Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

si de aceea eu totdeauna mai bine incerc sa ma documentez care e cel mai de calitate si simplu upgrade de felul acesta, ca nu-mi e tot una sa dea jos o bara sau sa dea jos si aparatori si alte minuni.

E hai ca e trasa de par, sunt niste amarate de plasticuri, 3 suruburi si gata. Aparatoarea de noroi e facuta din doua bucati, partea cea mai importanta iti ramane pe masina, se adauga o mica bucata in plus care are altfel aerisirile spre roti. Nu ai cum teoretic sa pui bara de M daca nu schimbi plasticurile de la bara originala, e tehnic imposibil, prin grila aia mare de la bara de M o sa vezi plasticurile de la bara veche, iar daca nu le mai pui nici pe alea, o sa arate si mai oribil direct baia de ulei.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

L.E: Eu nu am fost deloc arogant, se vede ca n-ai nici un argument.

Chiar nu stiu de ce nu poti intelege ca o bara originala este mult mai de calitate decat una replica.

Pai evident ca e mai de calitate, dar nu vrei sa intelegi ce spune el, nu e garantat ca va iesi mai bine decat daca ai fi pus o bara replica, din cauza deficientelor de montaj. Ma faci sa ma repet, vreau sa vad cum o sa stea o bara originala de M pe E39-le tau din 98 toamna. Crezi ca nu s-a umblat la el si s-a improvizat pana acum?

E39-ul meu din '98 toamna are kit retrofit facelift complet.

Arata ca orice alt E39 din 2002 sau 2003, nu poti sa-ti dai seama de an.

Nu e nimic improvizat, fostul proprietar o repara doar la Filaret, avea Casco. E actionar Petrochim, nu avea de ce sa faca improvizatii.

Masina mea nu e vreun 316 cu 6 proprietari. :twoup:

Nu cred ca n-a fost lovita vreodata, probabil a fost tamponata de mai multe ori dar reparatiile s-au facut pe casco si toti stim ca pe casco se schimba chiar mai multe piese decat este nevoie.

Edited by Ciupanezu

Asta poti s-o mai spui odata, mie mi-au adus plastice de bara normala. N-au tinut 3 luni, s-au rupt amandoua, a frecat roata de ele. Plus ca...nimeni nu are suruburi din alea "originale" de bmw pentru prins platicele. Asa ca...suruburi ruginite, tata, si zi mersi.

@Lifestyle: Pai tu pe ce lume traiesti? :twoup:

Ai impresia ca cineva isi cumpara o masina de peste 200 cp sa se plimbe cu 50 la ora?

Costurile de intretinere pentru un 535i sunt cu mult mai mari decat la un 525d si cresc exponential daca masina este condusa intr-un regim sportiv.

Am bagat vreo 5500 in masina dar nu pentru ca m-a lasat de fiecare data ci pentru ca am vrut sa am o masina cat mai impecabila tehnic si optic.

Plus ca am avut si ghinion, mi-a picat compresorul de clima care m-a costat 550 euro si o teava care iese din compresor care a costat 150 euro.

Am schimbat tot ceea ce era uzat.

Edited by Ciupanezu

Ma bucur pentru tine Cimpa, dar pacat de masina, din mainile unui actionar la Petrochim la un student ... mda.

Lifestyle, fii atent pe link-ul asta:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=75

Piesa 1 iti e plasticul care vine pana jos in bara originala. Gandeste-te ca tu daca nu il vei schimba, cand vei pune ditamai grila de la bara de M, fanta aia de jos se va vedea oribil prin plasa, plus ca va fii greu de prins de bara, neavand aceasi marime. Deci iti va trebui un alt plastic care are fanta pe masura grilei barii de M.

Aceasi situatie in laterale, unde pleaca lufturile catre aparatorile de noroi, adica piesa 18 spre exemplu:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=15

Cred ca traieste pe lumea in care parintii platesc reparatiile si benzina la copiii ca tine. :twoup: E usor sa zici, am schimbat, am reparat, mai greu e cand te ustura buzunarul.

Ai impresia ca cineva isi cumpara o masina de peste 200 cp sa se plimbe cu 50 la ora?

Costurile de intretinere pentru un 535i sunt cu mult mai mari decat la un 525d si cresc exponential daca masina este condusa intr-un regim sportiv.

Am bagat vreo 5500 in masina dar nu pentru ca m-a lasat de fiecare data ci pentru ca am vrut sa am o masina cat mai impecabila tehnic si optic.

Plus ca am avut si ghinion, mi-a picat compresorul de clima care m-a costat 550 euro si o teava care iese din compresor care a costat 150 euro.

Am schimbat tot ceea ce era uzat.

