Jump to content

vreau sa cumpar un 530D ma puteti ajuta ?

moaka_mik

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu din alea nu as cumpara NUMA DACA as cunoaste proprietarul poate nici asa.. .. eu am preferat sa dau mai mult cu vreo 500 de euro din pretul total pe masina actuala.. decat pe o masina cu aceeasi motorizare + navi si piele.. dar rulata in romania chiar daca am primit recomandari sa o cumpar.. Edited by Lifestyle

Ma daca am fost cu el si stiu cum conduce si daca stiu cum isi face reviziile da . Si la da-u asta... ar trebui sa-mi placa mult masina..

In ciuda testului riguros..nu as cumpara-o asa-s eu..tot timpu este unu sa puna metabond la motor pana pleaca cumparaotrul.. sunt si dincolo da in romania is 90% romani in germania procentaju natiilor de felul acesta este mai mic..

Edited by Lifestyle

Imi pare rau dar acestea sunt parerile tale si nu prea au fundament.

O masina din Romania poate fi in stare buna, exista si oameni care-si intretin masinile.

Este adevarat ca sunt foarte putini insa daca ai rabdare cand cauti o masina, poti sa gasesti ceva ok.

Un exemplu ar fi CAT, un roman care-si intretine masina foarte bine, poate chiar mai bine decat un german.

Degeaba zici ca o masina din Germania este mai ok daca nu te-ai dus tu sa o aduci.

Daca nu ma insel tu ti-ai adus-o personal insa cine cumpara o masina adusa de samsari nu face o afacere buna.

Ai impresia ca un samsar ia o masina foarte buna?

El vrea sa faca profit deci va importa o masina medie ca si stare tehnica dar foarte buna ca si estetica.

Deja este o adevarata legenda: "Fratie, daca vrei masina buna, te duci si ti-o aduci de la ma-sa din Germania, aici sunt numai cazane" :twoup:

Daca te pricepi cat de cat la masini poti gasi si in Romania ceva ok.

Decat o masina chelioasa adusa din Germania, prefer sa cumpar o masina dotata.

Masina lui CAT este un exemplu foarte bun.

Edited by Ciupanezu

Ciupanezu: masina lui CAT este un exemplu foarte bun, DAR masina lui CAT nu costa 13.000 euro.. aici in romania un posesor ce vinde o masina in stare exceptionala si cu multe dotari.. cere pret MARE.... JUSTIFICAT dar mare.. orice ROMAN cu masina sanatoasa si in stare perfecta cere pret mare pe ea... aici esti de acord cu mine tu daca-ti vinzi masina care stii cati bani ai bagat in ea si stii cum merge, nu o sa ceri pe ea cat cere un samsar.... sau ceri si mai mult decat costa o masina in aceleasi conditii ca masina ta dar in germania, pentru simplu fapt.. ca ti-o supraevaluezi pentru ca stii ca majoritatea masinilor mai ieftine sunt rele... Eu DE aia nu am cumparat din romania sau pe recomandarea nustiu cui.. la un pret ce abia acoperea pretul unei masini ieftine + taxa + cheltuieli + castig.. din DE..

Masina lui cat e FOARTE FOARTE tare.. imi place cum arata si ce dotari are... dar are pret mare... banuiesc ca ma intelegi.. tu ii sugerezi lui sa ia la pret 13.000.. o masina ca a lui CAT ?...

Nu ii sugerez asa ceva.

Ii sugerez sa aiba in vedere si posibilitatea achizitionarii unei masini din Romania.

Exista si masini intretinute in RO, masina lui CAT este dovada cea mai buna.

Cred ca cel mai bun sfat pe care-l poti primi cand cauti o masina sh este sa nu te grabesti.

Cel mai bine este sa vezi cat mai multe masini, astfel poti gasi ceva foarte ok.

Pai el a gasit masina la un amic/cunostinta/persoana de incredere..din RO si a foste testata si se prezinta impecabil... asa zicea mai sus..

pai da , dar ciupanu zice NU si toata lumea ca el trebuie sa fie. :twoup:

Nu ii sugerez asa ceva.

Ii sugerez sa aiba in vedere si posibilitatea achizitionarii unei masini din Romania.

Exista si masini intretinute in RO, masina lui CAT este dovada cea mai buna.

Cred ca cel mai bun sfat pe care-l poti primi cand cauti o masina sh este sa nu te grabesti.

Cel mai bine este sa vezi cat mai multe masini, astfel poti gasi ceva foarte ok.

dar eu din romania cumpar masina.... esti inmatriculata pe romania.... masina a fost adusa in tara in 2005 si masina in astia 3 ani a stat mai mult in garaj , asta o spun 100% pt ca eu stiu masina de mult.

si ca va rasp.. am facut contractu de vanzare/cumparare cu omu si am scoso la 13.100 de euro :D

cand o sa am timp o sa pun mai multe poze cu masina , masina merge marpha ;)

ia pt cei care comenteaza..... puteam sa ma duc la sora`mea in germania sau sa ma duc cu soferi mei de pe tir in germania sami caut masina... dar uitiva si voi ca preturile sunt ca aici poate chiar mai mult la acelasi masini.....

eu cel putin stiu masina de mai mult timp si dc. pe partea mecanica nu bate nimik si totu merge ok nu vad care ar fi problema, omu a zis sa ma duc cu ea la tester cand am eu timp si dc au fost km dati inapoi imi da 1000 bani inapoi, deci ce sa cred? ca eu fost datii inapoi , nu cred ca nu mai zice chestia asta nu?

pe partea estetica mai trebe cateva retusuri... adik capacele de la oglinzi trebe vopsite ca e sarita un pik vopseaua de pe ele si capacu ala de plastic de vine la un proiector.

