Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Masinuta mea e gata, dar inca sunt problemele de fum, pentru ca in evacuare am foarte mult ulei. Astazi vor curata toata evacuarea si probabil diseara o voi avea in sfarsit dupa o luna de zile. Am montat un ornament de prag pentru ca nu mai aveam rabdare. Vin foarte bine pe masina :). Celelalte poze sunt cu damage-ul facut la smart :)

Am luat masina!

Probleme: masina scoate foarte mult fum alb....presupun ca este datorita faptului ca in evacuare am foarte mult ulei....

Dpdv al turbinei merge foarte bine...sa vedem cat timp. Pana Luni tb sa fac un drum mai lung ca sa se curete uleiul si ma duc din nou la service pentru verificare.....sa speram ca totul va fi ok

Am luat masina!

Probleme: masina scoate foarte mult fum alb....presupun ca este datorita faptului ca in evacuare am foarte mult ulei....

Dpdv al turbinei merge foarte bine...sa vedem cat timp. Pana Luni tb sa fac un drum mai lung ca sa se curete uleiul si ma duc din nou la service pentru verificare.....sa speram ca totul va fi ok

pai, nu ti au oprit masina in service sa ti curete evacuarea? din evacuare sa fie?

Nu cred că este bine recondiţionată turbina.

Nu, dar ma gandesc ca dupa experienta cu 528-ul si problemele de-acum, ti s-a cam luat... Ori n-ai tu noroc, ori nu trag masinile la tine :)

Nu cred că poate avea cineva mai mare ghinion decât el.

Edited by Ciupanezu

Nu cred cĂŁ este bine recondiĂžionatĂŁ turbina.

Nu, dar ma gandesc ca dupa experienta cu 528-ul si problemele de-acum, ti s-a cam luat... Ori n-ai tu noroc, ori nu trag masinile la tine :)

Nu cred cã poate avea cineva mai mare ghinion decât el.

Am avut 14 masini pana acum...dar probleme am avut numai cu Bmw-urile....

ori ai tu o problema cu BMW-urile , ori ele cu tine.... !!!

Pura coincidenta :)

Azi am vorbit cu mecanicul....se pare ca pana la urma am avut dreptate....nu turbina era problema...adica nu ea baga ulei....ci epuratorul de gaze care este infundat.....oricum turbina sureia pentru ca avea paletii ciupiti....dar in rest era problema doar de epurator...Maine il curata si vedem daca de la acela este problema...Daca acela este problema voi cumpara unul nou....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.