"Nu e nimic improvizat, fostul proprietar o repara doar la Filaret, avea Casco. E actionar Petrochim, nu avea de ce sa faca improvizatii.

Masina mea nu e vreun 316 cu 6 proprietari.

Nu cred ca n-a fost lovita vreodata, probabil a fost tamponata de mai multe ori dar reparatiile s-au facut pe casco si toti stim ca pe casco se schimba chiar mai multe piese decat este nevoie"

Eu stiam ca doar, schimburile de filtre/ulei/placute/discuri/lichide/cauciucuri se poate zice ca fac parte din intretinere...

Trebuie sa recunosc ca si eu intr-un an de zile a trebuit sa repar ceva la firele de la portbagaj ca se deschidea cand faceau scurt, si s-a rupt suportu de la pompa de vacuum si acuma sta prinsa cu coliere.

Ca sa fiu intr-o linie cu tine. Cand ai facut ultima data un drum mai lung de 200 km ? ca tot vorbesti de condus masini cu peste 200 cp ...

Edited by Lifestyle

Ma bucur pentru tine Cimpa, dar pacat de masina, din mainile unui actionar la Petrochim la un student ... mda.

Nici nu ma asteptam la altceva de la tine. :twoup:

Chiar daca sunt student, sunt pregatit sa bag mai multi bani in masina mea decat multi altii pentru ca masina este pasiunea mea principala.

Ca sa fiu intr-o linie cu tine. Cand ai facut ultima data un drum mai lung de 200 km ?

Si azi am mers 100 km prin Bucuresti. :twoup:

Repet, ultimu drum peste 200 de km, cu masina ta... nu pieton sau cu bicicleta sau altceva.. 100 de km nu raspunde la intrebarea mea.. banuiesc ca nu prin oras mergi cu peste 120 km/h.. sau ti-ai luat masina cu 200 cp ca sa intri in intersectii nesemaforizate foarte repede ?

Chiar daca sunt student, sunt pregatit sa bag mai multi bani in masina mea decat multi altii pentru ca masina este pasiunea mea principala.

Pai sa iti explic de ce. Parintii tai considera ca masina ta trebuie sa fie in stare tehnica perfecta, sa nu doamne-fereste sa se intample ceva cand te dai tu prin oras cu cei peste 200 de cai ai tai. Intelegi? E ceva normal, si eu as avea la fel de mare grija de copilul meu, in caz ca as fi inconstient si i-as cumpara masina cu 235 de cai. De aici si buzunarul mai larg.

Edited by WLF

Cred ca traieste pe lumea in care parintii platesc reparatiile si benzina la copiii ca tine. :twoup: E usor sa zici, am schimbat, am reparat, mai greu e cand te ustura buzunarul.

Esti vreun oracol sau cum? Stii tu exact de unde am eu bani? Ai vreun drept sa ma judeci?

Uite azi am facut 1500 euro pentru ca am intermediat vanzarea unui teren de-al lui tata.

1000 euro ii voi baga in masina si nu ma va ustura buzunarul pentru ca imi iubesc masina.

Repet, ultimu drum peste 200 de km, cu masina ta... nu pieton sau cu bicicleta sau altceva.. 100 de km nu raspunde la intrebarea mea.. banuiesc ca nu prin oras mergi cu peste 120 km/h.. sau ti-ai luat masina cu 200 cp ca sa intri in intersectii nesemaforizate foarte repede ?

M-am dus week-end-ul trecut pana la mare si inapoi. Esti multumit?

Pai sa iti explic de ce. Parintii tai considera ca masina ta trebuie sa fie in stare tehnica perfecta, sa nu doamne-fereste sa se intample ceva cand te dai tu prin oras cu cei 200 de cai ai tai. Intelegi? E ceva normal, si eu as avea la fel de mare grija de copilul meu, in caz ca as fi inconstient si i-as cumpara masina cu 235 de cai. De aici si buzunarul mai larg.

Deci trebuie sa isi cumpere un vw Polo sau?...

Nu inteleg ce tot atatea contre intre tine si Ciupanezu,sa inteleg ca esti doar invidios?

Pai sa iti explic de ce. Parintii tai considera ca masina ta trebuie sa fie in stare tehnica perfecta, sa nu doamne-fereste sa se intample ceva cand te dai tu prin oras cu cei peste 200 de cai ai tai. Intelegi? E ceva normal, si eu as avea la fel de mare grija de copilul meu, in caz ca as fi inconstient si i-as cumpara masina cu 235 de cai. De aici si buzunarul mai larg.

Nu cred ca intelegi fenomenul.

