Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lasa emblema de bmw....schimba total, ii da alt suflet.... ref la calitate ...cusaturile par ok si pielea e intinsa....de culori nu ne legam ca tin de gusturile fiecaruia....spor la munca ...ca ai o gramada....

apropos...ai schimbat si chederele de la usi ? ca am unul ( cel de la sofer ) un pic rupt si as fi interesat sa il schimb , dar cu ceva de calitate si eram curios de un pret aproximativ...???

Asta e culoarea despre care vorbim aici...

O sa fac pe viitor si manerele de la usi. Diferenta intre cel din poze si al meu este ca eu nu am vrut imbracamintea de la frana de mana si de la schimbator in culoare coniac....am preferat negru cu cusaturi coniac.

Iar volanul nu avea sens sa il schimb, pentru ca dadeam bani aiurea pe volan si airbag...acum chiar sunt multumit de ce a facut cu acest volan. E parca alta masina la condus..

Eu sunt intr-o mare dilema, vis-a-vis de a mea: ori o arunc, ca mi-a mancat zilele (dieselul se tot stricaa), si-mi iau benzina, ori mai bag alti bani in ea si o mai "storc" inca vreun an, doi... La mine interiorul este ars de tigara, si patat de la pescuit si catei, ma gandeam ca asa rezolv toata treaba cu aspectul.

Da Doamne nici sa nu ai. Cred ca intretinerea unei masini tine si de felul de-a fi al proprietarului; la mine e confirmata teoria ca dai de doua ori, si stai mai rau ca inainte. De exemplu, numai ce-am schimbat tampoanele la motor, si uite ca, deodata, a inceput ala sa tremure si sa mearga sacadat de parca pleaca de pe caroserie. Cu putin nororc, cand o sa se rezolve cu tremuratul, am sa schimb din nou tampoanele. Cam asa am facut cu toate piesele schimbate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.