Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

Pb ca bara ai luat-o de la C&O, daca vrei iti dau datele de contact si ii trimiti o poza si ii explici toata povestea...asa ceva este inadmisibil. Eu in locul tau ii dadeam in cap cu ea.

ID: cotuning ; ia leg cu el...este inadmisibil.

Si eu tot de la el mi-am comandat si mi-a spus ca are si o varianta mai ieftina de fibra, din start i-am zis ca vreau numai din plastic. Sunt tare curios ce o iesi, am renuntat la varianta ebay ca stresam lumea degeaba.

Aia ABS pt e46 am vazut la cineva care a luat de la el si ii intrase bine din cate am vazut. La e39 problema major e cu bara spate. Sunt 2 variante, una care arata ca bara din fata la material adica asa: http://ebay.intercare-trading.com/A_NEWSTART/BMW_E39_Bumper/ITC/E39_BMP_1.jpg si una care e pe negru. Aia pe negru e cea buna cealalta se potriveste ca nuca in perete....se onduleaza zici ca e intrata la apa.

adica asta: http://www.carparts-online.de/Bilder/12831_1.jpg

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu sunt in Nemtia acum si va spun sincer ca totul e mai scump ca in Romania....Am luat presuri de cauciuc, bara de tractare si un kit de cabluri de curent :twoup:) Pentru nevasta-mea am luat un Beetle si pentru o prietena un Fiat Punto HGT...

Am vazut pe aici si niste bunaciuni....

Razvane daca tot esti in Nemtia du te si verifica ti masina ....

Eu sunt in Nemtia acum si va spun sincer ca totul e mai scump ca in Romania....Am luat presuri de cauciuc, bara de tractare si un kit de cabluri de curent :twoup:) Pentru nevasta-mea am luat un Beetle si pentru o prietena un Fiat Punto HGT...

Am vazut pe aici si niste bunaciuni....

Razvane daca tot esti in Nemtia du te si verifica ti masina ....

Eram in Nemtia cu avionul, nu cu masina....iar acum dupa ce m-am intors merge masinuta fara nici o greata...chiar nu mi-a mai facut nimic...

Folia de carbon de pe bord se va asorta cu trim-urile de carbon!

Elemente sport la interior? La ce te referi? Nu am montat nimic in afara de folie si inele....

Rotile sunt misto, dar le voi schimba, le pun pe cele originale....

Pachetul de M si cu toate elementele de mai sus vor ajunge undeva in 2000 de euro...

Stopurile fumurii mi se par tiganesti......

am avut postat poza cu stopurile mele, doar ca nu o gasesc acum...mentionez ca sunt HELLA si in nici un caz tiganesti, ptr ca nu sunt "tip lexus" sau alte balarii , ci originale din reprezentanta din DE ....

insa cu folia in 5 o cam dai de gard....dar e masina ta ...in fine....

incearca sa nu o strici... de ce trebuie neaparat sa iti pui amprenta ???

inteleg jante si kit M....dar restul...

Folia ma refer la cea de pe ceasuri, nu folie pe geamuri.....stopurile de la Hella le stiu, dar alea vin foarte bine pe o masina cu culoare deschisa, nu pe ceva inchis la culoare....

Noutati:

Am comandat:

-Kit M cu toate accesorii orginal....

-Jante de M5

-Faruri, stopuri originale de facelift

-Sistemul de Navi complet

-Alarma

-Parktronic

-Statie si subwoofer

....iar pe 15 intra la Marius la tapiterie....culoare Coniac cu Alcantara neagra

Damage total undeva pe la 6500 eur.... :twoup:

Noutati:

Am comandat:

-Jante de M5

-Alarma

-Parktronic

-Statie si subwoofer

....iar pe 15 intra la Marius la tapiterie....culoare Coniac cu Alcantara neagra

o groaza de bani omule bagi in masina..........e bine ca ii ai si o sa iasa super cool...bafta

Noutati:

Am comandat:

-Jante de M5

-Alarma

-Parktronic

-Statie si subwoofer

Misto insa sistemul de navi si parktronicul sunt destul de inutile.

In rest super misto! :twoup:

Da man, dar ce sa fac sa pastrez sistemul de casetofon si sa pun ce ca sa aud si eu un mp3. un cd acolo....??? Ai vreo solutie mai eleganta?

ai dreptate..... ce a zis ciupanzeu nu mi se pare ok.....arata urat cu alt cas pus acolo..daca ai bani omule bagai ca merita faza cu navi

Da man, dar ce sa fac sa pastrez sistemul de casetofon si sa pun ce ca sa aud si eu un mp3. un cd acolo....??? Ai vreo solutie mai eleganta?

realizezi ca nu mai iei banii bagati , nu ???

nu ca-s vreun carcotas...

dar la cat ai dat pe ea, si cat mai bagi.....nu mai bine iti luai un m5 si gata ????

aveai si dotari si motor si "kit m"...

eu la a mea singurul lucru , am schimbat jantele.....si o sa urmeze un sub....si cam atat.... mi-a placut masina asa cum e...

cand o fi sa am bani...trecem pe m-power

Edited by alex sabin

Tau, nu fi, dai din casa? :twoup:

Nu am mai ajuns cu Vw in Romania pentru ca prietenul cu care am fost a adormit la volan, a intrat in balustrada....masina praf....si am cumparat alta, un Smart ForFour, aproape noua....Mai nasol e ca eu eram in dreapta, dormeam....si a fost foarte interesant la 150 la ora sa ma trezesc in balustrada de pe Autobahn...