Oricum mai multe optiuni mie nu imi trebe pe masina... 8 airbags, dubluclimantronic, asc abs , tempomatu ma incalzeste ceva pe mine navigatia sau pe voi??? va tine de frig iarna sau va fereste masinile sa nu se strice LoooooL nu cred... navigatia nu e un confort decat pt cei care fac foarte mult exterioru... dar mie ca ma plimb in tara nu cred ca imi trebe. o sa postez poze din toate pozitile la masina.

oricum va multumesc foarte mult la toti pt sfaturi date.

P.S dc. vreau piele am gasit interior complet de piele neagra cu ornamentele alea de mahon la 500 de euro , dar ma mai gandesc la chestia cu schimabul interiorului....

si inca ceva... in viitor dc. am sa vand masina va garantez ca de la mine o sa plece bine intretinuta, pt ex. am un cielo care lam luat in 97 nou noutz si are in bord 73 de mii de km , are absolut toata piesele originale , nu am schimbat decat placutele de frana o singura data , uleiul si filtu de ulei atata !!!

si la masina aceasta miau zis toti ca uleiul sintetic se schimba la 15 mii de km sau 1 an , la mine nu o sa apuce 8 mii de km pt ca dc. ii dai ulei cum trebe si mergi cum trebe cu ea nu are voie sa se strice asta e parerea mea.. dc. voi aveti alta....

oricum de azi sunt propietar la un 530D care imi place la nebunie :twoup: :D :D :) :P

ciupanezu mie unu imi place culoare , aceiasi culoare o am si la cielo , aici cont parerea fiecaruia.... no si pt cei care au zis de M5 sa`si cumpere ei dc. au bani de intretinere si de benzina sau poate oameni isi cumpara masina decat pt duminica de mers la biserica ca in rest poate nu ii tine buzunar :twoup:

Felicitari sa-ti prezinti masina in sectiunea Masia mea

PS: daca mergi la tester cu masina iti mai ies bani de niste upgrad-euri daca vrei

adik la ce upgradeuri de referi?? sper ca nu chip tuning ca nu le halesc.. imi place masina stantard..... dami si niste idei:d

O so prezint cat de curand.

multumesc

eu vorbaeam de consum mediu ! nu consum mediu in oras....!!!da , asa este tu faci mai multi km dar inseamna ca ai un 2000 diesel sau alta masina pe motorina. prietenul nostru vrea si 200cp putere sau mai mult daca se poate. iar atunci cind cumperi o motorina dai mai multi bani din buzunar (o data) pt ca sunt mai economice , nu? dar fa un calcul citi km faci cu diferenta de bani ! intra si tu pe www.automobiletv.ro si ai sa aflii singur cind se amortizeaza masina ta din diferenta de pret pe care ai platit o doar pentru ca e economica. sa nu vorbim ca orice inseamna piesa de schimb la motor (bujie de ex) sunt mult mai scumpe la diesele. Merci pentru urare ! Chiar sunt pasionat de masini si pot sa ti spun ca am schimbat cam 20 in ultimii 15 ani .Acum am 4 ! (benzina toate! :twoup: )

Sint 2 aspecte aici.

1. Daca iei masina pe viata ca sa te ingropi cu ea, fiind diesel sigur recuperezi diferenta de bani pentru ca injectoarele, turbina sau bujiile nu pica in fiecare zi.

2. Daca totusi o vinzi, dieselul o sa-l vinzi mai scump decat o benzinara si foarte mare parte din diferenta la cumparare va fi amortizata. Restul in functie de km, noroc, etc va fi recuperat din consum. Si ceva peste. :twoup:

Deci calculul asta cu amortizarea e relativ si prezinta multe aspecte. :D

upgrade ziceam.. ca daca-ti da ala 1000.. pe diferenta de nr de km... iti pui scaune incalzite.. sau navigatie.. sau ce vrei tu din dotarile originale ale masinii.. de tuning te sfatuiesc sa-ti pui alte jante ca sa-mi vinzi mie jantele pe 16 care sunt acuma pe masina :twoup:

upgrade ziceam.. ca daca-ti da ala 1000.. pe diferenta de nr de km... iti pui scaune incalzite.. sau navigatie.. sau ce vrei tu din dotarile originale ale masinii.. de tuning te sfatuiesc sa-ti pui alte jante ca sa-mi vinzi mie jantele pe 16 care sunt acuma pe masina :twoup:

dc. in viitor o sa le schimb o sa fii primu pe care il anunt in leg. cu ele...

schimbari nu vreau sa fak la masina mai ales ca azi am aflat ca toate filtrele... filtru aer, filtru motorina, filtru ulei, ulei schimbat, filtrele climatronic si are si ala epurator dar a zis ca nu a mai avut timp sa il schimbe, am toate chitantele la mine.... si alea costa bani nu??

Daca o iei neaparat sa schimbi tot la ea incepand cu filtre si tot ce inseamna lichid la masina, ma refer la cutia de viteza, diferntial, ulei servo si lichid frana.

Neaparat si filtru epurator, is convins ca n-a fost schimbat de mult, multi nici nu stiu ca au pe masina. Arunca un ochi si pe la admisie, egr, etc. Intreaba-l daca a schimbat pompele de alimentare, pica des la M57.

Daca le-a schimbat fostul de ce sa arunce si el cu bani aiurea ? :twoup:

Pt. siguranta lui. Eu unul asa as proceda. Pe langa 14000e cat da pe masina, cateva milioane in plus nu-i o avere.

Edited by Calin78