Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asta am spus si eu mai sus daca ai citit....ma intereseaza sporirea vizibilitatii si nu aspectul....

Da Razvane, te-am inteles, si nu te acuz! :twoup:

Uitativa un pic la HELLA pe site si sa vezi acolo proiectoarele viitorului, valabile si pentru E39.

Mai exact aici: http://www.hella.com/hella-com-en/774.html Selectati Dayna Beam..., apoi Corecting light... si apoi Dyna View EVO 2

Ma duc duminica sa iau. Vrei sa-ti iau si tie?

unde mergi sa iei ? si ce anume iei, si la ce pret.

O sa incerc sa caut ceva la Philips, daca nu ma orientez spre magazinele din Vitan.

Asta am spus si eu mai sus daca ai citit....ma intereseaza sporirea vizibilitatii si nu aspectul....

Da Razvane, te-am inteles, si nu te acuz! :twoup:

Uitativa un pic la HELLA pe site si sa vezi acolo proiectoarele viitorului, valabile si pentru E39.

Mai exact aici: http://www.hella.com/hella-com-en/774.html Selectati Dayna Beam..., apoi Corecting light... si apoi Dyna View EVO 2

Le stiu, super tari

una peste alta nu vad de ce va agitati asa tare, proiectoarele bat jos nu in ochii celor din sensul opus

lumina alba de xenon arata foarte bine in proiectoare, mai ales ca are xenon si in faza scurta.

CHILL

[OFFTOPIC]

tu stii ca la xenon trebuie sa ai si spalator obligatoriu, din cauza ca daca e murdar farul e lumina foarte difuza ?

proiectorul "bate in jos" doar daca este prost, scopul lui este sa lumineze drumul pe timp de ceata.

Sunt mai usoare ca cele dinainte, se simt foarte misto la mers....insa si pretul lor e pe masura....300eur buc

Neaparat sa tii socoteala la cat bagi in masina asta,(vorbesc de bani, ca suflet nu cred ca poti evalua in unitati de masura), sa ne spui si noua.

grave rauu de ot jantele

nu stiu cum dau in realitate pe masina

ce dimensiuni sunt?? dar cauciucurile??

[OFFTOPIC]

tu stii ca la xenon trebuie sa ai si spalator obligatoriu, din cauza ca daca e murdar farul e lumina foarte difuza ?

proiectorul "bate in jos" doar daca este prost, scopul lui este sa lumineze drumul pe timp de ceata.

da stiu cum este, eu am avut pe e36 xenon, masina la care nu aveam spalator de far, dar aveam grija ca tot timpul sa fie farul curat

am mers si cu alte (multe) masini cu xenon cu sau fara spalator, cunosc sentimentul de far murdar cu lumina xenon

lumina xenon este mult mai usor obturata de mizerie decat lumina unui bec obisnuit

Bun...

1. O sa vedeti poze cu trim-urile cromate inainte sa le curat...sunt un fel de patate...sau oxidate

Cei de la Mania Detailing nu au reusit sa mi le curete. Dar astazi, cu multa rabdare....au iesit la culoare

2.O sa vedeti poze cu farurile mele inainte de a le reconditiona....matuite, ciobite....etc

Rezultatul cred ca se va observa

3. Kitul de xenon....montarea balastului si a becurilor....distractie maxima :twoup:

4.Cu parktronicul inca nu am facut poze ca am ramas fara baterie la camera....dar revin maine

...............

.............

.............

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.