Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Adevarul e ca e si greu sa iei BAC-ul.

Stai linistit cu tentativele astea de a fi subtil, nu-ti prea iese.

Am primit un cadou dupa ce am terminat liceul, care-i problema?

N-am fost la vreun grup scolar ca sa-mi fie greu sa iau BAC-ul, am fost chiar la un liceu bun.

Edited by Ciupanezu

Alex4Tuning: nu.. diferenta era.. ca nu fac afaceri in familie, pana la urma si aia tot "banii lu tata" au fost, si era gluma cu intermediatul. Nu am avut ocazia sa intermediez teren de milioane ca sa fac un comision de 30.000 de euro :twoup:.

Perfect.Dar totusi ce e rau ca a facut o afacere in familie?...A capatat niste bani pe care,probabil,parintii i-ar fi dat daca avea nevoie si fara a face acea vanzare a terenului :twoup:

Sa scot berea de la rece ? :twoup:

Sa nu incep sa mai iau si de tine. Stie taicat-o ca stai noaptea pe calculator? :twoup:

Sunt major, inclusiv in SUA :D

Edited by duxter

Alex4Tuning: nu.. diferenta era.. ca nu fac afaceri in familie, pana la urma si aia tot "banii lu tata" au fost, si era gluma cu intermediatul. Nu am avut ocazia sa intermediez teren de milioane ca sa fac un comision de 30.000 de euro :twoup:.

Perfect.Dar totusi ce e rau ca a facut o afacere in familie?...A capatat niste bani pe care,probabil,parintii i-ar fi dat daca avea nevoie si fara a face acea vanzare a terenului :twoup:

Tocmai... vezi ca mai sus zicea ca din "veniturile lui baga banii in masina"...

Ciupanezu nu am vrut deloc sa fiu subtil, am vrut sa fiu funny, dar am uitat, eu trebuie sa stau capra, ca tu esti de la capitala, si numa tu ai vazut masini cu bari replica..

Mai, stiti ceva? Ati dat-o in bara. :twoup: Nu va mai luati de Ciupanezu, PENTRU CA, PUR SI SIMPLU, ARE DREPTATE. Cata vreme niciunul din voi nu a dat banii pe asa ceva, si vorbeste din auzite, de dragul de-a face "contre", poate ar fi mai bine sa se gandeasca ca, poate, cineva, ia de bun ce vede aici si procedeaza in consecinta...

Eu am cumparat bara din asta, de la Suceava, am dat bani pe ea, cam 500 si ceva de euro, nu mai stiu si: se potriveste exact a cea din poza, proiectoarele se aburesc imediat, vopseaua sare foarte repede de pe ea. Asa ca baiatul ala are dreptate, si, probabil, nu vorbeste din "auzite" :twoup:

Stii ceva ? Nu vb din auzite am ajutat un tovaras sa isi comande de pe ebay.de si am stat cu el cat i-a montat.o si se potrivea perfect iar in ce priveste vopseaua e o chestie simpla.....MATERIALUL. Unele sunt deja pregatite pt vopsea altele nu, unele necesita schimbarea ramforsarii altele nu. E foarte simplu.

Pb ca bara ai luat-o de la C&O, daca vrei iti dau datele de contact si ii trimiti o poza si ii explici toata povestea...asa ceva este inadmisibil. Eu in locul tau ii dadeam in cap cu ea.

ID: cotuning ; ia leg cu el...este inadmisibil.

@Lifestyle: Tot nu inteleg ce te intereseaza.

Nu poti sa dormi din cauza mea? Ai dureri de cap? Suferi de impotenta?

Sunt un parazit, nu muncesc si traiesc pe spinarea parintilor.

Acum esti multumit?

L.E: Aaa, mai sunt si din Bucuresti deci automat sunt arogant.

Edited by Ciupanezu

Ciupanezu nu am vrut deloc sa fiu subtil, am vrut sa fiu funny, dar am uitat, eu trebuie sa stau capra, ca tu esti de la capitala, si numa tu ai vazut masini cu bari replica..

Chestia logica e ca,ii munceste nu ii munceste daca are Bani e OK situatia.Daca munceste din greu pentru bani situatia e mai grea pentru el,daca ii produce relativ usor dar totusi face ceva pentru ei este o situatie Buna, iar daca ii primeste MOCA este excelent,nu? :twoup:

Pb ca bara ai luat-o de la C&O, daca vrei iti dau datele de contact si ii trimiti o poza si ii explici toata povestea...asa ceva este inadmisibil. Eu in locul tau ii dadeam in cap cu ea.

Si eu tot de la el mi-am comandat si mi-a spus ca are si o varianta mai ieftina de fibra, din start i-am zis ca vreau numai din plastic. Sunt tare curios ce o iesi, am renuntat la varianta ebay ca stresam lumea degeaba.

Chestia logica e ca,ii munceste nu ii munceste daca are Bani e OK situatia.Daca munceste din greu pentru bani situatia e mai grea pentru el,daca ii produce relativ usor dar totusi face ceva pentru ei este o situatie Buna, iar daca ii primeste MOCA este excelent,nu? :twoup:

Normal ca este excelent, numa ca eu personal nu as brava ca am bagat 5500 de euro din banii mei cand sunt banii parintilor, atata tot.

Si eu tot de la el mi-am comandat si mi-a spus ca are si o varianta mai ieftina de fibra, din start i-am zis ca vreau numai din plastic. Sunt tare curios ce o iesi, am renuntat la varianta ebay ca stresam lumea degeaba.

Aia ABS pt e46 am vazut la cineva care a luat de la el si ii intrase bine din cate am vazut. La e39 problema major e cu bara spate. Sunt 2 variante, una care arata ca bara din fata la material adica asa: http://ebay.intercare-trading.com/A_NEWSTART/BMW_E39_Bumper/ITC/E39_BMP_1.jpg si una care e pe negru. Aia pe negru e cea buna cealalta se potriveste ca nuca in perete....se onduleaza zici ca e intrata la apa.

Normal ca este excelent, numa ca eu personal nu as brava ca am bagat 5500 de euro din banii mei cand sunt banii parintilor, atata tot.

Exact, asta era si ideea, nu conteaza in fond de unde sunt banii, conteaza cum vorbesti despre ei.

Cred ca traieste pe lumea in care parintii platesc reparatiile si benzina la copiii ca tine. :twoup: E usor sa zici, am schimbat, am reparat, mai greu e cand te ustura buzunarul.

Esti vreun oracol sau cum? Stii tu exact de unde am eu bani? Ai vreun drept sa ma judeci?

Uite azi am facut 1500 euro pentru ca am intermediat vanzarea unui teren de-al lui tata.

1000 euro ii voi baga in masina si nu ma va ustura buzunarul pentru ca imi iubesc masina.

Aha.....

Folia de carbon de pe bord se va asorta cu trim-urile de carbon!

Elemente sport la interior? La ce te referi? Nu am montat nimic in afara de folie si inele....

Rotile sunt misto, dar le voi schimba, le pun pe cele originale....

Pachetul de M si cu toate elementele de mai sus vor ajunge undeva in 2000 de euro...

Stopurile fumurii mi se par tiganesti......

am avut postat poza cu stopurile mele, doar ca nu o gasesc acum...mentionez ca sunt HELLA si in nici un caz tiganesti, ptr ca nu sunt "tip lexus" sau alte balarii , ci originale din reprezentanta din DE ....

insa cu folia in 5 o cam dai de gard....dar e masina ta ...in fine....

incearca sa nu o strici... de ce trebuie neaparat sa iti pui amprenta ???

inteleg jante si kit M....dar restul...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.