Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sa-l intreb pe Stefan care nu raspunde la tel de vreo saptamana?

Sa va povestesc care a fost intelegerea cu Marius cu tapiteria....

-scaune, banchete, tetiere, fete de usi vor fi in culoare coniac cu cusaturi negre

-consola centrala, cotiera vor fi in culoare coniac cu cusaturi negre

-volan, schimbator si frana de mana vor fi in culoare negru cu cusaturi in culoare coniac

-plafon, stalpi, si placa din spate cu boxele vor fi in alcantara negra

Toata lucrarea costa 1400de eur. Ma astept la rezultate maxime...

Sa-l intreb pe Stefan care nu raspunde la tel de vreo saptamana?

nu ti-a raspuns la tel ca era in grecia... acum e inapoi

Sa va povestesc care a fost intelegerea cu Marius cu tapiteria....

-scaune, banchete, tetiere, fete de usi vor fi in culoare coniac cu cusaturi negre

-consola centrala, cotiera vor fi in culoare coniac cu cusaturi negre

-volan, schimbator si frana de mana vor fi in culoare negru cu cusaturi in culoare coniac

-plafon, stalpi, si placa din spate cu boxele vor fi in alcantara negra

Toata lucrarea costa 1400de eur. Ma astept la rezultate maxime...

marius este acelasi care ti-a facut tapiseria si la golf?? daca da, sa stai cu gura pe el sa iti intinda bine pielea... ori asta ori nu il mai grabi :twoup:

Tau, nu fi, dai din casa? :twoup:

Nu am mai ajuns cu Vw in Romania pentru ca prietenul cu care am fost a adormit la volan, a intrat in balustrada....masina praf....si am cumparat alta, un Smart ForFour, aproape noua....Mai nasol e ca eu eram in dreapta, dormeam....si a fost foarte interesant la 150 la ora sa ma trezesc in balustrada de pe Autobahn...

Slava Domnului ca ati scapat intregi.... putea sa iasa urat ...masina da-o n ... ai asigurare

La cati bani ai bagat in masini chiar ca ti luai M; dar tie iti palce sa bricolezi, personal te inteleg, dar nu intotdeauna rezultatele sunt pe masura asteptarilor ... eu iti doresc sa ti iasa impecabil.

Dupa parerea mea merita sa i pui Navi (daca se poate si nu e extrem de complicat), nici eu nu mi-am dorit Navi la inceput deoarece imi placea mai mult cum arata bordul fara galma aia (la E 90) .... dar acum trebuie sa recunosc ca e foarte util (mai ales afara)

Voi aveti idee cat costa un M5 E39 intretinut?

Asta fara sa vorbim despre taxe, intretinere si casco.

El a dat 7000 euro pe masina..

Un M5 E39 costa minim 20 000 euro la care mai adaugi cam 2-3 000 euro sa-l pui la punct.

Apoi lunar ai o gaura neagra din punct de vedere financiar, asta daca vrei sa si mergi cu M5-ul.

Edited by Ciupanezu

eu am dat 7000 pe masina la care mai adaugi taxa de 5000 de euro...si ajungi la pretul corect. Acum serios vorbind, am gasit un M5 foarte bine intretinut in Germania, la 15.000 eur. Atasez poze. Insa Valoarea impozitului, a consumului lunar - la 3.0d fac 2-3 plinuri pe luna pentru ca merg mult, la M5 fac mai mult ca sigur de 2 ori mai mult...

eu am dat 7000 pe masina la care mai adaugi taxa de 5000 de euro...si ajungi la pretul corect. Acum serios vorbind, am gasit un M5 foarte bine intretinut in Germania, la 15.000 eur. Atasez poze. Insa Valoarea impozitului, a consumului lunar - la 3.0d fac 2-3 plinuri pe luna pentru ca merg mult, la M5 fac mai mult ca sigur de 2 ori mai mult...