Nu am mai ajuns cu Vw in Romania pentru ca prietenul cu care am fost a adormit la volan, a intrat in balustrada....masina praf....si am cumparat alta, un Smart ForFour, aproape noua....Mai nasol e ca eu eram in dreapta, dormeam....si a fost foarte interesant la 150 la ora sa ma trezesc in balustrada de pe Autobahn...

Poti sa mergi la biserica, a-ti scapat ieftin, de obicei pe Autobahn cand se intampla cate o treaba de asta se lasa cu caramboluri nasoale. Bine ca n-ati patit nimic

Sunt multe variante.

• magazie de cd-uri cu mp3
  • 2DIN / Car PC

Ca sa ai instalatia de navigatie completa costa foarte mult si nu este tocmai o investitie buna.

Edited by Ciupanezu

Poti sa mergi la biserica, a-ti scapat ieftin, de obicei pe Autobahn cand se intampla cate o treaba de asta se lasa cu caramboluri nasoale. Bine ca n-ati patit nimic

Da, si eu zic merci ca nu a fost mai grav de atat.....

Sunt multe variante.

• 2DIN / Car PC

Ca sa ai instalatia de navigatie completa costa foarte mult si nu este tocmai o investitie buna.

Merge sa leg mag de mp3 la sistemul actual? Stii ca e la fel ca la tine...

Razvan: daca tot vrei display-u respectiv, ia-ti modulu video si tv tunerul nu lua si modulu de navigatie, mai bine iei o magazie mp3..

Da, ai dreptate, nici nu ma gandeam totusi la sistemul de navi....mai mult pentru sunet vroiam...

Daca e vorba despre "dizain" in bord... eu zic ca trece. Am fost cel mai inversunat adept al casetofonului original, ca sa pastrez aspectul masinii, i-am luat si magazie cu mp3, ca sa nu-l schimb... Acuma aia zace prin portbagaj, nefolosita. Am vazut ca ti-ai luat niste MTX-uri..deci cauti calitate la sunet. Credeti-ma, dupa ce am pus in bord un Pioneer 88 RS si am dat drumul la muzica....ma doare in cot de cum mai arata bordul. Ranjetul de multumire care mi-l aduce "cum suna" asta e mai pretios de 1000 de ori decat felul in care arata bordul original.

Da, si eu zic merci ca nu a fost mai grav de atat.....

Sunt multe variante.

• 2DIN / Car PC

Merge sa leg mag de mp3 la sistemul actual? Stii ca e la fel ca la tine...

Razvan: daca tot vrei display-u respectiv, ia-ti modulu video si tv tunerul nu lua si modulu de navigatie, mai bine iei o magazie mp3..

Da, ai dreptate, nici nu ma gandeam totusi la sistemul de navi....mai mult pentru sunet vroiam...

PS din cate stiu eu, modulu video sau TV tunerul are "line in" poti lega DVD player... etc.. e mai convenabil cu VIDEO/TV.. decat NAVI

Da, la vechiul 528 am facut acest lucru....Boxe Mtx. sistemul original, dvd player....investitie aiurea....se auzea la fel ca cel original, nu puteam sa vad nici un film in mers sau cel putin macar ce melodie ascult....etc

Deci voi merge pe o magazie de mp3 si asta e, statie + subwoofer

Daca e vorba despre "dizain" in bord... eu zic ca trece. Am fost cel mai inversunat adept al casetofonului original, ca sa pastrez aspectul masinii, i-am luat si magazie cu mp3, ca sa nu-l schimb... Acuma aia zace prin portbagaj, nefolosita. Am vazut ca ti-ai luat niste MTX-uri..deci cauti calitate la sunet. Credeti-ma, dupa ce am pus in bord un Pioneer 88 RS si am dat drumul la muzica....ma doare in cot de cum mai arata bordul. Ranjetul de multumire care mi-l aduce "cum suna" asta e mai pretios de 1000 de ori decat felul in care arata bordul original.

Don't give a damn despre dizain, ee vorba de calitate....si calitatea o sa fie doar cu ceva care sa suplineasca bassul lipsa din instalatie si ceva care sa poata reda cd audio sau mp3...deci probabil o magazie

ce ai facut ma??

inca mai traiesti??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.