Jump to content

Bmw E39 530d, noua achizitie

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Luati de aici :)

carbonul nu a iesit prea bine ;) ....liniile nu sunt drepte,e valurit

stiu ca ai investit multi bani si asteptarile sunt pe masura,dar din pacate nu cred ca a fost o decizie prea buna cu trimurile

culoarea pielii tine de gust si aici respect alegerea ta

cusaturile de pe plafon personal nu imi plac

stiu ca de cele mai multe ori pozele (cu exceptia celor facute de profesionisti) nu redau realitatea...

bafta!

Nişte cusături negre ar fi arătat mai bine pe plafon.

Trim-urile nu arată impecabil, se vede că cei care le-au ĂŽmbracat nu au deloc experienţă.

Ăn rest e foarte mişto interiorul, culorile nu intră ĂŽn discuţie.

Edited by Ciupanezu

Da, poate ca ar fi dat mai bine plafonul negru complet....in aceeasi ordine de idei baietii cu carbonul....sa ii ajute dumnezeu daca mai dau peste un client care nu are prea multa minte, si le da foc la cosmelie....le-au facut de 3 ori, au mintit de fiecare data....dar overall pentru banii aia au fost ok....am inchis ochii... Edited by Razvan Gavan

Da, poate ca ar fi dat mai bine plafonul negru complet....in aceeasi ordine de idei baietii cu carbonul....sa ii ajute dumnezeu daca mai dau peste un client care nu are prea multa minte, si le da foc la cosmelie....le-au facut de 3 ori, au mintit de fiecare data....dar overall pentru banii aia au fost ok....am inchis ochii...

nu reusesc sa imi dau seama de nuanta culorii la piele,probabil difera in functie de lumina ...uneori pare spre galben,alteori spre scortisoara

sa ai parte de ea!

Nu am de ce sa ma supar, numai eu stiu cat am tras pentru toate cele. Detaliile de care vorbiti voi cu valuri in trim-uri se vad doar daca esti maniac....in mare arata ok. Eu personal nu sunt multumit pentru ca sunt foarte pretentios la ce tine calitate, si am platit mult pentru asta....dar asta e acum...Referitor la piele, sincer nici eu nu sunt atat de multumit de culoare, dar in realitate e placuta si da un alt aspect masinii, si pielea chiar e lucrata bine.

Nu am de ce sa ma supar, numai eu stiu cat am tras pentru toate cele. Detaliile de care vorbiti voi cu valuri in trim-uri se vad doar daca esti maniac....in mare arata ok. Eu personal nu sunt multumit pentru ca sunt foarte pretentios la ce tine calitate, si am platit mult pentru asta....dar asta e acum...Referitor la piele, sincer nici eu nu sunt atat de multumit de culoare, dar in realitate e placuta si da un alt aspect masinii, si pielea chiar e lucrata bine.

Razvane,in spatele butonului de avarii e un capac,nu stiu ce rol are,ala arata cel mai rau si e destul de central pozitionat...sare in ochi imediat,nu e vb ca sunt maniac la detalii

incearca sa il refaci macar pe ala

cum a spus si ciupanezu,sper ca nu te superi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.