Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jantele alea rondel 21... nu merg deloc pe e39... da deloc... jantele alpina... sunt ok.... dar mai ales cum omul nu are probleme de bani, gaseste mult mai frumoase.. cam asta e ideea...

Foarte tare! :)

Pachetul M e cea mai miÂşto modificare pentru un E39.

Mai este una, la fel de frumoasa...dar mai rara :)

Acum trebuie sa umblii si la tipsul de la evacuare sa pui ceva de inox :) ca nu arata bine carnatu ala

Clar, voi schimba finala cu ceva profi.

Foarte tare! :)

De acord cu tine :D

super !

poate faci ceva si la evacuare :)

Merci, cu siguranta voi face

foarte frumos :)

Merci

jantele alea rondel 21... nu merg deloc pe e39... da deloc... jantele alpina... sunt ok.... dar mai ales cum omul nu are probleme de bani, gaseste mult mai frumoase.. cam asta e ideea...

Foarte tare! ;)

Mai este una, la fel de frumoasa...dar mai rara :)

Jantele alea rondell si eu m-am convins ca nu sunt tocmai cea mai fericita solutie....legat de Alpina, incep sa am dubii....referitor la bani, sunt o problema...nu as da mai mult de 600 -700 eur pe jante.

Vad ca ai adus in discutie schimbarea jantelor.

Parerea mea.. ar fi sa optezi pentru jantele de M5 E60, dau foarte bine pe E39

Si mie imi plac

Arata la fel de "bine" ca jantele de M6 probabil, sunt seci... exista zeci de jante mult mai faine...

ce senzori de parcare is aia? nu par originali

Sunt niste senzori...nu stiu sa-ti spun model...oricum, intra perfect in gauri.

Ciupanezu: nu e chiar atat de simplu :), bara fata, praguri, bara spate... si cu aia arata foarte bine... si e o schimbare buna de la pachetu M :)

maffioso doar atat are ? alea 2 la bara fata ?

Razvan: Ted vinde jantele alea Alpina 8jx18 fata si 9jx18 spate... la 550 euro.. daca pui minim 800 de lei 4 gume ca alea..(arata foarte bine), iesi cu jantele la 300 de euro..

Acum am vazut ce are Mafiosso... nu ala :)

Edited by Cristi.MD

Ciupanezu: nu e chiar atat de simplu :), bara fata, praguri, bara spate... si cu aia arata foarte bine... si e o schimbare buna de la pachetu M :)

Razvan: Ted vinde jantele alea Alpina 8jx18 fata si 9jx18 spate... la 550 euro.. daca pui minim 800 de lei 4 gume ca alea..(arata foarte bine), iesi cu jantele la 300 de euro..

Gume am noi noute! uite-le in poza. Jantele lui Ted sunt OVALE. Au ingrozitor de mult plumb pe ele, si nici macar nu sunt originale....ori imi iau noi, ori din Germania...

cel putin pe fata... pe spate cu guma de 40 e ok, da pe fata, cu guma de 45.. tot mai trebuie lasata cativa cm..

Eu ma refeream la arcuri, nu la inaltimea talonului...oricum, gumele de mai sus au 40 talon pe fata si 35 pe spate.

Edited by Razvan Gavan

La ce pachet te referi ĂŽn cazul ĂŁsta?

Mafiosso are pachetul aerodinamic complet care conÞine: spoiler barã faÞã, spoiler barã spate, praguri

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.