Jump to content

Vreau sa cumpar 320 cabrio e46

piti'

Recommended Posts

sau vb in general de e46 cabrio?

Vorbeste de cabrio in general! sunt mai galagioase in interior datorita sistemului pentru decapotare (asa numitii greierasi)

Asta stiam deja, ca am mers vreo luna cu un m3 cabrio al unui prieten. Oricum orice masina mi-as lua o iau pt. vreo 3-4 luni cel mult, pt. ca sigur o sa am nevoie de bani atunci... si d-asta sunt in dubiuc cu cabrio... ca sigur n-o mai dau in banii astia in septembrie...

Poti sa fii convins ca nu o sa vinzi un cabrio in septembrie la bani buni :twoup: Cine isi cumpara cabrio cand vine iarna?

Eu as da o tura cu ea si pe la o spalatorie inainte, sa vad daca nu intra apa in interior pe undeva. La decapotabile se mai intampla.

Si inca ceva...crezi ca nu o sa bata si mai tare la ochi ca si al treilea proprietar consecutiv a tinut-o doar 3-4 luni? :twoup:

Bafta!

Edited by mikken

Poti sa fii convins ca nu o sa vinzi un cabrio in septembrie la bani buni :twoup: Cine isi cumpara cabrio cand vine iarna?

Eu as da o tura cu ea si pe la o spalatorie inainte, sa vad daca nu intra apa in interior pe undeva. La decapotabile se mai intampla.

Si inca ceva...crezi ca nu o sa bata si mai tare la ochi ca si al treilea proprietar consecutiv a tinut-o doar 3-4 luni? :twoup:

Bafta!

Mda... cred ca ma sucesc la un e46 coupe din germania... prea multa lume spune despre cabrio ca au multi "greierasi" si intra apa la spalatorie... plus ca din punct de vedere al sigurantei...

Vezi ca are Barbie de pe forum un e46 coupe 325i de vanzare. Pret bun, masina super ingrijita, dotari decente :twoup: Poate te tenteaza.

Si eu m-am gandit la un cabrio dar dupa ce-am analizat mai multe variabile, m-am decis ca nu are rost. O prelata de aia tenteaza cutitele multor tampiti, doar asa de fun...si nu costa chiar putin.

in primul rand orice este facut de oamnei, poate fi desfacut tot de oameni, deci chestia cu km poate fi modificata cum vrei tu.

acum in poze daca te uiti bine este un 320i, poate aduce cu un 330i, dar cifrele sunt destul de inghesuite si se poate confunda.

acum un cabrio este mai greu decat un sedat sau coupe, ceea ce la un motor de 2.0 i se va simti.

km pot si reali, avand in vedere ca este un cabrio, masina care nu este chiar pentru zi cu zi, iar iarna ingheti mai tare in una cu acoperis de panza, decat in unul cu acoperis de tabla.

dar merita verificat, orice masina SH daca nu cunosti proprietarul poti sa ai probleme cu ea.

iar iarna ingheti mai tare in una cu acoperis de panza, decat in unul cu acoperis de tabla.

Stai linistit ca nu ingheti! :twoup:

nu inghetzi in masina decat daca ceva e stricat la ea...

e buna ideea cu spalatoria - eu personal asa as face -

daca o iei sa o tii 3-4 luni mai bine renuntza. nu are rost deranjul si nici riscul de a fi o tzeapa ( platesti bani grei pt ea, afli dupa aia ca ceva e stricat , si o vinzi pe mult mai putzin)

parerea mea: ramai la varianta coupe.

Bafta!

nu inghetzi in masina decat daca ceva e stricat la ea...

e buna ideea cu spalatoria - eu personal asa as face -

Iarna in cabrio ii aceeasi caldura ca si intr-o masina normala ... atat doar ca datorita softtopului caldura se pierde mult mai repede ... asta daca masina sta cu motorul oprit!

In legatura cu spalatoria ... pentru initiator ... apa sunt mari sanse sa intre si masina sa nu aiba nimic! La spalatorie e altceva , presiune , apa vine din lateral sau de sus in jos! Ideea principala este sa nu ploua inauntru ... verifica chederele sa nu fie uzate tare (chederele de pe softtop)

Este foarte probabil ca numarul de km sa fie real, am o prietena cu un 307CC care in 3 ani a facut 20000Km, merge numai prin Buc, doar pe vreme buna, mai are inca 2 masini...partea buna este ca are carte service si poate demonstra nr-ul mic de km, i-am zis ca fara cartye n-o crede nimeni...

Eu unul sunt fascinat de E46 cabrio dar numai in varianta achizitionarii si a unui hardtop, mai ales daca stai la bloc si vrei sa circuli si iarna cu masina...trebuie avut in vedere posibila uzura a chederelor care sunt foarte scumpe...oricum la spalatorie, daca dau cu jetul pe margine gemurilor sunt sanse foarte mari sa intre apa chiar daca chederele sunt ok! Succes! :twoup:

Este foarte probabil ca numarul de km sa fie real, am o prietena cu un 307CC care in 3 ani a facut 20000Km, merge numai prin Buc, doar pe vreme buna, mai are inca 2 masini...partea buna este ca are carte service si poate demonstra nr-ul mic de km, i-am zis ca fara cartye n-o crede nimeni...

Eu unul sunt fascinat de E46 cabrio dar numai in varianta achizitionarii si a unui hardtop, mai ales daca stai la bloc si vrei sa circuli si iarna cu masina...trebuie avut in vedere posibila uzura a chederelor care sunt foarte scumpe...oricum la spalatorie, daca dau cu jetul pe margine gemurilor sunt sanse foarte mari sa intre apa chiar daca chederele sunt ok! Succes! :twoup:

20.000km in oras cred ca ar fi echivalentul unui parcurs de 100.000km pe autostrazi.

Cred ca exagerezi...doar n-a mers in oras doar cu 5 km la ora...e vorba de o a treia masina, de plimbat la soare si vreme buna, nu o masina care a mers in fiecare dimineata aglomerata cu 1, 2 , frana...si nici asa nu sunt echivalente cifrele date de tine!