Jump to content

display navigatie e46, face figuri

Recommended Posts

la doua ore dupa ce am cumparat-o din germania a inceput sa clipeasca( 330D,e46 , 2002/12) :twoup:

am fost in nurnberg la bmw si un angajat mi-a spus ca daca trebuie schimbat displayul trebuie sa platesc 1200 euro :twoup:

facusem rezervare pt. verificare competa a masinii (200 euro,e ok pretul?) pentru a doua zi ,dar nu am mai facut-o pt. ca dimineata si-a revenit. :D

mi-a mai facut de atunci de 2 sau 3 ori probleme,dar si-a revenit repede.

m-am gandit ca e folia dusa ,ca nu face un contact bine ,dar nu ma pricep si rog pe cine se pricepe sa ma ajute.

se poate intampla ceva grav daca intr-o zi nu o sa isi mai revina si folosesc masina cu displayul clipind? :D imi poate face un scurt sau ceva de genul care sa afecteze si alte lucruri ?

Edited by slacker

daca as stii ca nu am probleme as prefera sa-l tin inchis sau sa-l deconectez sa nu-mi mai clipeasca.sa mai pun putin si sa-mi cumpar un pda nou perfomant cu internet, navigatie,camera video si toate minunile posibile decat un monitor second hand. :twoup:

daca as stii ca nu am probleme as prefera sa-l tin inchis sau sa-l deconectez sa nu-mi mai clipeasca.sa mai pun putin si sa-mi cumpar un pda nou perfomant cu internet, navigatie,camera video si toate minunile posibile decat un monitor second hand. :twoup:

nu are nimic monitorul, e computerul de navigatie pe duca.

la fel am patit si eu, clipea se inchidea, cand vroia isi revenea, la fel am fost la reprezentanta, mi-au dat un pret sa stea mata ( cat ) in coada nu alta.

am stat cu el asa cam mult, altceva nu a stricat stai linistit, dupa care am gasit pe cineva care stia care ii buna, am schimbat computerul de navigatie, cel din portbagaj, si merge si astazi perfect, acelasi monitor declarat defect la reprezentanta :twoup: :D :D

el e tipul care m-a ajutat : 3xpert.

bafta

nu are nimic monitorul, e computerul de navigatie pe duca.

la fel am patit si eu, clipea se inchidea, cand vroia isi revenea, la fel am fost la reprezentanta, mi-au dat un pret sa stea mata ( cat ) in coada nu alta.

am stat cu el asa cam mult, altceva nu a stricat stai linistit, dupa care am gasit pe cineva care stia care ii buna, am schimbat computerul de navigatie, cel din portbagaj, si merge si astazi perfect, acelasi monitor declarat defect la reprezentanta :twoup: :D :D

el e tipul care m-a ajutat : 3xpert.

bafta

si eu cred ca este computerul de navigatie de vina.

un mk3 gasesti la 150 euro daca te agiti un pic

Eu am avut o problema asemanatoare la E39.

Cateodata incepea sa clipeasaca imaginea de display si facea urat rau de tot.

Problema a fost urmatoarea de fiecare data cand mergeam la spalatorie in momentul in care imi faceau interiorul masinii imi umblau la rotita care regleaza intensitatea luminii in bord, in momentul in care intensitatea luminii era data la minim display-ul masinii incepea sa clipeasca .

Si acum daca reduc intensitatea luminii in bord la minim display-ul incepe sa clipeasca daca il dau la maxim isi revine.

Vezi poate ai aceeasi problema. :twoup:

puteti sa mentionati cei care ati mai intalnit problema ce versiune de soft aveti ?

e posibil ca daca ma agit putin si reusesc sa-i fac upgrade-ul cu o versiune de soft mai noua problema sa dispara? :twoup:

am incercat cu reglarea intensitatii luminii fara rezultat. :twoup:

• 2 weeks later...