Mda.... :twoup:

Un M5 E39 costa minim 20 000 euro la care mai adaugi cam 2-3 000 euro sa-l pui la punct.

Apoi lunar ai o gaura neagra din punct de vedere financiar, asta daca vrei sa si mergi cu M5-ul.

Ti-am mai zis cu 20.000 il iei din romania. Un M5 intretinut iei si cu 11.000. Lasati oameni buni anunturile de pe mobile si mergeti

in germania..... aia se chinuie sa le vanda ca nu le cumpara nimeni si voi 20.000. 20.000 dai pe unul cu 20.000km in bord sin 2002-2003. Un M5 intretinut de prin 99-2000 il iei cu 13.000 si arata super tare hai ca vrei navi maare si putini km si dai 15-16 mii dar treaba cu "minim 20.000" e aberatie.

Ca sa nu mai zic ca am vazut m5 cu sume din astea cum zici tu gen 29.000 (in romania) si se chinuie sa o dea de pe vremea cand imi cautam eu masina.

Sry ciupanezu dar aici chiar nu ai dreptate. Nu in toate masiniile care le iei bagi bani si nu toate masinile care au pret pompos sunt ok, din contra genul asta de masina se vinde greu, iar treaba cu "minim 20.000e" chiar m-a amuzat...nu exista un pret anume pt nicio masina din lume. Apropo si-a luat unu M6 cu 42.000e d c sa dau 20.000 pe un m5 Old School ?

Edited by duxter

Ti-am mai zis cu 20.000 il iei din romania. Un M5 intretinut iei si cu 11.000. Lasati oameni buni anunturile de pe mobile si mergeti

in germania..... aia se chinuie sa le vanda ca nu le cumpara nimeni si voi 20.000. 20.000 dai pe unul cu 20.000km in bord sin 2002-2003. Un M5 intretinut de prin 99-2000 il iei cu 13.000 si arata super tare hai ca vrei navi maare si putini km si dai 15-16 mii dar treaba cu "minim 20.000" e aberatie.

Ca sa nu mai zic ca am vazut m5 cu sume din astea cum zici tu gen 29.000 (in romania) si se chinuie sa o dea de pe vremea cand imi cautam eu masina.

Sry ciupanezu dar aici chiar nu ai dreptate. Nu in toate masiniile care le iei bagi bani si nu toate masinile care au pret pompos sunt ok, din contra genul asta de masina se vinde greu, iar treaba cu "minim 20.000e" chiar m-a amuzat...nu exista un pret anume pt nicio masina din lume. Apropo si-a luat unu M6 cu 42.000e d c sa dau 20.000 pe un m5 Old School ?

In primul rand sa nu comparam preturile si masinile din Germania cu cele din Romania.

In Romania un M5 misto costa cam 20-22 000 euro.

In mod sigur nu as cumpara un M5 prefacelift indiferent daca este din Germania sau din Romania.

Numarul de km conteaza mai mult la o astfel de masina decat la o masina normala.

Trebuie doar sa te gandesti cum este condus un M5 fata de un E39 normal si iti vei da seama de diferente.

Plus ca daca te gandesti un pic, dai 13 000 - 13 500 pe un prefacelift la care mai adaugi 2-3 000 sa-l pui la punct, 1000 pe faruri si stopuri de facelift si ai ajuns la ~ 17 000 euro, pret la care iei direct un facelift cu mai putini km.

Pe topic se discuta despre germania deci am presupus ca te referi la germania cand ai zis 20.000. Oricum daca iei o masina nu o iei pt faruri o iei pt placerea ei adevarata...pt condus. :twoup: Edited by duxter

Pe topic se discuta despre germania deci am presupus ca te referi la germania cand ai zis 20.000. Oricum daca iei o masina nu o iei pt faruri o iei pt placerea ei adevarata...pt condus. :twoup:

E clar ca daca iei un M5 prefacelift te vei apuca de modificat.

Farurile si stopurile de prefacelift sunt hidoase.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.