba asta. sincer, cand faci un efort financiar si-ti cumperi un cabrio, nu prea o iei s-o tii 6 luni dupa care o vinzi ca te-ai plictisit de ea sau mai stiu eu. cine isi cumpara un bmw cabrio mediteaza ceva inainte, stie exact ce fel de masina vrea...nu e chiar ieftina.

Corect, insa nu trebuie luat cazul meu intocmai... poate omul vrea un motor mai puternic, sau modelul nou de cabrio, sau...

Oricum ar fi, nu cred ca putem spune cu exactitate de ce vrea omul sa vanda masina...Deci asat nu ar fi un criteriu de selectie...parerea mea...

pai nici la mine n-ar fi un criteriu de selectie...dar aici se intampla de doua ori consecutiv la o distanta de timp foarte mica. chiar asa oamenii aia erau plini de bani si au zis, hai sa iau si cabrio asta, dup-aia...ah nu-mi place...vreau altceva. parerea mea e ca e suspect.

Cine imi poate da mai multe informatii despre aceasta masina?

BMW 320 CABRIO

An fabricatie: 2001 Carburant: Benzina Rulaj: 98,000 km

http://www2.autovit.ro/html/7/2/1/0/917210.php - link pt mai multe detalii

Nu are carte de service, dar am inteles pot verifica km din cheie la Bavaria sau Filaret. Din ce stiu eu nu se pot modifica in modul acesta. Daca stie cineva ca se pot da inapoi si din cheie va rog sa-mi spuneti. As dori mai multe informatii despre aceasta masina de la cei care o stiu sau il cunosc pe proprietar.

Parerea mea sincera e ca sunt slabe sanse sa fie km reali (14.000 km pe an probabil face un familist inrait, in nici un caz un proprietar bmw cabrio). Dar asa cum a spus Ciupanezul acest lucru poate avea o importantza mai mica atata timp cat masina se prezinta in stare buna. Bafta!

eu cred ca fac in jur de 15.000km pe an si nu sunt nici familist si nici nu tin masina in parcare :twoup: circul zilnic cu ea, oriunde am nevoie, inclusiv servici. deci chestia asta e relativa. spre deosebire de mine, taica-miu face cam 40-50.000 pe an...si e familist :twoup:

eu cred ca fac in jur de 15.000km pe an si nu sunt nici familist si nici nu tin masina in parcare :twoup: circul zilnic cu ea, oriunde am nevoie, inclusiv servici. deci chestia asta e relativa. spre deosebire de mine, taica-miu face cam 40-50.000 pe an...si e familist :twoup:

da, probabil ca ai dreptate. fiecare stie cat vrea sa mearga cu masina lui. eu unul o folosesc si daca ma duc sa cumpar 1 sticla de apa minerala.

o

ntopic : mi se mai pare ciudat oarecum faptul ca proprietarul are masina de 6 luni daca am inteles eu bine. adica a pastrat-o tot sezonul rece si acum cand vine vara si se poate bucura intr-adevar de o masina decapotabila renuntza la ea. in fine...e doar o opinie personala.

mi se mai pare ciudat oarecum faptul ca proprietarul are masina de 6 luni daca am inteles eu bine. adica a pastrat-o tot sezonul rece si acum cand vine vara si se poate bucura intr-adevar de o masina decapotabila renuntza la ea. in fine...e doar o opinie personala.

De aceeasi parere!

Faza cu km e relativa! Se poate sa fie reali ... sa nu uitam e vorba de cabrio , este posibil sa fi fost a 2-a masina pentru fostele proprietare sau macar una din ele (putin probabil :twoup: ) ...

Insa sunt de acord cu colegul de mai sus ... totusi ai cumparat un cabrio si nu te bucuri de el nici macar 1 vara? :twoup:

mi se mai pare ciudat oarecum faptul ca proprietarul are masina de 6 luni daca am inteles eu bine. adica a pastrat-o tot sezonul rece si acum cand vine vara si se poate bucura intr-adevar de o masina decapotabila renuntza la ea. in fine...e doar o opinie personala.

De aceeasi parere!

Faza cu km e relativa! Se poate sa fie reali ... sa nu uitam e vorba de cabrio , este posibil sa fi fost a 2-a masina pentru fostele proprietare sau macar una din ele (putin probabil :twoup: ) ...

Insa sunt de acord cu colegul de mai sus ... totusi ai cumparat un cabrio si nu te bucuri de el nici macar 1 vara? :twoup:

Omu' a zis ca a avut-o toata vara, da' ca a inmatriculat-o pe numele lui mai tarziu. Probabil ca se poate vedea cand a cumparat-o in actul de vanzare.

piti' : urca-te in masina du-te pe ceva drum mai denivelat.. si daca nu scartaie prea tare masina.. mai gandeste-te... o sa fii surprins peste ce scartaituri o sa dai...

Cunosti cumva masina asta... sau vb in general de e46 cabrio? Ca daca stii ceva de respectiva masina zi-mi de pe-acum. Sa stiu daca merita asta sau ma duc in germ... m-am uitat si pe mobile.de destul de mult, da' nu prea gasesc e46 cabrio cu pachet m... in banii astia (cu tot cu taxa si drum)