Eu bag bani in masina pentru ca asa vreau eu. Tata nu merge cu masina mea ca sa vada in ce stare e. Schimb uleiul la 6000 km pentru ca asa vreau eu.

O astfel de masina ar putea fi intr-o stare foarte proasta din punct de vedere tehnic iar ei nu si-ar da seama prea curand pentru ca nu circula cu ea.

Oricum, nu inteleg ce te doare pe tine de banii mei, vezi-ti de treaba ta.

Eu nu te-am intrebat cu ce te ocupi, chiar nu ma intereseaza.

P.S: Are 245 cp.

Edited by Ciupanezu

Uite azi am facut 1500 euro pentru ca am intermediat vanzarea unui teren de-al lui tata.

Tare rau asta. :twoup:

Da, alex, sunt foare invidios. :twoup:

Asta sti cum e ? nu-i da taica-so din buzunaru stang, ca-i da din buzunaru drept... este o diferenta mare.

Da, alex, sunt foare invidios. :twoup:

Pai cam asta se intelege :twoup:.Daca s-a nascut intr-o familie cu o situatie financiara mai buna,asta e de rau?

E o chestie rea ca il ajuta parintii cu bani,asta e chiar culmea...Daca se droga sau avea alte vicii de genu asta mai aveai ce sa ii "reprosezi" dar asa nu prea ai motiv.

Bine ca vorbesti tu.

Cumva ti-ai luat masina din banii tai?

Esti tot student in caz ca ai uitat.

da :twoup: am intermediat vanzarea unui teren :twoup: dar nu de-a parintilor mei :D, si nu am luat o masina am luat 2 masini de banii aia :D si 1 masina o folosesc ai mei...

Masinile le-am luat din banii de avans de la o afacere pe care am facuto eu cu un teren de-al familie, hai sa zicem ca am luat masina cu banii lu tata, si intretinerea la masina mea, o platesc din banii mei, adica din salar

Edited by Lifestyle

da :twoup: am intermediat vanzarea unui teren :D dar nu de-a parintilor mei :D, si nu am luat o masina am luat 2 masini de banii aia :D si 1 masina o folosesc ai mei...

Ahaaa! asta era atuul tau,ti-ai ajutat parintii cu o masina iar Ciupanezu nu a facut asta...

Ce sa zic,ai 1-0 :twoup:

da :twoup: am intermediat vanzarea unui teren :twoup: dar nu de-a parintilor mei :D , si nu am luat o masina am luat 2 masini de banii aia :D si 1 masina o folosesc ai mei...

Masinile le-am luat din banii de avans de la o afacere pe care am facuto eu cu un teren de-al familie, hai sa zicem ca am luat masina cu banii lu tata, si intretinerea la masina mea, o platesc din banii mei, adica din salar

Hai ca ai intermediat si tu repede un teren si ti-a iesit de un E39. :D

Ma, eu macar recunosc, nu mi-e rusine.

Masina mea a fost cadou primit dupa BAC.

Edited by Ciupanezu

WLF: ce sa fac... asta este s-a ivit ocazia si am avut un loc privilegiat pe harta :twoup:...

Alex4Tuning: nu.. diferenta era.. ca nu fac afaceri in familie, pana la urma si aia tot "banii lu tata" au fost, si era gluma cu intermediatul. Nu am avut ocazia sa intermediez teren de milioane ca sa fac un comision de 30.000 de euro :twoup:.

Ciupanezu :D la mine nu a fost nimic deosebit ca am luat bacu... toata lumea se astepta la treaba asta :D

Edited by Lifestyle

Mai, stiti ceva? Ati dat-o in bara. :twoup: Nu va mai luati de Ciupanezu, PENTRU CA, PUR SI SIMPLU, ARE DREPTATE. Cata vreme niciunul din voi nu a dat banii pe asa ceva, si vorbeste din auzite, de dragul de-a face "contre", poate ar fi mai bine sa se gandeasca ca, poate, cineva, ia de bun ce vede aici si procedeaza in consecinta...

Eu am cumparat bara din asta, de la Suceava, am dat bani pe ea, cam 500 si ceva de euro, nu mai stiu si: se potriveste exact a cea din poza, proiectoarele se aburesc imediat, vopseaua sare foarte repede de pe ea. Asa ca baiatul ala are dreptate, si, probabil, nu vorbeste din "auzite" :twoup:

Stii ceva ? Nu vb din auzite am ajutat un tovaras sa isi comande de pe ebay.de si am stat cu el cat i-a montat.o si se potrivea perfect iar in ce priveste vopseaua e o chestie simpla.....MATERIALUL. Unele sunt deja pregatite pt vopsea altele nu, unele necesita schimbarea ramforsarii altele nu. E foarte simplu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.